80 il ve zonguldaktaBütün ülkede mi geçerli bu yasak, yoksa yine belli illerde mi?
Eee arkadaşlar garip kaldı kutsal başlığımız yarın şenlendiririz İnşallah.
@necmeddin Siz sürüyordunuz iki, üç gün arka arkaya, ne oldu o iş?😅Eee arkadaşlar garip kaldı kutsal başlığımız yarın şenlendiririz İnşallah.
1. Gün süremedim. Dizimdeki yaralar geçmediği için . 1. Gün sürerek nöbete gidemediğim için maalesef 2. Günde süremedim. Yoksa sürmemem için bir yasak yoktu. Bugün biraz rahatladım ama yasağa takıldım. Yarın inşallah şansımı deneyeceğim. Hafif sızı var ama bakacağız. Şişlik kalmadı . Senin anlayacağın mücbir sebeblerden dolayı sözümü tutamadım.😭@necmeddin Siz sürüyordunuz iki, üç gün arka arkaya, ne oldu o iş?😅
Alın sayın @hamlet2006. Size yem buldum. Açlığınızı bir hayli giderir.🤣🤣🤣1. Gün süremedim. Dizimdeki yaralar geçmediği için . 1. Gün sürerek nöbete gidemediğim için maalesef 2. Günde süremedim. Yoksa sürmemem için bir yasak yoktu. Bugün biraz rahatladım ama yasağa takıldım. Yarın inşallah şansımı deneyeceğim. Hafif sızı var ama bakacağız. Şişlik kalmadı . Senin anlayacağın mücbir sebeblerden dolayı sözümü tutamadım.😭
Alın sayın @hamlet2006. Size yem buldum. Açlığınızı bir hayli giderir.🤣🤣🤣
Bana bakmayın, iş başladı. Haftasonunu çekerim artık anca. Oda bir engel olmazsa.😒
Okulda ki öğretmenler takmadı bana bu kadar. ADAM yatıyor, kalkıyor, "Cemal'i bugün nasıl gönderim" diye düşünüyor sanırım.😱 Bu enerjiyi çıkıp iki pedal çevirmeye harcasa bir bakmış Manisa'ya varmış. 🤣@Cemal Ç. Abi @hamlet2006 senden başkasıyla uğraşmayı sevmiyor bence sen açık ver ki Süleyman abiye gün doğsun 😀😀
rahmetliOkulda ki öğretmenler takmadı bana bu kadar. ADAM yatıyor, kalkıyor,
Merhaba, istanbuldan bahsediyorsanız yarın sabahın köründe ve akşam üstü bir fırsat verecek gibi duruyor. Ben de hevesle bekliyordum hava durumuna baktıkça canım sıkılıyor.4 gun patladim evde...tam bitti yarin uzun bi tur yaparim diyordum ki yarin saganak yagis gosteriyor artik arada derede kollayip cikmaya caliscaz...hatta bu hafta paso yagisli gosteriyor.
Keyfim kaçtı...
Merhaba.istanbulluyum ama şu an EskisehirdeyimMerhaba, istanbuldan bahsediyorsanız yarın sabahın köründe ve akşam üstü bir fırsat verecek gibi duruyor. Ben de hevesle bekliyordum hava durumuna baktıkça canım sıkılıyor.