Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Sayın @hamlet2006 sıcaklar başladı tekrar. Çekilmiyor artık. Belki yarın sabah, sahurdan (05:00'den) sonra güneşi doğurturum. 😁
Güneşi doğurtmak evde hamur açmaya benzemiyor. :)
Bu arada çok iyi mantı bükerim.:koptum:

Evet günü iki düşüş 34 km ile noktalıyorum. Çak pis nazara geldim.:D Yarına Allah kerimdir. Besmelesiz de binmemeye çalışıyoruz ama. Olmadı nefesi kuvvetli iyi bir üfürükçü bulacağız.:harika:

Scudo
Güneşi doğurtmak evde hamur açmaya benzemiyor. :)
Mutfaktan pek anlamam ama çok defa yolda ya da bisiklet üzerindeyken güneş doğumuna şahitlik etmişliğim vardır.
Hafiften çukur bir yerde yaşıyorum, manzara güzel olmaz, yoksa bol görsele boğardım sizi. Hele geçen gün hava parçalı bulutuydu ve bir güzel görünüyordu gündoğumu, aklınız giderdi.😊

Örneğin bu İzmir-Dinar gezimizden sayın @hamlet2006 🙂
20190801_062524.jpg

@Cemal Ç. Allahtan fotoğraftaki ben değilim efendim, dava ederdim seni fotoğrafta oynama yapmış çok göbekli göstermiş beni diye. Fotoğraftaki arkadaşa Allah sabır versin. En azından alaca karanlığa denk gelmişte yüzü tam görünmüyor. Son anda yırtmış İzmir sosyetesine rezil olmamış. :D

Sayın @hamlet2006 sıcaklar başladı tekrar. Çekilmiyor artık. Belki yarın sabah, sahurdan (05:00'den) sonra güneşi doğurturum. 😁
Bizim hayal yalan oldu.😕 Bütün gün sağanak yağmur var sanırım. Bisikleti hazırlayım diye verandaya bir çıktım, şakır şakır yağmur yağıyor.😓

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Cemal Ç.
Gökten virüs yağıyor deseler çıkardın ama rahmet yağınca bisikletle çıkmıyorsun öyle mi?:ssrtcbya:
Dejavu oldum sanki.🤣 Sonradan yakalansam neyse de direk ıslanmaya başlamak hoşuma gitmez sanırım. Soğuk olmaz ve az yağarsa belki sürerim yav.🤪 Deli derler ya desinler be. Herkes öyle diyor zaten.🤣
---------------
Dön be baba dönelim #ramazan 8 "kazalı"
Screenshot_20200510-071113_Strava.jpg

Yemin ederim bir şey demedim. Kim nazar etti söylesin.🤣 Bu arada sayın @hamlet2006 bana bir çift Shimano 105 yol bisikleti kolu borçlusunuz.🤪
20200510_070710.jpg

20200510_070730.jpg

Hadi göbek milini ben çözeyim.🤣
20200510_070748.jpg

Döner kavşakta sola doğru dönerken yerlerin ıslak olması ve sanırım yol boyasına temas yüzünden kıçım bir baktım benimle yarışıyor.🤣 Bende çok uğraşmadım ve geçmesine izin verdim ama soluma düştüğüm için platinin vidaları (baldırımdaki) yere sürttü sanırım ki bacağımda bir yanma var şu anda.😁
Ne anlattım beee.🤣
Her yer ıslaktı ama yağmadı ben sürerken. Birde yüzümü sürttüm yere ama yara yok.
---
Bacağımın ve omzumun niye yandığını şimdi anladım. 🤣
Asfalta sürtme yanığı olmuş.🙂

Son düzenleme:
@Cemal Ç. tüh yaa..çok üzüldüm..dün necmeddin bugün sen..tüh..😐..diğer resimler inaktifti...umarım ciddi bişey yok..kollarada üzüldüm..

@necmeddin Necmeddin ağabey "mission completed"

Düşmene gülen Cemal Ç düşmüştür.
What a pity Cemal?
Ben açıkladım ama durumumu. Düşene gülerim dedim, kendim dahil.🤣 Güldüğüm için düştüğüme inanmıyorum ama düştüğüm için güldüğümü biliyorum.🤪
Baldırda ve omuzda asfalt yanığı olmuş. Baldırda ki biraz iştah kapatacak şekilde görünüyor diye geri sildim. Kollar biraz eridi o kadar. Görsel sorun sadece.

Son düzenleme:
ya ben üçünüzede atmış olabilirim... @hamlet2006 bi süre binme istersen...(biniyosan) 😁

Kötüye bişey olmaz.:tskler:
Hazır yakalamışken söyleyeyim. Gidon spacerlarından kurtul. Aynakol ve rubleyi kendi haline bırakıver:krsn:

Akranız, siz de hatırlarsınız @Cemal Ç. bildiğin "Sakar Şakir"
O Bozdağ inişinde yatmışım dümenin üzerine inerken, hızımı alamadım ve dönüşte ki mıcırlara yaklaşınca "Cemal film buraya kadarmış" dediydim ama Tanrı "devaaammm" dedi.🤣🤣🤣
------
Alında yağmurda sürmeyi sevmememin nedenlerinden biri benim bir zamanlar "Doctor 46" (Valentino ROSSI) hayranı olmam. Onun gibi sonuna kadar gitmem ve son zaman frenlere dokunmam.
E ıslak zeminde bu çok zor oluyor. Sürüşümün daha 5. km'sinde ön tekerin bir kayması nedeniyle düşüyordum zaten. Biraz temkinli gideyim dedim ki gittimde, bitirecekken kaydım.😅

@Cemal Ç. Geçmiş olsun , ne diyeceğimi bilmiyorum canım fena yanıyor dün akşamki 2. Düşüşüm sağlammış.:) Bu iş sakarlığı geçti .:D

@Voltaire sağolasın, çılgınca bir hareket yapmazsan sırayı savarsın. Hatta mümkünse buraya km atmasın kimse , atan gidiyor.:koptum:

Geri