Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
@abidin3714 bendede sürekli var , doktora gidemedim. Bende fıtık olma ihtimali yüksek. Dikkat ediyorum. Havalar ısındıkça ağrılar azaldı. Kaslarlada alakalı olabilir. Duruş pozisyonunu mutlaka kontrol et.

Gidon duruş açında önemli. Bileklerini dik tutmak yerine hafif kırmak rahatlatıyor. Barendli elcik siparişi vereceğim. Duruş açısı gerçekten önemli. Gidince gidon yükseltici taktım , buda olumlu katkı sağladı. En önemliside rüzgar. Bu tarz ağrılarda rüzgar yemek sürüşte sonraki günlerde bu tarz ağrılar yaratabiliyor.
Yanı herşeyi hesaba kat. En güzeli hiç bir sağlık sorunu yoksa bikefit yaptırmak. Ama küçük şehirlerde bunu yaptırmakta zor.
@HakanAydn abim doğru söylüyor bunu kaçırmışım.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
En güzeli hiç bir sağlık sorunu yoksa bikefit yaptırmak. Ama küçük şehirlerde bunu yaptırmakta zor.
Abi Bolu'da yaşıyorum ben burda onu yaptirabilecegim biryer yok maalesef yada ben bilmiyorum kelebek gidon düşündüm bende muhtemelen önümüzdeki ay sipariş veririm

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@abidin3714 kelebek gidona benimde ihtiyacım var. Çokta etkiliymiş bu tarz ağrıların olmamasında. TTUBR gruptaki arkadaşlar yarışta iyi olmaz dediler. İnşallah yarıştan sonra bende düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
YouTube da sabah antremanı olarak sahil kenarların da sürenler görüyorum acaba yasak hafifletildi mi?

Saat 11:00 İşe giderken rotayı uzattım 15 Kilometre 1 komumuzu aldık:harika:

• Beğen
Tepkiler: cazci ve seko35.50
@Süper Dede hay maşallah meydanlar yiğit görsün. Atmışın rüzgâra kafayı daha ne istiyon çoğumuz rüyalarımızda görürüz 100 ve üstünü 104 daha zor dört deyip geçme:bsmagryr:

• Beğen
@Voltaire geçmiş olsun...var bi uğursuzluk forumda...😐

• Beğen
@Voltaire yok onu demezler, derlerse güzel bir şey yapmış olurlar...hem şımarırız filan..🤨

Abi ilk kaza olunca biraz şok yaşadım bu yüzden birşey diyemedim. Otoparkçı birde diyorki yukarı bakıyordun. Ulan öyle olsa bile senin görevin ne ikaz etsene birimizi burnunun dibindeyiz zaten 🤬 ona çıkma de, bana işaret et, dur de. Dediğin gibi bizi dikkate almıyorlar. Yani ne arabanın ne benim suçum yoktu. Yalnız belki 10 km falandı hızım, bunu 50-60 ile düşünemiyorum. Yerden kalınca (resimlerden birini attım ama) kolum bacağım elimin üzeri falan soyulmuştu ve benim tek düşüncem acaba bu yaralardan virüs kaptım mı oldu.

Virüse ragmen bisiklet sürüyorum ama sinir stres sistemim oynuyor
1- İşten çikmişim usul usul eve gidiyorum 4. Kilometrede tak zincir kirildi. (Yol bisikletili amcanin yanindan 30la geçtim kesin nazari deydi🙄)
-
20200514_190538.jpg

2-Babam beni motorla aliyor. Bisikleti boynuma alarak motorla bisikletçiye gidiyoruz. Evet meridamin zincirini mahalle bisikletçimiz yapti.
20200514_192548.jpg

3- Sram zincir yapildi. Sakinim evde iftarimi açicam. Babamdan gelirken bisikletçiden almasini istedigim iç lastigi istiyorum.
Ve şok babama bisikletçiye 700×25 de diye söyledim , bisikletçiye söylemiş. dedigim lastik elime 700×28-32 olarak geçiyor. Babama bu iç lastik 700×25 lastige olur demiş bak bak yalana bak hadi ver ama kalin siboplu lastik vermek nedir lan🤬🤬🤬🤬
Şuan iftari bekliyorum sakinim.
20200514_193826.jpg

@Robinson Crusoe ile birlikte sohbet ede ede sürdük rota da gayet güzeldi 👍🏻
A18DB4B7-A6D5-4E7F-BAAF-2BE80324EF80.png

@okuyucuoptik hocam sinirlenmeyin klasik esnaf işte :( sakin kalmaya çalışın. Ben de küçükken bisikletçi bi büyüğünü değil baya baya büyük boyu 20 inç lastiğe tabiri caizse katlaya katlaya koymuş. Bidaki patladığında görmüştüm :(

@Voltaire geçmiş olsun kardeş, dikkat bir yere kadar çıkan arabaya çok yapabileceğin bir şey yok. Çok şükür sende bir şey yok. Moralini bozma sürmeye devam.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Geri