Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
"Dön be baba dönelim 2"
Mesafe: 15,38 km
Süre: 42:14 dakika
Ortalama: 21,9 km/sa

20200410_104817.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

Yerdeki damlalar benden döküldü :ssrtcbya:.

Arkadaşlar, yeni gelişmeler var.
Uzmanlar tarafından mesafe konusu ele alınmış. Bilgi olarak şurada bulunsun. ;)

(link)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Evrim ağacı bu süreçte benim gözümden düştü. Virüs henüz ulkeye gelmemişken endiselenmeye gerek yok hasta degilseniz maske takmaniza gerek yok. Grip, korona virüs den daha zararlı gibi söylemleri vardı. Ama şimdi onlarda mahalle baskısına yenik düşüp popülist söylemlere başladılar.

Bir haftadır gemideyim, gündemden uzak kaldım biraz. Anadolu Yakası Küçükyalı Fenerbahçe sahilyolunda bisiklet sürmek için engel var mı?
Sahil yolunda (dolgu alanı + bisiklet yolu) zabıta ve polis dışarı çıkartıyor görürse. (Maksat orada oluşacak yoğunluğu azaltmak )

(link)
Gerçek veriler : 43, 25 km / 2 saat 10 ' / 450 m. kazanım...

@Süper Dede ciğim oda birşey mi 2 saat 40 dadika

46 km :harika: Bugün tokatlayamadın :D
Eyvallah Mümtaz abim tüyolar için , programını uygulamaya çalışıyorum . Dinlenme sürelerini en asgariye indirdim. 37 dakika 3 mola vermişim. Toplam sürem 3 saat 17 dakika:)

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Evrim ağacı bu süreçte benim gözümden düştü. Virüs henüz ulkeye gelmemişken endiselenmeye gerek yok hasta degilseniz maske takmaniza gerek yok. Grip, korona virüs den daha zararlı gibi söylemleri vardı. Ama şimdi onlarda mahalle baskısına yenik düşüp popülist söylemlere başladılar.
Size katılmıyorum. Bu bilgiler ve söylemler Evrim Ağacına ait değil, Dünya Sağlık Örgütüne aitti. Evrim ağacı da bunu paylaştı. Daha konu Türkiyede konuşulmaya başlandığı ilk zamanlarda maske takmanın önemini anlatıyorlardı.
Buyrun:
(link)

Bilim insanlarından yeni bilgiler geldikçe yazılarını ve makalelerini de güncelliyorlar.
(link)

Bilim insanları bu virüs üzerinde harıl harıl çalışırken, keşfettikleri ilk bulguları ya da yeni bulguları hemen paylaşıyorlar. Doğal olarak Evrim Ağacı da kaynak vererek bu paylaşımlara yer veriyor ki insanlar bilgi sahibi olsun.
Virüs hakkında her türden bilgiye, istatistik ve grafiklere de yer veriyorlar. Bunun için özel başlık açmışlar.
(link)

Selam arkadaşlar
pazar bende bir pedallıyım diyorum ama ceza mevzusunu gerektirecek bir durum yok değilmi.sokağa çıkma yasağı yok sonuçta.sıkıntı ile karşılaşan olmadı sanırım. bakkala gidip geliyoruz ama uzun mesafe tayt filan derken jandarma hop deyip ceza kesmesinde :)

• Üzgün
@Mehmetunlu Bugün istikametim üzerinde jandarma kontrol noktası vardı ve durdurdular ateşimi ölçüp biraz da nasihat verip saldılar. Herhangi bir cezai durum söz konusu değil henüz.

• Beğen
@necmeddin 6 km hız ise ya bu "cavit 19 " sizde bir regresyon yaratmış, ya sayaç arızalı ya da 6 nın yanında bir rakam eksik ... :D
Cazcı hocam siz çok yaşayın, dün yazdığınızı okudumda "cavit 19 " tabirini herhalde hız ölçerle alakalı teknik bir terimdir diye algılamıştım. :koptum: Anladığım yok zaten iş yerindeki çocuklar taktı. Az teknoloji özürlüyüm sadece pedallarım.:harika: Çok şükür hocam ben Çorumluyum 19 plaka kodu doğuştan bağışıklığımız var hem Cavite hem Covide , doğuştan Hopdedix gibi covid kazanının içine düşmüşük bağışıklığımız tavan yapmış maşallah :)

Jeton yeni düştü iyimi.:koptum:

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: cazci ve seko35.50
Güzel havanın tadını çıkaranlarda bu gün.Olayın ciddiyetinin farkına varmanız ümidiyle.
yasak.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Hadi bakalım , iki gün sokağa çıkma yasağı geldi .

hadii ?

Geri