BurakMehmet
Daimi Üye
- Tepki
- 523
- İsim
- Burak Mehmet
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sahil yolunda (dolgu alanı + bisiklet yolu) zabıta ve polis dışarı çıkartıyor görürse. (Maksat orada oluşacak yoğunluğu azaltmak )Bir haftadır gemideyim, gündemden uzak kaldım biraz. Anadolu Yakası Küçükyalı Fenerbahçe sahilyolunda bisiklet sürmek için engel var mı?
Size katılmıyorum. Bu bilgiler ve söylemler Evrim Ağacına ait değil, Dünya Sağlık Örgütüne aitti. Evrim ağacı da bunu paylaştı. Daha konu Türkiyede konuşulmaya başlandığı ilk zamanlarda maske takmanın önemini anlatıyorlardı.Evrim ağacı bu süreçte benim gözümden düştü. Virüs henüz ulkeye gelmemişken endiselenmeye gerek yok hasta degilseniz maske takmaniza gerek yok. Grip, korona virüs den daha zararlı gibi söylemleri vardı. Ama şimdi onlarda mahalle baskısına yenik düşüp popülist söylemlere başladılar.
Cazcı hocam siz çok yaşayın, dün yazdığınızı okudumda "cavit 19 " tabirini herhalde hız ölçerle alakalı teknik bir terimdir diye algılamıştım. Anladığım yok zaten iş yerindeki çocuklar taktı. Az teknoloji özürlüyüm sadece pedallarım. Çok şükür hocam ben Çorumluyum 19 plaka kodu doğuştan bağışıklığımız var hem Cavite hem Covide , doğuştan Hopdedix gibi covid kazanının içine düşmüşük bağışıklığımız tavan yapmış maşallah@necmeddin 6 km hız ise ya bu "cavit 19 " sizde bir regresyon yaratmış, ya sayaç arızalı ya da 6 nın yanında bir rakam eksik ...