Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@necmeddin abi yok estağfurullah ben daha dün bindim rüzgar benden yanaydı ondan yoksa en sizi geçmek ne mümkün

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@abidin3714 inşallah hergün geçersin, ve hergün daha fazla ve daha da sağlıklı hale gelirsin, onur duyarım. :harika: Zira burda Süper Dedemiz Mümtaz Ağabey yaptığı km leri yazarken haydi gençler spor yapmak zor değil, durmayın hareket edin demek istiyor. Ağabeyimiz ömrünü spora adamış. Kıskanıyormuyum kesinlikle hayır. Örnek alıyorum, önerilerini can kulağıyla dinliyorum.

Birbirimizle yarışırken aynı zamanda birbirimize cesaret veriyoruz. O yüzden tatlı rekabet iyidir. Burdaki laflarımız ise bu işin şakası.

İsterse şaka olmasın yahu gelde Süper Dede ile rekabete gir. Totomuz isyan eder be o kadar saat selede oturmaktan.:koptum:

işin yoksa tee marmaris kavşağına git gel..70 km..bi hayırsever bisikletçi arkadaş arkasına alsa keşke (100kg)..

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
20200513_110536.jpg

Susuzluk zor :(

arkadaşlar merhaba, sabah 6-8 arası sürüşe çıkmak istiyorum beşiktaş-fener arasında. hafta içi sürüş yapmak yasak mıdır? ceza yer miyiz? avm'ler açıldı, bisikletten ceza yemeyelim. :D

Tembeller sizi hepiniz harikasınız bana böyle km lerle gelin hergün gelin. Bu başlığı şenlendirin böyle :D @HakanAydnabi abi bugün burda 8 derece şuan ve bozmak üzere iftardan önce 5 km anca attım bugün , hava bozdu bozacak hile serbest senin 80 yarısını fifti yapalım bari :koptum:

@necmeddin kardeşim senin bisikletle 40 benimkiyle 80 e denk gelir...ben hep kaymak asfalt...sen toprağa da giriyorsun..👍

• Beğen
@HakanAydn abi Muğlanın bitirici sıcakları sanırım başladı, buralar aynı balkonda sırtımda montla oturuyorum şu an :)

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@necmeddin bende hayret ettim, 27-28 derken hop 40...bugün benden başka kimse yoktu rotada...oruç olsam gidemezdim yalan yok..

• Beğen
Ben tekrardan sürmeye başladım. Çok seviyorum yahu bu duyguyu, insanı nasıl mutlu eden bir şey bisiklete binmek! Yolda jandarma gördü, selam verdi. Bir sorun yok herhalde binmekte en azından İzmir’de.

@MertV bisikletine bir sele tak istersen...daha rahat olur..🤣😁😂

• Hahaha
Geri