sspl
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.688
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Carraro
Gemlik taraflarına gelirseniz bekleriz efendim 😊Bahar klasiğim olan Çamlıca - Bademli - Aydınpınar - Eski Mudanya Cad. - Mudanya - Trilye - yi kodese tıkılmadan önce yerine getirdim..
.225798 dosyayı görüntüle
225799 dosyayı görüntüle
Yelken ol, dümen ol, kürek ol, balık ol, su ol, git gidebildiğin yere..
Evde kalma, kız kurusu olma ...
Selenin ön kısmının altında germe civatası var. Ona bir bakıver, sonuna kadar gerilmiş olabilir.Evet ilk başlarda keyifsiz başladım ama bir 6 km attım. Bacak ve diz kısmı kasmasına rağmen hafif tempo iyi geldi. En azından vücudumu ısıttım. E bunada şükür demek lazım.
@Süper Dede brooksun eğileceğine aklım hiç kesmiyor. Çok sert olunca brooksun önünde saygıyla eğilen ben oluyorum.
Merhaba,
Virüse rağmen bisiklet süren arkadaşlar, bisikletini evde muhafaza edenler dışarıdan gelince virüs bulaşmasına karşı eve girmeden önce bisikletlerinizin lastiklerini temizliyor musunuz? Temizliyorsanız temizlik için ne kullanıyorsunuz? Lastiklere kolonya püskürtmek geliyor aklıma fakat lastikler zarar görür mü diye düşünüyorum, siz ne dersiniz?
"Verder biremen" deseniz, sacma ama bir o kadar guzel bir saka olurdu.Dur der duramam, verder veremem...