Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
4 km 2 saatlik bakım arttırıcıları falan söküp taktım, kadro kulağını falan düzelttik, akord ayarları kaldı.
Pedallarken zorlandım. Bileklerim hala kendine gelememiş. Bisiklete öğle binince şaşkına dönmüştüm zaten. Ama özlemişim 4 km olsa.
Bir haftaya eski halime dönerim. Şükür rabbime. :harika:

4 km 2 saatlik bakım arttırıcıları falan söküp taktım, kadro kulağını falan düzelttik, akord ayarları kaldı.
Pedallarken zorlandım. Bileklerim hala kendine gelememiş. Bisiklete öğle binince şaşkına dönmüştüm zaten. Ama özlemişim 4 km olsa.
Bir haftaya eski halime dönerim. Şükür rabbime. :harika:
Sayın @necmeddin öyle bir ağladınız ki sanki kamyon çarptı.🤣 Bana o da çarpmıştı yav.🤪
Düşünce "bir şey olmaz, büyüyünce geçer" diyin kendi kendinize. İnanın iyi geliyor.😅

Evde oturup yağmur geçişlerini bekledikten sonra, akşam 5 gibi çıkıp doğruca bisikletçiye çamurluk alıp monte ettirmeye gittim.eskiden olsa hayatta çamurlukla işim olmazdi ama insan değişiyor...bisikletde sportif görünüme çok önem verirdim normalde ama şimdi sırayla arka bagaj sonrasında bide kelebek gidon filan tam tur bisikletine dönüşürsem mi diye düşünmüyor değilim!
Donustede 30 km tempolu sürüş kısa günün kârı...

Dosyalar

• 20200527_183508.jpg
    20200527_183508.jpg
    2,1 MB · Okunma: 48
@Cemal Ç. Yok be kardeşim boş bulunmuş bir düşüş , secdeye kapanır gibi bir uçuş demekki namazı dosdoğru adam gibi kılmıyoruz. :krktm: Dizimdeki dış yaralar iyileşti gibi kemikten ses geliyor.
:D Bisikleti anlamadım sanki bana çarpmış üstümden geçmiş, attırıcı kollar falan eğilmiş onu dedim . Arka teker 3 duble atmış gibi yambul yumbul ,bisikleti kaldırmada zorlandım. Bilekler baya incinmiş. Canım pektir yaw babamın nazlı oğlu olsamda anamın nazlı kızı da değilim.:koptum: Kazadan bir gün sonrada 24 saat nöbet tuttum. Şimdi bugün 4 kilometre anca sürdüm @cemal Ç.bu ne yaw 4 km afra tafra yapmasın diye ağladım bu kezde fırça atıyorsun yaw.🤣🤣🤣

Şimdi bugün 4 kilometre anca sürdüm @cemal Ç.bu ne yaw 4 km afra tafra yapmasın diye ağladım bu kezde fırça atıyorsun yaw.🤣
Estağfurullah. Fırça çekme falan yok yav. Büyüğümsünüz.😌
Şakayla karışık bir sataşayım dedim. Sadece buydu.😊

O kadar taştan, duvardan düştüm. O kadar kaza geçirdim ama bende düz yolda düşüp kolumu kırmıştım.
Kırık, çıkık, çatlak olmamasına sevindim. Geçmiş olsun.

En azından bisikletten düşüp hakkını vermişsiniz. Ben direk evde pufun üstünden düşüp kolumu çatlatmıştım. Puftan halıya düşüp kol çatlatmakta ne bileyim acısına bile değmedi. kırık çıkık kaçınılmaz sonsa en azından hikayesi olmalı bence.

@MertV geçmiş olsun.

Echowell ph-7 46 fonksiyonlu bir nabız saatim var. Ant+ uyumlu hız ve kadans sensörleri ile çalışması gerekiyor. Ancak ant+ uyumlu başka bir markanın hız ve kadans sensörleri ile bir türlü eşleştiremedim. Combo sensör eşleşiyor ama hız ve kadans eşleşmiyor. Bu konuyu bilen bir arkadaşımdam yardım istiyorum.

Olayı çözdüm arkadaşlar, panik yok...don't worry be happy yani... :koptum:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bi aksilik olmazsa bende bu cumartesi bisikletimi alıyorum carraro gravel g2 2019 tiagra set. sonrasında ilk foto mu atacağım

Geri