Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Virüse rağmen devam ediyorum sürme ya ama şöyle; normalde en az hafta 3 kere çıkardım şimdi bir yada iki kere çıkıyorum ama sesiz sakin kimsenin çok olmadığı rotaları tercih ediyorum ve mümkünse tek başıma belki 2 kişi gidiyoruz. Önemli olan yolda giderken ağımızı korumamız maske takamıyorum ama boyunluğumu iki kat yapıp takıyorum. Ayrıca trainer aldım şimdi gelince mümkün oldukça çıkmayı düşünmüyorum. Sağlık Her Zaman Önce Gelir.

Scudo
Arkadaşlar, bu süreçte bisiklet sürmek de yasak mı, ceza yazılır mı? Çok az insanın olduğu bir parkur var en azından orada sürmek istiyorum.

@sauron ben Fethiye deyim çok insan yoğunluğu olmadığı yerlerde sürüyorum hatta kimseyi görmüyorum yolda tabi ben sabah 07:00 de çıkıyorum 10:30 gibi dönüyorum. beni değil ama bi kaç kişiyi uyardıklarını duydum. fakat henüz ceza yenildiğini duymadım.

Mahalleyi velodrome gibi kullanmayı düşünüyorum şu anda. Yokuş falanda var gerçi 🤣. Evden iki, üç km uzakta bir bekçiye denk geldim geçen gün ve adımı falan aldı. Bir daha ki sefere ceza yazarmış 😅.

Dün çıktım tam takım, Maltepe Bağdat Caddesi Kadıköy Beşiktaş ve aynı şekilde dönüş..
Yolda hiç polis yoktu bekçi vs. Hatta Bostancıdan İdealtepe ye kadar sahil şeridinden gittim.
Sokaklar ciddi anlamda boş ama...
Edit: yarında şile gitcem bakalım çevirme vs olcak mı

• Beğen
Tepkiler: Mösyö Salyangoz
Bugün 3 saatlik sürüş 8 km tırmanış ve toplamda 20 km. Rüzgar yine fazlaydı eğim nedir bilmiyorum ama baya baya tırmanıştı. Hayatımda ilk defa 6 km hızı gördüm km sayacı takıldık takılalı:kötü:

20200409_160607.jpg

@necmeddin 6 km hız ise ya bu "cavit 19 " sizde bir regresyon yaratmış, ya sayaç arızalı ya da 6 nın yanında bir rakam eksik ... :D

Bir haftadır gemideyim, gündemden uzak kaldım biraz. Anadolu Yakası Küçükyalı Fenerbahçe sahilyolunda bisiklet sürmek için engel var mı?

@cazci hocam 60 kesin değil rüzgar beni bile yamulttu :koptum: karınca gibi gıdım gıdım çıktım . Yalnız iniş çok tehlikeli oldu . Çıktığım yerde yamaç paraşütçülüğü yapılıyor . Bir dahaki sefere paraşüt takıp çıkacağım.
TRT de Diriliş Ertuğrulda hani Moğol komutanı Noyan vardı. Uçmağa gideceğim diyordu. Uçmağa gider gibi oldum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: cazci
Evden iki, üç km uzakta bir bekçiye denk geldim geçen gün ve adımı falan aldı. Bir daha ki sefere ceza yazarmış 😅
Fransa'ya iltica başvurusunda bulunuyorum. Bekçilik sınavlarına da girecem, gerisini sen düşün mösyö Çelik

Kardeşim şuan kesinlikle tura çıkma heryer de karantina var ve insanların ve kendi canını riske atma şu olaylar bitsin çıkalım tura
Bugün pencereden bakarken gördüm. Biri sürüyordu. Maske yok. Boşuna evde duruyormuşum gibi oluyor. Ben maskelerin gelmesini bekliyorum çıkmak için, gözümü kapatan gözlük de takmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Geri