Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
@Cem Coşkun Evden işe bisikletle gittim.Akşam olunca işten eve asansörle çıktım.Gece de arabayla eve döndüm.:okyrm: Matruşka gibi oldu :ssrtcbya:

Ben de bazen bisikletimi iş yerinde bırakmak zorunda kalıyorum ama sonra eşimin bisikletiyle iş yerine tekrar gidip kendi bisikletimi alıp eve getiriyorum. Çalınırsa onunki çalınsın diye🤫

Eşkiyalar bekliyorlar , kolaysa bisikletle gel diye. Tabi çekimler arabadan olunca çok bir panik yok.

20200501_094022.jpg

Daha çok beklersiniz. :)

Az önce balkonda zinciri temizlerken evin önünden bisikletli bir arkadaş geçti, kendi kendime hayırdır lan dedim. Arkasından yassak hemşerim yassak diye bağırasım geldi :)

Küçük şehir olmanın avantajlarını kullanıyorum. Bugün tüm rekorlarımı altüst ettim. Tam 40KM... Max hızı rekorumu da 50'den 52'ye çıkardım 🤭 Lastik patlama fobime rağmen şehir dışına çıktım. Doğanın temiz havasını maskeyi çıkartıp içime çektim. Sonuç olarak spor ve bağışıklık adına güzel bir gündü.

@Voltaire @Süper Dede @necmeddin üstatlar sizler nasıl bi kralsınız 😀sizleri kiskandigim kadar kimseyi kıskanmadım. Izmirde sürüş işleri iyice zorlaştı. Herşeye rağmen binerim diyodum ama bugun jandarmaya yakalaniyordum nerdeyse.

Geri