necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.453
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Seninkisi afetlerde ve olağanüstü hallerde ben sürekli tetikteyim kardeşim. Özelden yazdım. Mesleğim çok kutsal ,şükür hakkını vermeye çalışıyorum. Ama aynı iş kolundaymışız bak buna daha çok sevindim.@necmeddin AFAD mı yoksa abim eğer öyle ise meslektasiz
Bak şu işe bayramın ilk 2 günü sürecemde 3-4 gününe de mi nöbet yazdırsam.Hah şimdi biz evde hapisken yasak konmamış illerde fellik fellik gezenleri bayramda görelim..
Hocam eyvallah Allah razı olsun. Yolu düşen bu tarafa olursa misafir eder çok iyi menemen yaparım. Sorma çok macera atlattım son 15 günde 2 si hafif sonuncusu sağlam kaza Rabbim ağır dertler vermesin.@necmeddin burda da nazar a uğrayacan.yiyen var yiyemeyen var. Yediğin yi yecekler, bindiğin km ler senin olsun. Afiyet olsun..
bende nöbetçiyim 1. gün aynını yapıcam güzel fikirBen bayramın 1. günü bisiklet süreceğim.
Ben bayramın 2. günü bisiklet süreceğim.
Kralı gelse ceza yazamaz. Yazsada havada kalır.
E ben 3 gündür süremiyorum ama 2 gün sonra tepesindeyim bisikletin İnşallah. Bu kez sağlam hasar almama rağmen çok şükür toparlanmaya başladım.
Abi şişman bisiklette sanki gördüm cannondale kadro kulağı bana foto çekip kadro kulağını atsana whatsapp tan. Bir araştırıyım malum iki aydır yedek parça araştırmaktan bir çok şeye aşina oldum.Bu gün virüse rağmen binemedim...Evden çıktıktan üç km sonra arka vites kulaktan çıkıp jant tellerine dolandı ve kendini parçaladı. Nedenini araştırıken kadro kulağının dişlerinin yalama olduğunu farkettim. Geçen günkü arka vites faciası da bu yüzden olmuş. Dişler tamamen düzlenmiş ve aksi gibi cannondale kadro kulağı bulunmuyor. Bir arıza daha, tekerlek milinin oturduğu yerdeki tırtıklı kısım da dümdüz olmuş ve tekerleği QR tutamıyor. Biraz gidince tekerlek kayıp arka çatala yaklaşıyor ve tırmanma durumunda sürtmeye başlıyor. Bütün bunları bir araya toplayınca ben risk almamak adına Brand-x kadroma dönüş yaptım. Bu günü de istirahat ile geçirmiş oldum. Yarına kısmet bakalım.