Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
(link)
Bunu alıcam inşaallah
@HakanAydn Allah razı olsun birader, her şey her an olabiliyor...
Abi bu çanta güzel ama dediğimede bak iş görür , @HakanAydn abinin çantada iyi duruyordu virüs nedeniyle yetişemiyeceği için sipariş veremedim. Aranızda anlaşın bence Çorum usulü parmak hesabı yapın. :harika:

Scudo
@HakanAydn sağ olasın düşünmen yeter, gün olur sana lazım olur. Bu gibi ürünler turcuya da yarışçıya da lazım olur illaki... 😍

Bu başımıza gelenler hep kendi hatalarımızdan oluyor. Allah koruyor tabii ki...Çok şükür ki beterin beteri var ve Allah beterinden korur...Tekerinize taş değmesin kankiler... 😍 😍 😍

Bu başımıza gelenler hep kendi hatalarımızdan oluyor. Allah koruyor tabii ki...Çok şükür ki beterin beteri var ve Allah beterinden korur...Tekerinize taş değmesin kankiler... 😍 😍 😍
Amin ağabey 4. Gün oldu sağ diz sol kol düzeldi. Sol dizim 2 günü bulur. Sağ kolda 3 günü bulur. Asma fidanı gibi budanmış hissediyorum kendimi. :harika: :D

@cazci hocam sorma 30-40 atıyordum her gün ağır ağır , Abi şimdilerde evden dışarı yürüyerek çıksak, hanım aman dikkat diyor , oğlanlar baba düşmeden gel diyorlar. :)

@cazci hocam sorma 30-40 atıyordum her gün ağır ağır , Abi şimdilerde evden dışarı yürüyerek çıksak, hanım aman dikkat diyor , oğlanlar baba düşmeden gel diyorlar. :)
Bana herkes dikkat et der. Benden tek cevap gelir, "onlar bana dikkat etsin" derim.😄

Kaçabilirsin ama saklanamazsın adlı eserimden sayın @Cemal Ç. 'e ithafen

Yerçekimine karşı duramayan Cemal Çelik
Düz yolda düşüp duran Cemal Çelik
Kumkısık'a çıkamayan Cemal Çelik
360 km deyip 200 üncü kmde şişen Cemal Çelik
Kadir gecesi güldürdün yine beni Cemal Çelik
Allah da seni güldürsün be Cemal Çelik
Daha bu yazdıklarımı cevap olarak sayma bile Cemal Çelik
Bu kadarla kurtulamayacağını biliyorsun demi Cemal Çelik
İntikam soğuk yenen yemektir yaz bunu bir yere Cemal Çelik
Kaçabilirsin ama saklanamazsın Cemal Çelik

İlk hedefiniz Caudry/France
e34a1c06a2331ebf976a7a0740f9b524.jpg

Kaçabilirsin ama saklanamazsın adlı eserimden sayın @Cemal Ç. 'e ithafen

Yerçekimine karşı duramayan Cemal Çelik
Düz yolda düşüp duran Cemal Çelik
Kumkısık'a çıkamayan Cemal Çelik
360 km deyip 200 üncü kmde şişen Cemal Çelik
Kadir gecesi güldürdün yine beni Cemal Çelik
Allah da seni güldürsün be Cemal Çelik
Daha bu yazdıklarımı cevap olarak sayma bile Cemal Çelik
Bu kadarla kurtulamayacağını biliyorsun demi Cemal Çelik
İntikam soğuk yenen yemektir yaz bunu bir yere Cemal Çelik
Kaçabilirsin ama saklanamazsın Cemal Çelik

İlk hedefiniz Caudry/France
227127 dosyayı görüntüle
Elinizden geleni ardınıza koymayın sayın @hamlet2006.😏
Ne kadar gerçekte olsa bahaneleri sevmem ama şöyle yazayım son defa.
Sabahın 06:00'sında kalkıp (-ki heyecandan iyi uyumadım), Köln-Bonn havaalanına kadar araba ile gidip (yaklaşık üç saat), o karmaşadan sonra (üç saatlik bir uçak yolculuğuna dört kişi binme telaşını bilen anlar) Türkiye'ye geldim. Durmadan bisikleti kurup sabaha karşı 04:00'de körfez (İzmir'de) gezmeye çıktım. Saat 06:00 gibi eve gelip iki bilemedin üç saat uyudum.
Güneş varken çok uyuyamıyorum ben. Gün içinde işlerimi bitirdim ve o gece de heyecandan uyuyamadım. Bisikleti hazırladım, yoklamaları (kontrolleri) yaptım ve 03:30'da Gaziemir'e, sizinle buluşmaya yola çıktım.
Siz hala dönüp dolaşıp "pilin 200 km'de bitti, Kumkısık'ı çıkamadın diyorsunuz.
Sizin için ilk fırsatta 320 km denemem olacak. Yolu Strava'ya girdim. Hazır bekliyor.
Taş olsa çatlar, susup duruyorum bakın.😁
Ne zaman sizi bırakıp gittim? Hem çıkışta, hem inişte. Bozdağ'ı hatırlatmayın bana.😅

Bozdağı benden hızlı çıkmadın ki?
İnişte gereksiz risk aldın benden hızlı indin ona birşey demiyorum

Elektrikli gargamel mi gravel mi ondan alak mı
Pazar günü elemanın biri bana "elektrikli bisiklet mi o" diyor. Artık nasıl geldiysem arkasından. 😏

Pazar günü elemanın biri bana "elektrikli bisiklet mi o" diyor. Artık nasıl geldiysem arkasından. 😏
Deseydin yaw hehe.
Kumkısık'ta senin mi pilin bittiydi yoksa bisikletinin mi? :ssrtcbya:
@Cemal Ç. Hep uyuyamadım ondan ayak uyduramadım diyorsun.
İki uçak değiştirdim,4 saatlik Havaş yolculuğu yaptım.İzmir'den Türkiyenin öbür ucuna Hopa'ya geldim.Heyecandan ancak 2 saat uyudum.Te akşama kadar uykusuz kaldım, akşam yarışa başladım, birgün uykusuz sürdüm kaç km gittim? Tam 430 km bir günde.

Ben gibi olacan aynen böyle

aslan-kedi.png

Son düzenleme:
Geri