Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Hafta sonları hariç süreriz, yasaklar başımızın üstüne...:):harika:
Ben senin yerine hafta sonları da dahil sürerim. Yazın tarlada tapanda çalışmaktan fırsatım olmuyor. E telafi etmek lazım. :)

@Süper Dede ağabey takiptesin bir gezmece benden 10 km fakat full rampa. :)

20201202_164647.jpg

Bu yılda böyle.
Screenshot_20201203-145408_Strava.jpg

Daha bir ay var, "kim öle kim kala" derler bizim oralarda.😅

Döngü (Triban 540)
Screenshot_20201204-204434_Strava.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

Son düzenleme:
Az önce hava durumuna baktım. Yarın rüzgar daha az ama biraz daha soğuk. Ortalama 3 derece falandı. Dedim "Cemal sen çıkarsın, son zamanların zaten". Kıyafetlerimi falan yıkamış, asmıştım.
Bisikletlerimi koyduğum yere geçmek için mutfağın içinden geçiyorum. Normal bir oturma odası kadar mutfak var, ortada yemek masası ve sandalyeler. Nihayetinde bisikleti geçirmek için masanın etrafından dolanıyorum. Aslında kapıdan eve girince dümdüz yürüsen bahçeye çıkılıyor.
Hatta ben bir ara tüfek atışı (.22 LR) bile yapmıştım. Giriş kapısından bahçenin sonuna 25-30 mt falan var.😁
Ne uzattım be.😅

Yarın kalkınca bir 100 km döneyim, kuzey şehirlerini gezeyim diyordum. Aslında sabah 100 niyetim vardı da hanım çocukları okula bırakıver deyince vazgeçtim. 100 km için temiz dört saat lazım bana. Birde Dünya'nın kuzeyinde olunca hava beş gibi kararıyor. Hava zaten soğuk, birde yarım yamalak güneşte gidince, "yandı gülüm keten helva" oluyor.
Sonuçta bugün kaldı, yarın gideyim diyordum. Ben böyle düşünerek bisikleti, malzemelerimi koyarken yeni küçük garajıma, ayak serçe parmağımı mutfaktaki sandalyeye dış falso verir gibi iyi bir vurdum.
Ağrıdı, sövdürdü ama geçti. Yıkandım, yemeğimi yedim bir şey yok. Kızım nenesigilde ("gil" ne demek yahu) kalmak istemiş. Ona kıyafet götürmek için ayakkabılarımı giydim, evden bir çıktım yürüyemiyorum.😄 Yürüyorum da topallayarak.🤣 Sanırım hanım bana komplo için demir sandalye aldı. Serçe parmağım kırıldı galiba.🤪 Benim yarınki 100 hayal oldu.
O değilde bir "parmağım kırıldı sanırım" yazsam daha kolaydı gibi.🤣 Olsun sohbet işte.😊

Yasak bana kötü vurdu... Günde 3-4km ancak yapıyorum malum 20 yaş altı yasağından dolayı. Bakalım haftasonu nasıl geçecek daha şimdiden depresyona girdim.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@Cemal Ç. aklından ne geçiyordu. Beşiktaşa transfer olmuş gibi demir sandalyeye dış falsoyu hangi düşünceyle vurdun. Acilen iyi bir psikiyatristin sana Hiperaktivite ve Dikkat Dağınıklığı tanısı koyması lazım geliyor. Foruma kayıt olduğum günden beri sürekli geçmiş olsun diyorum. @hamlet2006 gibi peşin peşin yazayım bari.

"Sevgili kardeşim bugün ve bugünden sonra isteyerek yada istemeyerek yapacağın tüm sakarlıklar adına çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin". Amin.

Kendimi günah çıkarma ayininde gibi hissettim. :kötü:

Dikkat Dağınıklığı
Bu var sanırım bende. Kafamı kolay toparlayamıyorum, sürekli bir şeylere yöneliyor.
Lisede bir kaç günlüğüne rehberlik öğretmeni gibi bir şey gelmişti. Bize tam karşıya bakmamızı söyledi ve gezinmeye başladı. Bir yandan da ne yaptığını soruyor.
Neyse sonuçta sorusuna dogru cevap veren üç, beş kişi kaldık. Kadın "işte bu arkadaşlarınızda dikkat bozukluğu var" dedi. Bizi damgaladı ya la.🤣 Ne kadar bilimsel bir durumsa artık.
Bence sadece dersi kaynattı. Zaman öldürdü.😅

Geri