Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Mümtaz Ağabeyin de dediği gibi bisiklete binmeyince klavyeme vuruyor.
Vursun vursun. İyiki varsın kardeşim...Seviliyor, sayılıyorsun...
@MakRo binlercesi aynı kaderi paylaşıyor..Sabah 8 akşam 5, başkasına para kazandırmak için hayatını satmak. 15 gün tatil için 350 gün çalışmak...Umarım özel bir işin olur, tutturur devam edersin...

Scudo
Vursun vursun. İyiki varsın kardeşim...Seviliyor, sayılıyorsun...
@MakRo binlercesi aynı kaderi paylaşıyor..Sabah 8 akşam 5, başkasına para kazandırmak için hayatını satmak. 15 gün tatil için 350 gün çalışmak...Umarım özel bir işin olur, tutturur devam edersin...
Sabah 8 akşam 5 hayal oldu usta, Günde 12 saat çalışıyorum akşam 7 sabah 7 35 gün alacak iznim var :D
Pandemi bazılarında çalışmama az çalışma gibi etki yarattı bizde de iş olmadığı halde iş yükü arttı

@MakRo ve @hamlet2006 ikinizde cansınız , yazmayım cevap vermeyim dedim tutamadım kendimi. Öyle bir sistem varki dünyada evvela suyun başını tutmuşlar sonra sistemlerini kurmuşlar.

Aşağıya bir çark yapsan suyu kesiyorlar. Suyun başına gitsin azgın köpek gibi saldırıyorlar. Aslında sömürgeci bu sistemin ne insana ne doğaya saygısı var. Kafalarına göre sistemler, ekoller, politikalar, dini ritualler veyahut yorumlar geliştiriyorlar. Oyunlar tezgahlıyorlar. Ruhbanla yemeğe otururlar sabah olunca şeytanla uyanırlar. Bunların ne mezhebi var ne dini. Ne oldukları da belli değil. İçtikleri kan yedikleri insan emekleri yada eti. Sağdan gelirler selam verirler kitabını dinini çalmaya çalışırlar. Soldan gelirler sermayeni emeğini aşırırlar. Ortada dursan neyin var neyin yok yine sömürürler.

Yıllardır hesap yaparım bunlar üzerine tutmadı arkadaş. Anladım ki ne kadar güçlü de doğruda olsak, bunlarla savaşsakta, hatta sonuncusu bitti deyip mezara gömsek yine hortlayacaklar. Dünya iyilikle kötülüğün mücadelesi . Bu insandan dönme zihniyetin hesabı bizimle. Ölçerler ,keserler ve biçerler. Bugün benim gibi selam verirler , yarın klisede ayin ederler , ertesi gün kozmostolar. Bazen olaylar öyle bir hal alırki kendi dilinde yada kendi dininde bunlara benziyeceğim diye dua bile etmek istemezsin. Adamı dünyaya küstürürler , öz benliğinden nefret ettirirler. Neye sarılsan neye tutunsan bir bir keserler.

O zaman akla şu soru gelir kimiz biz. Bana göre iki cihan serveri Efendimiz (s.a.v) gibi garibiz. Nazıma göre kapitalizmin kölesiyiz. Necip Fazıla göre paryayız. Ötekine göre ben dinciyim, berikine göre maddeciyim , diğerine göre devrimciyim.

Asyadan kaçtım. Avrupalı değilim. Avrupalıyım desem kopuyor filim. Ortadoğuda yaşıyorum kırılmış belim. Çok konuştum uzadı yine dilim.

Ne sistemmiş pedalı atarken bile pis nefeslerinin kokusunu alıyoruz. Sanki biz mis gibi kokuyoruz.

Hesap benim değil, ama kitap benim. Sayfalarca anlatsam bunlara yetmez hitap benim. Dert benim , cefa benim. İsterseniz vurun, isterseniz boğun. Bana göre hele bir kıyameti görelim.
Kıyameti çok uzakta arama. Bunlara hiç birşey olmaz sanma. Mecnunada kalmadı bu dünya yada leylaya, bunlarla savaşacağım deyip durma. Harp benim değil savaş benim değil. Karşıdakini düşman sanma oda senin gibi benim gibi. 😯 İnsanoğlu taşır nefis , sanma ki kalbi pis.
Allahım sana şükrederim , ne güzeldir gariplerin yanında yerim. Ya bende bunlar gibi olsaydım, kalplere korku salsaydım. Varlık içinde sıra gecelerinde saz çalsaydım.

Uymazdı uymazdı uymazdı. Sanmaki fırsatlar elimizde , güç bedenimizde .

Her neye inanırsan inan, herkes taşır yanında bir şeytan. İnsan olmak için yoğrulduk, gariplikten savrulduk. İnci olma dizerler, yiğitsen ezerler. Dünyanın kanunu bu kurulduk kurulalı. Tut zihninde tut zihninde. Ya ezen olursun kaskatı. Yada ezilirsin öz olursun. Öz içinde öz içinde. Gelde beni çöz içinde.
....... bunlara inat bunları bunlar gibi değil, kendi dinimde, kendi dilimde, bunlar gibi değil kendi gönlümde Allah'a havele ediyorum. Ben garibim ben garibim ben garibim.

30.05'den kalma..
20200601_131627.jpg

Buda bugünden TT'cilere slm olsun 😛 (Kendi Çekimim)
20200601_131211.jpg

IMG_20200601_175103.jpg

Normale dönmek o kadar kolay değildi...
Hafta sonu durağanlığını aşmak gerekiyor, öte yandan yağışın dinmesi bekleniyordu...
Ancak akşamüstü çıkıp hafif bir intervallenip döndüm..
@necmeddin , balıkçıma uğradım..
Dün akşam rüyamda 'Mayıs Palamudu' gördüydüm, kalbim ne kadar temizse fiyatı da öyle idi ...:kötü: Ama gene de dilimlettirdim ...:)

228607 dosyayı görüntüle
Normale dönmek o kadar kolay değildi...
Hafta sonu durağanlığını aşmak gerekiyor, öte yandan yağışın dinmesi bekleniyordu...
Ancak akşamüstü çıkıp hafif bir intervallenip döndüm..
@necmeddin , balıkçıma uğradım..
Dün akşam rüyamda 'Mayıs Palamudu' gördüydüm, kalbim ne kadar temizse fiyatı da öyle idi ...:kötü: Ama gene de dilimlettirdim ...:)
Sizin kaskı gördükçe Avusturalya'nın imgelerinden şu meşhur opera binası (sanırım) var ya, aklıma o geliyor.😅

@cazci Abi bu zamanda vermişlerdir ayarı her türlü zammı. Yarın nasip olursa çocukları alıp Ata evini ziyarete gideceğim Çoruma. Kamışların tembellik yaptıkları yeter gari. Nasip olursa ilk hedefim ormanda mantar toplamak. Sonrası oltaları dizip zilin sesine odaklanmak olacak İnşallah. Güzel bir avla forumu da şenlendirmeyi düşünüyorum fotoğrafları yükleyerek.

Artık normale dönmek lazım. :harika:

Nasip olursa ilk hedefim ormanda mantar toplamak. Sonrası oltaları dizip zilin sesine odaklanmak olacak İnşallah.
Abi beni benden aldın. Mantar, balık demek orman ve göl demek bol bol temiz hava, oksijen ve doğa demek... Özledim o günleri. Öncelikle yolun açık olsun kazasız belasız yolculuklar. Hem mantarda hem de balıkta nasibin bol olsun

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@cazci Abi bu zamanda vermişlerdir ayarı her türlü zammı. Yarın nasip olursa çocukları alıp Ata evini ziyarete gideceğim Çoruma. Kamışların tembellik yaptıkları yeter gari. Nasip olursa ilk hedefim ormanda mantar toplamak. Sonrası oltaları dizip zilin sesine odaklanmak olacak İnşallah. Güzel bir avla forumu da şenlendirmeyi düşünüyorum fotoğrafları yükleyerek.

Artık normale dönmek lazım. :harika:
Sayın @necmeddin sizin günlük 20, 30 hatta 50 km dönmeniz gerekmiyor mu yav? Yarış geliyor bakın, dayandı kapıya.😉

Uzun zaman sonra akşam üzeri şöyle bir boğaz keyfi yapayım dedim ama arka dış lastikte sıkıntı vardı. Dolmabahçe'de BJK stadının karşısındaki benzici de durdum detaylı baktım hasar vardı. Lastiğe bakarken baktım arka fren pabuçlarıda son günlerini yaşıyor.

Döndüm hemen Fatih'e Dadaş Bisiklete sorunu halledip, az daha dolaşıp eve döndüm. Bu arada daha önce forumda kulakları çok çınlatılan Bakırköy sahilde olan malum bisikletçiye pandemi öncesi bir parça sormak için gittiğimde (birazda yazılanlardan merak ettim nasıl bir tip) jantlar baya eskimiş en kısa sürede değişse iyi olur demişti, bunu derken de kaşı gözü ayrı oynuyordu.

Bugün Dadaş Bisiklette jantların durumunu da sordum hiç bir sıkıntı yok dediler jantlarda. Hey Bakırköy sahildeki malum bisikletçi hey. Akılınca bana jant kakalayacaktı.

Neyse yine iyi kötü biraz turladık. Bundan sonra gaza basmaya aynen devam.

Sayın @necmeddin sizin günlük 20, 30 hatta 50 km dönmeniz gerekmiyor mu yav? Yarış geliyor bakın, dayandı kapıya.😉

@Cemal Ç. Gardaşım şu an nöbetteyim , iş yerine kadar 8 km attım . Sıkıntı yok sürüyorum her gün düzgün bir şekilde ama yazmıyorum. Yarından itibaren biraz izin alacağım. TTUBR ertelenmek zorunda kaldı Covid 19 sebebiyle. İş yeri izin işlemlerini halletmeye çalışıyorum. Önceden Ekibimdeki çocuklara izin vermiş bulunmuştum yarış tarihi 21 haziran olarak belirlendiği için. Çoğu ailelerinden uzak yaşıyorlar. Yeniden ayar vermeye çalışıyoruz. Ama esas ayar yarın olacak. Orak harman zamanına geliyor yarışın yeni tarihi .Hacı Babam izin verecek mi vermeyecek mi yarın ziyaretlerine gidince belli olacak. Anlatmaya bile çekiniyorum. 71 yaşında çiftçilik yapıyor. Hasat zamanı da bırakıp gitmeye utanıyorum.

Bu başlığı bırakmadım sürekli takip ediyorum ama ne yalan söyleyeyim yaptığım km ve sürdüğüm zamanı yazmıyorum . 200 metre derinlikten tekneye çıkmış balık gibi ciğerlerim şişmiş hissi var. :kötü:

Biz de normale döndük bugün @Gkt34 ile.

Kemerburgaz Kent Ormanı açılmış, giriş bisikletliler için ücretsiz.

Keyifliydi ama orman yolunda bazı yerler aşırı mıcırlı, dikkat etmek lazım. Bir ara bisiklet bir tarafa ben bir tarafa uçuyordum son hatırladığım 😂 Neyse ki yara almadan atlattım :harika:

20200601_224331.jpg

@Cemal Ç. Sevindirici kısmıda kırık çıkık olmaması, diğer türlü halimi hiç düşünemiyorum. Sağolasın
Cok gecmis olsun.
Bugün lerde bisietle gezecekseniz cok dikkatli olmanizi tavsiye ederim bu arada . Uzun zmandir evlerinde olan apaçiler ve çiftleşme dönemini kaçirmis asya ejderhalari yollarda inanilmaz ayarsiz araba kullaniyorlar .

Cok gecmis olsun.
Bugün lerde bisietle gezecekseniz cok dikkatli olmanizi tavsiye ederim bu arada . Uzun zmandir evlerinde olan apaçiler ve çiftleşme dönemini kaçirmis asya ejderhalari yollarda inanilmaz ayarsiz araba kullaniyorlar .
Yayalar da kafayı yemiş kaldırım varken ısrarla yolun ortasından yürüyorlar. Arabayı umursamıyorlar ki bisikletliyi umursasınlar o_O

Yayalar da kafayı yemiş kaldırım varken ısrarla yolun ortasından yürüyorlar. Arabayı umursamıyorlar ki bisikletliyi umursasınlar o_O
Ya anlamadim cidden insanlar sanki sarhoş yada uyurgezer gibiler. Cok guclu bi vudu büyüsü mü yapildi bize anlamis değilim

Telefonun şarzı az olduğundan wikiloc'u açamadım.
Km göstergesinin yazdıkları.
107, 17 km
4 saat 33'
23. 55 km ort
750 m kazanım
ort kadans 82.
ilk 53 km rüzgara karşı. Rüzgar hızı 13 km imiş ( meteoroloji verisi )

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri