Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Nöbetçiyim , servis yada özel arabamı kullanacağım diye bir husus yok. Merzifon ufak olunca çoğu polis ve jandarma ne iş yaptığımı biliyor. :harika:

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Scudo
@necmeddin hakketten abi ne iş yapiyon nöbetçi olunca aklıma itfaiye yada sağlık çalışanı geliyor

• Muhteşem
Tepkiler: necmeddin
@abidin3714 ikisi bir arada bir tık üstü, acil durumlarda her türlü müdehale desem abartı olmaz. :harika:

@necmeddin AFAD mı yoksa abim eğer öyle ise meslektasiz

• Beğen
@necmeddin AFAD mı yoksa abim eğer öyle ise meslektasiz
Seninkisi afetlerde ve olağanüstü hallerde ben sürekli tetikteyim kardeşim. Özelden yazdım. Mesleğim çok kutsal ,şükür hakkını vermeye çalışıyorum. Ama aynı iş kolundaymışız bak buna daha çok sevindim. :harika:

Hah şimdi biz evde hapisken yasak konmamış illerde fellik fellik gezenleri bayramda görelim..:koptum:

Sokağa çıkma yasağı olmasa devamke ama yasak var :D

• Hahaha
Hah şimdi biz evde hapisken yasak konmamış illerde fellik fellik gezenleri bayramda görelim..:koptum:
Bak şu işe bayramın ilk 2 günü sürecemde 3-4 gününe de mi nöbet yazdırsam. :koptum:

Bu arada menemen yaptım , sahur mutfağı benden sorulur. Hazır olmazsa fırça yeriz gari 40 üstüyüz.:D
20200519_021644.jpg

@necmeddin burda da nazar a uğrayacan.yiyen var yiyemeyen var. Yediğin yi yecekler, bindiğin km ler senin olsun. Afiyet olsun..

@necmeddin burda da nazar a uğrayacan.yiyen var yiyemeyen var. Yediğin yi yecekler, bindiğin km ler senin olsun. Afiyet olsun..
Hocam eyvallah Allah razı olsun. Yolu düşen bu tarafa olursa misafir eder çok iyi menemen yaparım. Sorma çok macera atlattım son 15 günde 2 si hafif sonuncusu sağlam kaza :) Rabbim ağır dertler vermesin.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Bayramda sokağa cikma yasağı isabetli olmuş zaten bayram ziyaretlerini sevmiyordum şimdi bahane oldu. Bisiklet konusuna gelince tabi surucez canım. Bu arada milli sporcular sürüyor onlara yasak yok. Ben de kendimi milli ilan ediyorum.

Ben bayramın 1. günü bisiklet süreceğim. :krktm:

Ben bayramın 2. günü bisiklet süreceğim.:krktm:

Kralı gelse ceza yazamaz. Yazsada havada kalır.

E ben 3 gündür süremiyorum ama 2 gün sonra tepesindeyim bisikletin İnşallah. Bu kez sağlam hasar almama rağmen çok şükür toparlanmaya başladım.:D:krsn:
bende nöbetçiyim 1. gün aynını yapıcam güzel fikir :)

Bu gün virüse rağmen binemedim...Evden çıktıktan üç km sonra arka vites kulaktan çıkıp jant tellerine dolandı ve kendini parçaladı. Nedenini araştırıken kadro kulağının dişlerinin yalama olduğunu farkettim. Geçen günkü arka vites faciası da bu yüzden olmuş. Dişler tamamen düzlenmiş ve aksi gibi cannondale kadro kulağı bulunmuyor. Bir arıza daha, tekerlek milinin oturduğu yerdeki tırtıklı kısım da dümdüz olmuş ve tekerleği QR tutamıyor. Biraz gidince tekerlek kayıp arka çatala yaklaşıyor ve tırmanma durumunda sürtmeye başlıyor. Bütün bunları bir araya toplayınca ben risk almamak adına Brand-x kadroma dönüş yaptım. Bu günü de istirahat ile geçirmiş oldum. Yarına kısmet bakalım.

Bugun virüse rağmen bindim. Yine lastik patlattim yokuş inişte lastigi degistirdim hiç uğraşmadım . Baya erimişti dişleri zorlamamak gerekiyormuş. Lastik üzerinde yazan oran max (65psi) hep bu oranda kullaniyordum. Iki gun ust üste patlayınca lastik hafif yıpranmış basınç yüksek yokuş aşağı sivri taşa denk gelince patladı. Tahminim hem yuksek basınç hem lastiğin kabaklasmaya başlaması. Yeni basınç oranları denemeyi düşünüyorum.

Bu gün virüse rağmen binemedim...Evden çıktıktan üç km sonra arka vites kulaktan çıkıp jant tellerine dolandı ve kendini parçaladı. Nedenini araştırıken kadro kulağının dişlerinin yalama olduğunu farkettim. Geçen günkü arka vites faciası da bu yüzden olmuş. Dişler tamamen düzlenmiş ve aksi gibi cannondale kadro kulağı bulunmuyor. Bir arıza daha, tekerlek milinin oturduğu yerdeki tırtıklı kısım da dümdüz olmuş ve tekerleği QR tutamıyor. Biraz gidince tekerlek kayıp arka çatala yaklaşıyor ve tırmanma durumunda sürtmeye başlıyor. Bütün bunları bir araya toplayınca ben risk almamak adına Brand-x kadroma dönüş yaptım. Bu günü de istirahat ile geçirmiş oldum. Yarına kısmet bakalım.
Abi şişman bisiklette sanki gördüm cannondale kadro kulağı bana foto çekip kadro kulağını atsana whatsapp tan. Bir araştırıyım malum iki aydır yedek parça araştırmaktan bir çok şeye aşina oldum. :harika:
Bir tane attım watsapına bak abi 150 tl diyor

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@Süper Dede abi bu aklıma gelmişti, sen geçen kaza dediğinde...allahtan yavaş giderken olmuş farketmişsin..geçmiş olsun ..

(link)
Bunu alıcam inşaallah ve aldım bu akşam...
@HakanAydn Allah razı olsun birader, her şey her an olabiliyor...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri