Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Haberlerde denk geldi. Parasına güvenenleri yollarda görmek isteriz😉😉😉😉
IMG_20200412_001208.jpg

Scudo
Cuma sabahtan 15 km yürüdüm geldim eve doğru bi koşu parkuru var hadi dedim şurda biraz koşayım ordan uzarım.Bi çift var ağacın dibine oturmuşlar ne sosyal mesafe ne bişey anladınız siz onu,az ötede bikaç tip biraları çerezleri ile demleniyolar filan ben de koşuyorum.İki tane özel güvenlik bana doğru geldi ve yasak dediler,ben de spor yapıyorum hem bugün hafta sonu da değil filan.Hem bakın dedim orda bi sürü oturanlar var deyince ''OTURMAK SERBEST AMA SPOR YAPAMAZSINIZ'' dediler işi yokuşa sürerseniz bildirmek zorundayım falan.Tamam dedim ne haliniz varsa görün !!! 🤬

Halaoğlu özel güvenlik ve bir havalar, bir havalar... anladınız özel güvenliğe bakış açımı. İşini adam gibi yapanları ayrı tutarım onu da belirteyim.

İşin pis tarafı ikisi de kadın ve aksi tiplerdi baktım gitmezseniz bildirecem para cezası filan demeye başladılar sizle uğraşılmaz hadi dedim oğlum al voltanı uza dedim zaten 18 km olmuştu yeter ...

Sokağa çıkma yasağı geldiği halde yolda bisiklet sürersen cezayı yersin tabi. Onun dışında haftaici de yasağın olmadığı zamanlrda koşu parkuru ve merkezi yerlerde koşu ve sürüş yapmamak lazim. Ben öyle yapıyorum. Göze batmicak şekilde hareket etmek lazim. Kolluk kuvvetleri de işini yapiyor.
Bu arada ben dewamke
20200412_083617.jpg

Son düzenleme:
Sokağa çıkma yasağı geldiği halde yolda bisiklet sürersen cezayı yersin tabi. Onun dışında haftaici de yasağın olmadığı zamanlrda koşu parkuru ve merkezi yerlerde koşu ve sürüş yapmamak lazim. Ben öyle yapıyorum. Göze batmicak şekilde hareket etmek lazim. Kolluk kuvvetleri de işini yapiyor.
Bu arada ben dewamke223060 dosyayı görüntüle
Sen dewamke biz bakarake. Bak bu olmadıke. Hem herkesin evinden doğaya çıkma imkanı yokke. Sonra kolluk kuvvetleri işini yapsın sizeke. Bak bu senin yaptığın ele verir telkini kendi yutar salkımıke. Yani ayıpke. Sen var anladıke.

@ali önder saglıkçılarda veya başka bir meslek kuruluşunu hedef alıp aynı şeyleri desem hoş olurmu acaba(ki) hoş olmaz çünkü işini yapan şu anda canı ile başı ile mücadele edenleri görüyoruz ve takdir ediyoruz , 15 senedir güvenlik sektöründeyim,öyle bir genelleme yapmışsınızki çoğu diyerek pekde hoş bir yaklaşım olmamış. Neyse biz hala bazıları evde yatsın kalsın diye acitasyon yaparak değil öylede böylede işimize gidiyoruz.. Ama yok öyle, sizin değiniz gibi olmuyor o işler yani kimden ne zaman dayak yiyeceğimizide bilmiyoruz üstelik güvenlikçi denip basit görülen o kişilerde bir insan ve bir ailesi var, çalışma şartları derseniz gerçekten o meslekten olup ne şartlar altında çalıştığına gerçekten bir bakın bilin derim. .yani dayak mevzusunu sizin bakış açınızdan değilde bizim gibilerin bakış açısından bakarsak işini yapıyor uyarıyor ama kaale alınmıyor 5 - 10 kişi çullanıyor üzerine, bu hastane, market, avm vs hepsi çin geçerli... Yani her sektörde çürük yumurta var.. Yoksa keyfi için aracında kendisine bakılmayan Müge Anlı gibi boş boş konuşup bir kesim hedef gösterilmesin...kalın sağlıcakla

Sen dewamke biz bakarake. Bak bu olmadıke. Hem herkesin evinden doğaya çıkma imkanı yokke. Sonra kolluk kuvvetleri işini yapsın sizeke. Bak bu senin yaptığın ele verir telkini kendi yutar salkımıke. Yani ayıpke. Sen var anladıke.
Anladım hocam ev doğanın içinde dediğiniz gibi. Imkanim var biniyorum. Digerlerinin bundan rahatsız olucağını düşünmemiştim. Paylasim yapmam artık.

bence korona terörünün yol açtığı karantina ve sokağa çıkma yasağı falan emlak sektöründe radikal değişimlere yol açacaktır. Şöyle ki bu süreçte apartman dairesinde dört duvar arasına hapsolan insanlar artık bahçeli müstakil evlere rağbet gösterebilir. Anlaşılan koronadan sonra başka küresel salgınlarla da mücadele etmek zorunda kalacağız, koronadan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

bence korona terörünün yol açtığı karantina ve sokağa çıkma yasağı falan emlak sektöründe radikal değişimlere yol açacaktır. Şöyle ki bu süreçte apartman dairesinde dört duvar arasına hapsolan insanlar artık bahçeli müstakil evlere rağbet gösterebilir. Anlaşılan koronadan sonra başka küresel salgınlarla da mücadele etmek zorunda kalacağız, koronadan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

Karavan sektörünü de canlandırabilir

@hamlet2006 doğrudur, karavancı yiyecek stoğunu yapar ve insan temasının sıfır olduğu diyarlara yol alır, ne karantina takar ne sokağa çıkma yasağı..Şu "tayni havs" akımıyla ilgili programları büyük bir ilgiyle takip ediyorum, yapım süreci , 15 metrekareye bütün yaşamını sığdırmak , o minimal tarz, o mobilite, bağımsızlık, özgürlük...

Anladım hocam ev doğanın içinde dediğiniz gibi. Imkanim var biniyorum. Digerlerinin bundan rahatsız olucağını düşünmemiştim. Paylasim yapmam artık.
Sende haklısın genç. Yalnız bu zor zamanlarda çoğu kişide olmayan bir imkanımızı insanların gözüne sokmak yanlış olur.
Atalarımız bir müsibet bin nasihattan evladır demiş. Doğruda demişler. Bu salgın bize bazı şeyleri geçte olsa öğretti. Şehirlerde gercekten sosyal mesafeyi korumadan, karanlık odalı evlerde topraktan uzak yaşadık.
Bak bu arkadaş yeni trendi görmüş. Evet doğaya dönüş. Hoş biz bisikletliler bu fikre çokta uzak sayılmayız. Hayat kısa, bu kısa hayatta muhteris olmaya gerek yok.

Son düzenleme:
@sccetin Çok iyi ya, uzun zamandır böyle eğlenceli bir şey izlememiştim. İyi geldi :)

Üstad Cüneyt Arkın'ın dediği gibi "yeminimi bozdum". Şehir dışına çıkış ve ilçeler arası geliş gidiş yasak. Ben de bol tırmanışlı ve bol oksijenli köy yollarına vurdum kendimi.

Dosyalar

• 20200412_121602.jpg
    20200412_121602.jpg
    851,7 KB · Okunma: 24
Geri