Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.965
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çökerten listesinin en başında ben mi varım?Bu arada sayın @hamlet2006 üçüncü çocuk, inşaat, çolaklık, soğuk derken ben baya bir çökmüşüm.
Yok virgülü unutmuşum.😅Çökerten listesinin en başında ben mi varım?Eski çökerticilerden kim kaldı ama değil mi?
Beni bir virgül kesmez, noktalı virgülden aşağısını ismimden sonra kullanamazsın.Yok virgülü unutmuşum.😅
Cemal gardaşım doktor kısa turlar için izin verdi demiştin. 100 km üstü yapmışsın Maşallah birde ağlıyorsun 40 dakika gecikmeli bitirdim diye.247927 dosyayı görüntüle
Check out my activity on Strava: (link)
Göstergenin birinde 11°C yazıyor, başka birinde 9°C yazıyor, dün gece hava durumuna baktım 7°C yazıyordu.
Sabah bir burnumu çıkardım, "sanırım hava sert" dedim, bacak kılıflarını (ısıtıcı mıydı bunun adı 😅) giydim de çıktım.
Üstüme,
Uzun kol içlik
Kısa kol mayo
Rüzgarlık
Altıma,
Yazlık kısa tayt
Bacak kılıfı (🤣)
Giydim çıktım. Tabi kask, gözlük, eldiven falan saymıyorum.
Ha unutmadan Decathlon'un Forclaz (500'dü sanırım numarası) eldivenleri fazla iyi, hiç üşütmüyor.
Nihayetinde hava dediğim gibi biraz sertmiş. Hatta zaman zaman esen hafif rüzgarla kuduz köpek gibi oluyor.😅
Bu arada sayın @hamlet2006 ;;; üçüncü çocuk, inşaat, çolaklık, soğuk derken ben baya bir çökmüşüm. Dört saatte bitirdigim 100 km'yi dört saat kırk dakikada (04:40) bitirebildim.
Aynen kardeşim aras kargo aç kapıyıPislete şehir içinde fazla binipte " aklı evvel liyakatlı" burokratlarımizin gozune batmayin.
Yasaklayi vırırlar songra.
Tek başina Spor yapmayı, denize girmeyi, balik avlamayı, bisiklete binmeyi yasaklayan vizyonsuzlar. Adina bilim kurulu deyip hicbir bilimsel calismasi olmayan proflar sürüsü.
Maske gerekli degil deyip sonra mecbur eden seni koyun zanneden sonra ekonomi takla atmasin diye turkuaz tabloyu toz pembe gosteren Hulisi Kentmen bakanimiz.
Avrupada mezarliklari gosteren. Turkiyede taburcu olurken kolbasti oynayan dedeleri gosteren " Duyarli Medyamiz" sokakta muhabirlerine maskesiz adam avlamaya gonderiyor.
Yok nalan limon al , nail kek yap. Okan ninene un ele ... ilk okul 1. Sınıf zehirlenmesi geçiriyorum. Çocuğu çalıştırmasam yemek veren olmaz. 200 km atasım var.Selamlar, ne o buraları çok sessiz kalmış😮
Bugün hava nefisti, ama anca akşama yapabildim sürüşü
248534 dosyayı görüntüle