Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Bu gün yolu bırakıp doğa ya cikayim dedim,yeşile doydum.tarlalarin arasına girdim,toprak yokuşlar tırmandım güzeldi...
Bir ara kalabalık çoban köpekleri önümü kesti,inat ettim bisikletden inerek aralarından geçtim.
Yalniz güzel yanmışım hâlâ sıcaklık cikiyo üstümden...
Dünkü gibi 60km yaptım,ama güzel tırmanışlar yaptım.

Dosyalar

• 20200514_150339.jpg
    20200514_150339.jpg
    1,9 MB · Okunma: 57
  • 20200514_150331.jpg
    20200514_150331.jpg
    1,4 MB · Okunma: 53
Scudo
IMG-20200514-WA0030.jpg

Akşam üstleri, ah bahar esintisi, yosun kokusu ve sonsuz mavilikler....
Hava biraz nemliydi, denizin üstü sis kaplamış gibiydi....
Bisiklet için en güzel mevsimdeyiz.
Çıkıp turla(ya)mayan tüm dostlarımız için de en kısa sürede doğanın çağrısına uymalarını umut ediyorum.. :)

700×25 lastige olur demiş bak bak yalana bak hadi ver ama kalin siboplu lastik vermek nedir lan🤬🤬🤬🤬

Janti bisikletçiye versen, matkapla deliği genişletir ve schrader sibop'a çevirir verir eline :D Klasik mahalle bisikletçisi işte, shimano yetkili bisikletçilerden veya netten almak en temizi..

Not: üsteli sibop 48mm o_O kamyon iç lastiği olmasın? :D

En azından kendim için haftayı kapattım :)
Arabayla yanımdan geçenlerin bağırışmalarına anlam veremiyorum ben, siz verebiliyor musunuz yada başınıza geliyor mu??
D60E251A-51D9-422E-994E-1CFA2F14F7F7.jpeg

Bügün bir arkadaşa denk geldim, muhabbet koyu oldu. 15 km ile tamamladım eve geldim. Hanım bayram hazırlığı salonun perdelerini yıkayınca bir 15 km kadar daha atmış oldum. Bilseydim sahura kadar gelmezdim. :koptum:

Çok kısa da olsa 5 km yaptım bugün bende sabahtan da 3 km işe gidiş dönüş 8 km ile kapattım günü

@abidin3714 Allah bereket versin. Gezen tilki yatan aslandan iyidir. Azı çoğu yok bu işin Süper Dedem Mümtaz ağabeyim duymasın. 🤣 Tembelin ettiği lafa bak der. 100 km ye kafa atmış kafa rüzgarına kızıyor. O rüzgar olmasa her gün 200 yazar buraya.:D

@necmeddin abi amin daha çok binmek istiyorum ama dün yaşadığım şeyden gözüm korktu azıcık bugün aslında cikmayacaktim ama dayanamadim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@abidin3714 ne yapsak gideceğiz, yıllardır trafikteyim bir çok kaza belada atlattık. Devasa büyük araçlarda kullandım. E rahat durmuyorum arkadaş dağda taşta da gezmeye bayılıyorum. E yetmedi deli gibi bisiklette kullanıyorum. Ölüm korkusu illaki var Azrail aleyhisselamı hatırlamak lazım. Nerde ve nasıl olacağı biz yaratılmadan kalem tarafından kader defterine işlenmiş.
Öyle düşününce hareketsiz duramıyorum. Bir illet hastalık çıktı dünyayı kavurup duruyor. Onun da öncesinde günahsız sabiler ya tepesine bomba yedi, ya yandı yada boğulup sahile vurdu.

Bize düşen hak yememek, yan gözle bakmamak. Allah imandan ayırmasın. Bana göre en büyük hastalık İman zayıflığıdır. Ne yapsak ne etsek yaratılış icabı İnsan zaaflarından kurtulamıyoruz.

İnsanoğlu zaaflarına rağmen tam bir yaratılış harikası. Yenemediği hastalık yok. Kuruntu hariç. Beyne kuruntu kalbe korku düşünce olmadık hastalık vuku bulur bedende. İşte o zaman mağlup olur. 1 menüsküs ameliyatı, bir fıtık ameliyatı geçirdim. Şimdilerde de boyun fıtığından şüphe etmiyor değilim. Deve misali doğru bir tarafım kalmadı. 🤣

Hastalıktan yana hiç bir korkum olmadı. Hastalanmaktan korkuyorum. İlaç içemiyorum. İğneyi görünce tavana çıkıyorum. Eski arabeskcilerden olunca jiletlenirken hiç etkilenmiyorum çünkü yılda en az 3 hacamat olurum. :harika:Hastalık gelince morali bozmak doğru değil. Doktora gidip gerekli tedavileri almak lazım. Önerileri dikkate almak lazım. Sonra işi bedene bırakmak lazım. Dinlenmek icapsa dinlen. Ama hareketsizlikten geri kalmayacaksın. Gözünü açar açmaz yada sorunu öğrenir öğrenmez alternatifini arayacağız aslamı asla beden eğitiminden ve sportif hareketli bir yaşamdan taviz vermeyeceğiz.

Sana tavsiyem iyi bir kardiyoloğa gitmen olur. Allah aklı kullanalım diye yaratmış. Kalp sağlığın iyi ise kan değerlerine baktırmak lazım.
Bu kadar yazdım niye yazdım bilmiyorum. Yalnız bir saniye sonrası hakkında bilgi sahibi olmadığım bir hayata evhamlanarak bakmanın anlamsız olduğunun farkında olarak yazdım. Yazdıklarımın çoğu bu topraklarda nefes almış herkes tarafından bilinen şeyler. Bizim en büyük sorunumuz bildiğimiz şeyleri tazelememek ve zinde tutmamak. Zinde tutmak içinde bize göre en güzeli daha fazla sürmek.

E bu kadar gevezelik yeter, sağlıklı günler ve sağlıklı sürüşler.:harika:

@necmeddin abi eyvallah doğru söylüyorsun bende yıllardır trafikteyim daha önce forumda birkaç konuda da dile getirmiştim meslekte bir kamu kuruluşunda şoför kadrosunda çalışıyorum yani aktif araç kullanıyorum 5 sefer ameliyat oldum. hastalıktan bende çok korkmazdım. ama geçenlerde 2 ay arayla 2 büyük trafik kazası geçirdim. ilkinde yüzde yüz karşı taraf suçlu 2. kaza tek taraflı zaten 5 metrelik yerden uçmuşum. uçmadan önceki son hatırladığım şey kalbimde çarpıntı olmasıydı. şükür 2 kazadan da burnum bile kanamadan çıktım. kardiyoloğa da gözüktüm kalpte her hangi bir sorun yok ama çay kahve alkol ve sigara kullanma dedi şükür alkolü hiç ağzıma sürmedim sigarayı bırakalı hemen hemen 2 sene olacak ama çay ve kahve vazgeçilmezim. evham yaptım bu kalp konusunu ama korkum kendime birşey olacak korkusu değil tekrar trafikte aynı şeyi yaşarsam başkasına zarar verir miyim korkusu ama haklısın abi korkunun ecele faydası yok tedbir alıp taktiri Allaha bırakıp sürmeye devam hem bisikleti hem de araçları ne uzun yazmışım ya :D neyse arkadaşlardan özür diliyorum konuyu da azıcık çarpıttık

(link)
Bisikletin ilk tamiri için 50 avro yardım ...:naslyany: :harika::acpsnr:

Bu prowell in kaskları mantar gibi duruyor kafada. Bende de var F-59R. Karizma kalmıyor zaten bunu takınca :)
Vallahi doğru, kafayı koruyacağız diye çektiğimiz çileye bak... :koptum:

Bu günkü rota :
(link)
5 km mesafede 273 m irtifa kazanım var, bacaklarımı orada unuttum galiba...:koptum:ortalama %5.46 eğim var, ama bazı yerler % 20 lere kadar çıkıyor...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri