Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Arkadaşlar, kelebek gidonu taktık, km sayacımda dahil 22 mm lik gidona hep bol geldiler..31.8 e göre kelepçeler, Çok moralim bozuldu, konudan alakasız ama özür dileyerek buraya yazdım..Ne yapabilirim? 😐

@Süper Dede Abi çok bol, 31.8-22 ..10 mm..🙁 ..Kelebeğin boğaza yakın yerinde de pay yok, orasıda 25.4 mm..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
FA539406-298B-46D5-BD2F-EAF187C4AC44.jpeg

Kondisyonum biraz arttı 19.1 km/s hız ortalamasıyla bitirdim. Bu atada bu güzergah mükemmel, AOÇ tarafı ve Gazi mahallesinde mis gibi ağaç kokuları arasından geçtim. Çok güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@ali önder 1 haftaya ordamısın dostum? 😁 Gelirim bak..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn gel
@HakanAydn daha hamim ama köyceğiz e gelebilirim. Laylaylom bi surusle fethiyeden gokova ya zulfatalarin oraya 6 saate giitim. Söyle birşey düşünüyorum Fethiye Marmaris Datça-feribot bodrum - ören akyaka Fethiye... Tersi de olabilir.

@HakanAydn onu da düşünüyorum. Ctsi var pazar çık akşam fethiyeye gel😉😉😉

Dönüş zor gelir @ali önder , bu hafta değil ama sonraki haftaya gelebilirim..Konuşuruz, özelden yazarım..

IMG_20200603_174640_0.jpg
IMG_20200603_175144_4.jpg

Bugün turlayamadık ama iyi iş çıkardık, ruble (11-36) takıldı, arka göbek söküldü temizlendi, km sayaç, matara, ışık ayağı takıldı..Yarına yokuş testi, 70+ km hedef..
@EnginK. Hocam fikrinizle taktım ekipmanı, güzel oldu, teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Geri