ali önder
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.385
- İsim
- ali önder büyüksünetçi
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Parasına güvenenleri yollarda görmek isteriz😉😉😉😉
Sen dewamke biz bakarake. Bak bu olmadıke. Hem herkesin evinden doğaya çıkma imkanı yokke. Sonra kolluk kuvvetleri işini yapsın sizeke. Bak bu senin yaptığın ele verir telkini kendi yutar salkımıke. Yani ayıpke. Sen var anladıke.Sokağa çıkma yasağı geldiği halde yolda bisiklet sürersen cezayı yersin tabi. Onun dışında haftaici de yasağın olmadığı zamanlrda koşu parkuru ve merkezi yerlerde koşu ve sürüş yapmamak lazim. Ben öyle yapıyorum. Göze batmicak şekilde hareket etmek lazim. Kolluk kuvvetleri de işini yapiyor.
Bu arada ben dewamke223060 dosyayı görüntüle
O artık öyle değil Ağabey.ele verir telkini kendi yutar salkımıke.
Anladım hocam ev doğanın içinde dediğiniz gibi. Imkanim var biniyorum. Digerlerinin bundan rahatsız olucağını düşünmemiştim. Paylasim yapmam artık.Sen dewamke biz bakarake. Bak bu olmadıke. Hem herkesin evinden doğaya çıkma imkanı yokke. Sonra kolluk kuvvetleri işini yapsın sizeke. Bak bu senin yaptığın ele verir telkini kendi yutar salkımıke. Yani ayıpke. Sen var anladıke.
bence korona terörünün yol açtığı karantina ve sokağa çıkma yasağı falan emlak sektöründe radikal değişimlere yol açacaktır. Şöyle ki bu süreçte apartman dairesinde dört duvar arasına hapsolan insanlar artık bahçeli müstakil evlere rağbet gösterebilir. Anlaşılan koronadan sonra başka küresel salgınlarla da mücadele etmek zorunda kalacağız, koronadan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Sende haklısın genç. Yalnız bu zor zamanlarda çoğu kişide olmayan bir imkanımızı insanların gözüne sokmak yanlış olur.Anladım hocam ev doğanın içinde dediğiniz gibi. Imkanim var biniyorum. Digerlerinin bundan rahatsız olucağını düşünmemiştim. Paylasim yapmam artık.
Bak bu arkadaş yeni trendi görmüş. Evet doğaya dönüş. Hoş biz bisikletliler bu fikre çokta uzak sayılmayız. Hayat kısa, bu kısa hayatta muhteris olmaya gerek yok.bence korona terörünün yol açtığı karantina ve sokağa çıkma yasağı falan emlak sektöründe radikal değişimlere yol açacaktır. Şöyle ki bu süreçte apartman dairesinde dört duvar arasına hapsolan insanlar artık bahçeli müstakil evlere rağbet gösterebilir. Anlaşılan koronadan sonra başka küresel salgınlarla da mücadele etmek zorunda kalacağız, koronadan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.