Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Uzun zaman sonra bu kadar uzun bir sürüş yaptım. Yağmur yağarken sürmek de ayrı bir keyif. Yağmur için aldığım ekipmanları da ilk defa deneme fırsatım oldu. Kup kuru bir şekilde eve döndüm 😀
IMG_20201121_172237_533.jpg

Scudo
Screenshot_20201122-171959_Strava.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

Göstergenin birinde 11°C yazıyor, başka birinde 9°C yazıyor, dün gece hava durumuna baktım 7°C yazıyordu.
Sabah bir burnumu çıkardım, "sanırım hava sert" dedim, bacak kılıflarını (ısıtıcı mıydı bunun adı 😅) giydim de çıktım.
Üstüme,
Uzun kol içlik
Kısa kol mayo
Rüzgarlık
Altıma,
Yazlık kısa tayt
Bacak kılıfı (🤣)
Giydim çıktım. Tabi kask, gözlük, eldiven falan saymıyorum.
Ha unutmadan Decathlon'un Forclaz (500'dü sanırım numarası) eldivenleri fazla iyi, hiç üşütmüyor.
Nihayetinde hava dediğim gibi biraz sertmiş. Hatta zaman zaman esen hafif rüzgarla kuduz köpek gibi oluyor.😅
Bu arada sayın @hamlet2006 ;;; üçüncü çocuk, inşaat, çolaklık, soğuk derken ben baya bir çökmüşüm. Dört saatte bitirdigim 100 km'yi dört saat kırk dakikada (04:40) bitirebildim.

Bu arada sayın @hamlet2006 üçüncü çocuk, inşaat, çolaklık, soğuk derken ben baya bir çökmüşüm.
Çökerten listesinin en başında ben mi varım? :ssrtcbya: Eski çökerticilerden kim kaldı değil mi ama?

Yok virgülü unutmuşum.😅
Beni bir virgül kesmez, noktalı virgülden aşağısını ismimden sonra kullanamazsın.:tskler: Benim bir ağırlığım var biliyorsun, neymiş o virgül felan:snzdglsn:

20 yaş altına sokağa çıkma yasağı 1-4 arasını kapsıyor fakat 1-4 arası çevrimiçi dersi olup sonrasında bisiklet veya herhangi bir tek başına yapılan aktivite için devletin koyduğu bir kural var mı? Veya burada bir polis, jandarmadan ceza yazılır mı yazılmaz mı kısmında aydınlatma yapabilecek var mı?

IMG-20201123-WA0001.jpg

Uzaktan eğitimi fırsata çevirdim bugün. Şipşak bir tur atıp geldim. Çocukla 10-12 km yi iki saate yakın anca sürüyoruz.

247927 dosyayı görüntüle
Check out my activity on Strava: (link)

Göstergenin birinde 11°C yazıyor, başka birinde 9°C yazıyor, dün gece hava durumuna baktım 7°C yazıyordu.
Sabah bir burnumu çıkardım, "sanırım hava sert" dedim, bacak kılıflarını (ısıtıcı mıydı bunun adı 😅) giydim de çıktım.
Üstüme,
Uzun kol içlik
Kısa kol mayo
Rüzgarlık
Altıma,
Yazlık kısa tayt
Bacak kılıfı (🤣)
Giydim çıktım. Tabi kask, gözlük, eldiven falan saymıyorum.
Ha unutmadan Decathlon'un Forclaz (500'dü sanırım numarası) eldivenleri fazla iyi, hiç üşütmüyor.
Nihayetinde hava dediğim gibi biraz sertmiş. Hatta zaman zaman esen hafif rüzgarla kuduz köpek gibi oluyor.😅
Bu arada sayın @hamlet2006 ;;; üçüncü çocuk, inşaat, çolaklık, soğuk derken ben baya bir çökmüşüm. Dört saatte bitirdigim 100 km'yi dört saat kırk dakikada (04:40) bitirebildim.
Cemal gardaşım doktor kısa turlar için izin verdi demiştin. 100 km üstü yapmışsın Maşallah birde ağlıyorsun 40 dakika gecikmeli bitirdim diye.:koptum:

Hiç sormayın sayın @necmeddin . Birde sokağa çıkma kısıtlaması var burada, haftasonu değil her zaman. Tanrı (Allah) büyük kimse görmedi. Soğuktu da dün.🤣
Birde pazar olunca ufak yer buralar, kim kime dum duma.😅
Doktor duymasın emme.🤫

Son düzenleme:
Pislete şehir içinde fazla binipte " aklı evvel liyakatlı" burokratlarımizin gozune batmayin.
Yasaklayi vırırlar songra.

Tek başina Spor yapmayı, denize girmeyi, balik avlamayı, bisiklete binmeyi yasaklayan vizyonsuzlar. Adina bilim kurulu deyip hicbir bilimsel calismasi olmayan proflar sürüsü.
Maske gerekli degil deyip sonra mecbur eden seni koyun zanneden sonra ekonomi takla atmasin diye turkuaz tabloyu toz pembe gosteren Hulisi Kentmen bakanimiz.

Avrupada mezarliklari gosteren. Turkiyede taburcu olurken kolbasti oynayan dedeleri gosteren " Duyarli Medyamiz" sokakta muhabirlerine maskesiz adam avlamaya gonderiyor.
Aynen kardeşim aras kargo aç kapıyı

Biraz önce herifin biri yol kenarında oynadığı kediyi caddeye koşturdu ve son anda saniye ile kıl payı durdum ve arka tekerin önünden geçti.

Kedi 2 saniye geç atlasa görme şansım bile olmazdı ve gerisini düşünmek bile istemiyorum.

Bunlar birde daha tedbirlere uymayı öğrenecek de vay halimize. 😡

Selamlar, ne o buraları çok sessiz kalmış😮

Bugün hava nefisti, ama anca akşama yapabildim sürüşü:ssrtcbya:

248534 dosyayı görüntüle
Yok nalan limon al , nail kek yap. Okan ninene un ele ... ilk okul 1. Sınıf zehirlenmesi geçiriyorum. Çocuğu çalıştırmasam yemek veren olmaz. 200 km atasım var. :koptum: Çocuk okumaya geçsin yolları döveceğim bisikletle bu haftayı yarın da sürmezsem 70 km ile kapatacağım.:acpsnr:

@necmeddin aynı dersleri ben de görüyorum bu sene🤣🤣🤣
Babam, benim bu yaşımdayken, ben universIteden mezun olmuştum :ssrtcbya:

Screenshot_20201129-134800_Strava.jpg
Screenshot_20201129-134740_Strava.jpg
Buraya pek uğrayamasakda devam şürüşlere. Kışın gelmesi ile birlikte MTB sezonunu açtık. Zorlu arazi şartlarında sürdüğümüz için yoldaki gibi 100-150 km biraz zor oluyor Mtb de.

Geri