Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
İBB’den 11 Mayıs uyarısı ve Bisiklet Önerisi

Toplu taşımayı kullanmak yerine mümkünse yürümeyi ya da bisiklete binmeyi tercih ediniz.

(link)

Sonunda dediğimize geliniyor.

Sokağa çıkma yasağı ve Trainer
62'
Kuvvette devamlılık çalışması yaptım.
50x20 84 rpm ort kadans
134 hr ort nabızla
20 km..

Evet ilk başlarda keyifsiz başladım ama bir 6 km attım. Bacak ve diz kısmı kasmasına rağmen hafif tempo iyi geldi. En azından vücudumu ısıttım. E bunada şükür demek lazım.
@Süper Dede brooksun eğileceğine aklım hiç kesmiyor. Çok sert olunca brooksun önünde saygıyla eğilen ben oluyorum. :)

Evet ilk başlarda keyifsiz başladım ama bir 6 km attım. Bacak ve diz kısmı kasmasına rağmen hafif tempo iyi geldi. En azından vücudumu ısıttım. E bunada şükür demek lazım.
@Süper Dede brooksun eğileceğine aklım hiç kesmiyor. Çok sert olunca brooksun önünde saygıyla eğilen ben oluyorum. :)
Selenin ön kısmının altında germe civatası var. Ona bir bakıver, sonuna kadar gerilmiş olabilir.

Merhaba,
Virüse rağmen bisiklet süren arkadaşlar, bisikletini evde muhafaza edenler dışarıdan gelince virüs bulaşmasına karşı eve girmeden önce bisikletlerinizin lastiklerini temizliyor musunuz? Temizliyorsanız temizlik için ne kullanıyorsunuz? Lastiklere kolonya püskürtmek geliyor aklıma fakat lastikler zarar görür mü diye düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Merhaba,
Virüse rağmen bisiklet süren arkadaşlar, bisikletini evde muhafaza edenler dışarıdan gelince virüs bulaşmasına karşı eve girmeden önce bisikletlerinizin lastiklerini temizliyor musunuz? Temizliyorsanız temizlik için ne kullanıyorsunuz? Lastiklere kolonya püskürtmek geliyor aklıma fakat lastikler zarar görür mü diye düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Ben genellikle sabunlu bolllll ıslak bezle lastikler dahil tüm bisikleti siliyorum, ardından başka kuru bir bezle kuruluyor ve içeriye, gazete üzerine alıyorum. Sonuçta sabun virüsü öldürür :kyfmyrn:

işe gidiş.

Ekran Alıntısı22.JPG

IMG_20200511_151623.jpg

226204 dosyayı görüntüle

IMG_20200511_151714.jpg

Günün özeti...
@Saim Deveci , blok girişimizde duvarda asılı olan el dezenfektanını kağıt havluya sürerek bisikletin her noktasını ve ayakkkabılarımı da silip eve öyle giriyorum..

Son düzenleme:
Bu gün aslında dinlenme günüydü ama dayanamayıp ufaktan bir kabasını aldım.
Sabah 5 km tempolu yürüyüş
akşam 32 km yumuşak tempo pedalladım..
Dur der duramam, verder veremem... :koptum:

@cazci hocam şu eriklerden iftarlık gönder canımız çekti:harika:

• Muhteşem
Tepkiler: cazci
@necmeddin kardeşim, pazarda 17 lira etiketi görünce basmıştım kalayı...
Herşey zamanında güzel ama fiyatlar uçmuş..
Ha bu arada çok sevdiğim yabani rezene ( marata / arapsaçı da denir ) toplarım umuduyla tüm florayı tarıyorum ama nafile...
Bana bulup ta kargo ile yollayana istediği kadar erik ... :D

@brstrmn sanırım sahil alanlarında sıkıntı var. Ben geçen hafta içi kendi semtim ve çevresinde sürdüm, hiç bir sıkıntı olmadı.

Ha bu, bu dönememi özel benim için değil, ben Samatya tarafında oturuyorum. Normal zamanda bile ulaşım yaparken örnek Bakırköy'e sahil yerine Zeytinburnu içinden, Eminönü tarafına giderken de Unkapanı üzerinden gidip geliyorum.

Sahil de daha çok spor yapanlar oluyor ki muhtemelen sıkıntı zaten onlarda oldu.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri