Hocam oruçlu zor olmaz mı 50 km az değil , benim iş yeri 8 km hep iniş, dönüşte zorlu bir 8 km tırmanış zor olur diye düşünüyorum . Sanırım koranaya rağmen sürüşüme Mübarek Ramazan ayı dur diyecek , işe gidip gelme adına. Onun dışında iftar öncesi sanırım 2 saat kadar laylaylom hafif sürmeye devam ederim. İftardan sonrada bir saat keyif sürüşü yaparım. Tabi ben değil Mübarek Ramazan bilir .Buraya birkaç kez yazmama rağmen ulaşım amaçlı haricinde 2020de uzun sürüşlerim olmadı. Ramazan ayını ailemin yanında geçireceğim. Çalıştığım yer il ilçe arası 25km şehirlerarası karayolu. Oruçlu olarak yol bisikletiyle günde 50 km yapma amacindayim. Korona için sanırım bir risk olmayacaktır. İçinde hasta bulunan ve camı açmış bir otomobilden bulaşma olmaz diye düşünüyorum.
Wikiloc gerçek uydu görüntüleri ile verileri aktarıyor. Ben daha önce de kullandım, oldukça memnunum...@Süper Dede vikiloc ne oluyor srawa gibi mi, geçen strawayı yükleyim dedim , yok telefonda şuraya ulaşmak istiyor , yok buraya ulaşmalı vazgeçtim yüklemeden km saati yeter olmadı Allah akıl vermiş kalem kağıt hesaplarım eski usul. Teknoloji iyi bir şey ama aklımızın önüne geçmemeli , birileri bu programları kuruyorlar, yada yazılımını yapıyorlar. Hep şunu düşünüyorum babalarının yada dedelerinin hayrına mı veriyorlar. Çoğu ücretsiz.
Uygulama ücretsiz ama ücretsiz kullanımda bizlere çok fazla detay vermiyor daha çok yüzeysel bilgiler, hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum, bu arada istediği izinler riskli şeyler değil sonuçta konum bilgisi anlik gps verisi için, medya erişimi ise strava üzerinde fotoğraf vs paylaşmak için bu izinlerin verilmesi gerekiyor yani, çok detaya takilmamak gerekir diye düşünüyorum sonuçta nelerw izin veriyoruz haberimiz yok bunlar en azından ne amacla kullanılıyor belli@Süper Dede vikiloc ne oluyor srawa gibi mi, geçen strawayı yükleyim dedim , yok telefonda şuraya ulaşmak istiyor , yok buraya ulaşmalı vazgeçtim yüklemeden km saati yeter olmadı Allah akıl vermiş kalem kağıt hesaplarım eski usul. Teknoloji iyi bir şey ama aklımızın önüne geçmemeli , birileri bu programları kuruyorlar, yada yazılımını yapıyorlar. Hep şunu düşünüyorum babalarının yada dedelerinin hayrına mı veriyorlar. Çoğu ücretsiz.
Yapıcak birsey yok Necmettin abi, artık hepimiz zamana ayak uydurmak durumundayız bilen bilmeyene şeklinde bilgi alışverişi yaparak iletişimde kalmaya devam edeceğiz@yavuzkosar yavuz hocam doğrudur , akıllı telefonda yeni olunca alışmak zaman alacak sanırım , bilmediğim alan olunca temkinli yanaşıyorum.
Yasağın açıklandığı sehirlerden birindeyseniz sadece haftasonu yasak bildiğiniz gibi, haftaici sürüş yapmanızı engelleyen bir durum yok ama sorumluluk alıp bu riske girmemek bence daha ağır basıyor, ama tercih sizinsahile inmeden caddeler üzerinden sürüş yapsam sorun yaşar mıyım sizce ?
sahile inmeden caddeler üzerinden sürüş yapsam sorun yaşar mıyım sizce ?
Şunu mu demek istedin Ağabey.sosyal medyada paylasim yapmamakta da fayda olduğunu düsunuyorum.