Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@Cemal Ç. Geçmiş olsun
Kırık olsa duramazsin (milli tıp bilgimiz)

Askerde bir iki lavuk çarşida vukaat işler bütun alayin çarşi izni yasaklanır. O lavuklar gene bir yolunu bulur çıkar. Sen çıkamazsın. Ülke aynı böyle oldu.

Scudo
Kırık olsa duramazsin
Sağolun hocam. Bu iddiaya bisikletten düşüp bileğimi kırdığımda, sağlık karnemi bulamayıp hastahaneye gidemediğim için yaklaşık üç (3) saat beklediğimden beri gülerim.
Bir Gripin kuş gibi yapıyor.🤣

Evet arazi kaçamağımız tamam. @Süper Dede çıkarda Süper baba ve Süper Torun durur mu. Çocuk peşime takıldı bende geleceğim diye. İki pedal 500 metre sonra araziye girdik. Buraya kadar sorun yok tabi. Benim bisiklet arazide öyle bir titrediki Rahmetli Azer bülbülden zordayım aney diye diye yol aldım.

Sebebine gelince amortisör ve lastiklerin değişmesi gerekiyor. 5-6 defa yamuldum fakat düşmedim. Titreme o kadar fazlaydı ki anlatamam. Ama yinede harika bir sürüş oldu.
IMG-20201205-WA0010.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

20201205_165218.jpg

Çocuk yeni gözlük ve takımın aşkıyla vurdu pedalın gözüne.
20201205_163626.jpg

Güneşe bakmayın hava sıcak değil. Ben kış tarifeli giyim modeline çoktan geçtim.

20201205_162259.jpg

Buda tüm pisikopat görünümüm ile ben. :koptum:
20201205_162319.jpg

Haydi bakalım bugün yırttık. Yarına bakacağız artık. Allah Kerimdir.:harika:

@Süper Dede Yarın için programın varmı? Araziye doğru yılan gibi akacağım ben yine. :)

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Yarın yagmurluymus evde istirahat yapicam. Birine bisiklet topluyorum onunla ugrasirim

Süper Dede
Bende karakolu aradım Mümtaz abi,hayvanlar var yemek götüreyim hem süreyim dedim izin istedim,daha önceden almanız lazımdı dedi polis memuru.
Aslında hafta içi resmi bir yazı alsan olur. Hem hayvanlarda sevaplanmış olur. Abi sen bu işin bir hal çaresini bulursun.
İşin tuhaf tarafı hafta sonu çocukların uzaktan eğitimi yok. Bu çocukların bir şekilde yaz kış fiziksel aktivite yapması lazım. Arazi bomboş tu. Üst tarafı dağ. Bana soruyorlar büyük şehirleri niye sevmiyorsun diye. 1 dakika da arazideyim. 5 dakika da dağdayım. :harika:

necmeddin
Aslında polis sizden önce 10kişi cumadan izin kağıdı aldı deyince bende çok ısrarcı olmadım,sevindiğim tarafı hayvancıklar aç kalmayacak:harika: ben sürmesemde olur

necmeddin
Aslında polis sizden önce 10kişi cumadan izin kağıdı aldı deyince bende çok ısrarcı olmadım,sevindiğim tarafı hayvancıklar aç kalmayacak:harika: ben sürmesemde olur
İzin alan o arkadaşlardan Allah razı olsun. 10 kişinin izin alması ise çok harika bir olay. Böyle iyi yürekli insanların olduğu topraklar her daim canlı kalır. Bu hafta elini çabuk tutup ilk sıralarda yer almalısın. Hem aktiviten devam eder hemde büyük sevaba girersin. :harika:

Evet bugünkü sürüşüm yine tabiki arazideydi. Herşey güzeldi ki çocuğun iki teker birden foslayınca biraz zorlandım. Sonrasında birini değiştirdim yavaş yavaş geldik.
Bu hafta sonunu iki patlak ve eğlenceli şekilde tamamladık. @Cemal Ç. büyüksün ağam sağlam yol yapmışsın.
IMG-20201206-WA0004.jpg

20201206_152817.jpg

Geri