Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Screenshot_20200414_222310.jpg

Yalnızca sokak hayvanlarını doyurmak için her gün çıkıyorum. Şehir içinde 50.60 km gibi mesafe. Bagajına 5 kg mama koyarak turluyorum. Bagaj olan arkadaşlar mama, veya evimizdeki yemeklerden arta kalan tavuk, sosis vs tarzı sizde yapabilirsiniz👍👋

Dosyalar

• Screenshot_20200414_222223.jpg
    Screenshot_20200414_222223.jpg
    154,4 KB · Okunma: 36
  • Screenshot_20200414_222206.jpg
    Screenshot_20200414_222206.jpg
    121,7 KB · Okunma: 35
Scudo
Bugün yazmayı unutmuşum sabah 8 akşam akşam 22 yine 30 km yaptım , istikrarlı ve doğada veya kimsenin olmadığı yerde devam sürüşe.

Bende yarın yağış var diye bugün çıktım. 30 km yaptım. Ama sahile değil çatalca tarafına doğru pedalladım. Ne olur ne olmaz diye. Polis zabıta denk geldi ama oralı olmadılar. Kedi maması bende alıyorum yanıma ama yürüyüş esnasında. Sürüş esnasında pek denk gelmiyorum.

Screenshot_20200414_133548_com.xiaomi.hm.health.jpg

@Atasoy sanırım öyle 🤣. Bugün 8'de kalktım, "çıkayım mı, çıkmayım mı" diye düşünürken canım istemedi 😏. Kaldım bugün evde. Yarın Allah kerim 😁.

@hamlet2006 sen @Cemal Ç. yi kiskaniyorsun.
Totem yapıyorum.
Macron'un başına bela kalsın diye. Macron bisiklete binme diyor, bizimki biniyor.:ssrtcbya::eek::D  Ne dese tersini yapacak belli.

Dön be baba dönelim 5 :ssrtcbya:

Screenshot_20200415-113748_Strava.jpg

Bu da sürüş bittikten sonra. Biraz zor olsun dedim ve hafif yokuş çıktım, indim, çıktım, indim... Sonra yine çıktım, indim, çıktım, indim... En son çıktım, indim, birazcık daha indim, çıktım, indim bitti :D.

20200415_113533.jpg

Ben de bugün meyve ağaçlarına uğradım..
Şu günler geçsin bu yıl çok bereketli olacak diye umuyorum...
223429 dosyayı görüntüle

Poyraz sert ve soğuk esiyordu, hız sınırını ben değil rüzgar aştı.. :D
IMG_20200415_125630.jpg

@cazci Dostum bu başlığın sahibi nerede, yok uzun zamandır koronaya falan yakalanmış olmasın diycem ama sizin tersinize asla sokağa çıkma taraftarı değildi hatırladığım kadar.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@Çetin ŞAHİNÖZ Sayfa "Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler" ancak yazilan iletiler genelde binmenin "tu, kaka" oldugu, akasiz (bence) sohbet yazilari ya da koronayla ilgili haberler. Daha once bir kac defa sitem ettim ama alakali olan olmadi :acpsnr:.Bende sayfayi takip etmeyi biraktim. Zaten yarin bir gun ilgiyi kaybedecek bir konu cunku korona ile yasamaya alisacagiz. Baska yol yok :kyfmyrn:.

@Çetin ŞAHİNÖZ , konu sahibi arkadaşımız hepimiz gibi günlük yaşamını sürdürüyor ve sağlığı yerinde...
Konuyu açtığında da "cesaret ve tutkudan vazgeçmeden" sürüş yapanlar minvalinde ironik bir başlık atmıştı..Yoksa biliyor ki içimizdeki hınzır boş durmaz...
Ben de gizli - saklı dağ / bayır turlamaktan kırklara karışmak üzereyim... :koptum:

yarın başlıyorum rutinime inşallah, 1 aydır binmiyorum ve 3 kilodan fazla aldım.. yeter..tur planımdan geri dönüş yok. ( gerekirse motorla 😂🤣😆...maksat tur yani..)

@Çetin ŞAHİNÖZ Sayfa "Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler" ancak yazilan iletiler genelde binmenin "tu, kaka" oldugu, akasiz (bence) sohbet yazilari ya da koronayla ilgili haberler. Daha once bir kac defa sitem ettim ama alakali olan olmadi :acpsnr:.Bende sayfayi takip etmeyi biraktim. Zaten yarin bir gun ilgiyi kaybedecek bir konu cunku korona ile yasamaya alisacagiz. Baska yol yok :kyfmyrn:.

Bence tüm dünyanın bir an önce bu virüs ile yaşayama alışması lazım yoksa global ekonomi çok feci biçimde çökecek. Bu olduğunda en çok kaybedenler içinde de malesef Türkiye olacak. Herkes zannediyor ki virüs bitene kadar (ne demekse) sokağa çıkma yasağı filan uygulansa her şey bir anda geçecek. Biraz araştırılsa, virüsün "bitmesi" gibi bir şeyin söz konusu dahi olmadığı anlaşılabilir. Böyle bir şeyin olabilmesi için önce aşının bulunması ve global bir kampanya ile dünya nüfusunun büyük bir kısmının aşılanması gerek. Bu aşının ne kadar süre bağışıklık kazandıracağı da belli değil ki daha. Kuduz, tetonoz aşılarının bile süresi var, biliyorsunuz.

Bulaşma hızı ve ölüm oranı şu anda "artış" eğiliminde, çünkü bu yeni, ve az da olsa ölümcül bir virüs. Zaman geçtikçe ve virüs ülkelerin popülasyonlarının büyük kısmına bulaştıktan ve risk grubundakilerin bir kısmını (üzülerek söylüyorum) öldürdükten sonra elbette istatistikler aşağı yönlü dönmeye başlayacak. Çünkü artık virüsün bulaşacağı/öldüreceği insan kalmayacak. Şu anda ülkelerin yapmaya çalıştığı şey "bulaşma hızını" yavaşlatmak, o da hastanelere binen yükü hafifletmek için. Yoksa bu kış yakalanmazsanız seneye kışın da yakalanabilirsiniz bu virüse. Ya da belki 2022 yılında. Aşı bulunana kadar ev hapsinde kalmak isteyen var ise eğer karışmak bizim haddimize değil elbette. Her şey iki tıkla kapınıza kadar geliyor :)

Buralarda bize pek karışan eden yok şehir giriş çıkışında polis ve jandarma çevirmelerinde çoğu zaman durdurmuyorlar bile. virüse rağmen biniyoruz ama havalar hep mantar. hep fırtına rüzgar
strava2075061351.jpg

Eskiden işime ne güzel bisikletle giderdim. Aileme bulaştırmamak için işyerimin üstündeki yeni evime yalnız başıma çıktım. Bu sefer işe asansörle gidiyorum. Asansör de insanı sıkıyor. Yeni dünya düzenine entegre olmam şart. İşe giderken merdiven inebilen bir bisiklet bakıyorum.İki kat inebilsin yeter. Bütçem 20000 lira

Virüse rağmen patronları için köle olmaya devam edenler adı altında bir başlık açalım Süleyman hocam. Geçen hafta çaycıda çıktı 1 hafta karantina süresi yeterliymiş işbaşı yaptık. Beyaz yakalılarımız yaklaşık 5 haftadır evlerinden başlarını çıkartmıyorlar. Bu yaka işini çıkartanı bir bulursam kolunu bacağını yalayıp corona bulaştıracağım.

Yeni dünya düzenine alışmam şart bölüm 2.
Eğer enfekte olmaz da sağ kalırsam işyerimde molalarda kullanabileceğim "parmak bmx bisiklet" arıyorum. Parmaklarım orta boylu biraz şişmanca. Bütçem 200 lira
Önerilerinizi bekliyorum.

Geri