Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
büyüksün ağam
Estağfurullah, ben daha dünkü çocuğum.
Sadece pedal çevirdim ama soğuk fazla yoruyor yahu.😖 Şu an sanki 200 km gitmiş gibiyim. Yok yav, aynı taraflarda 200'de yaptım. Vélodromeda yuvarladım birde ama bu kadar yorulmamıştım.😳

Scudo
Estağfurullah, ben daha dünkü çocuğum.
Sadece pedal çevirdim ama soğuk fazla yoruyor yahu.😖 Şu an sanki 200 km gitmiş gibiyim. Yok yav, aynı taraflarda 200'de yaptım. Vélodromeda yuvarladım birde ama bu kadar yorulmamıştım.😳
Bugün hava güzeldi. Çok kalın giyinmedik.Benim büyük tosba ile baya eğlendik. Sıkıntıya gelince çocuk hafta içi uzaktan eğitimden bunaldı. Hafta sonu da yasak olunca kaçak göçek sürüş yapmamız. Bu hafta sonunu atlattık bakalım. Gelecek hafta sonuna bakacağız.

Ben de bir sporcu çalıştırmaya başladım. Kendisi triatlet ve milli takımda, dolayısıyla zaman sorunu yüzünden bisikleti fazla uzatamıyorum....Bakalım ileride ne olur...

Ben de bir sporcu çalıştırmaya başladım. Kendisi triatlet ve milli takımda, dolayısıyla zaman sorunu yüzünden bisikleti fazla uzatamıyorum....Bakalım ileride ne olur...
Maşallah ağabey. İnşallah senin gibi başarılı bir sporcu olur.

Selamlar, arkadaşlar.
Bugünden... Hava çok güzeldi.

Screenshot_20201208-203401.jpg

Sabah 9,akşam 8 mesai😡 neredeyse 1buçuk haftadır bisiklet binemiyorum deliricem🤯 binemeyincede çeneme vuruyor demekki😂 ama bugün işyerinden resmen kaçtım artık,fırtına mırtına bindik biraz
4F21C77E-9682-45F8-8B5F-5104F35D1B9E.jpeg

@seko35.50 benim yerime koyun kendinizi. Evden çıkışımı işe başlama sayarsak
Sabah 04:00
Akşam 17:30
😁😁😁

Önce boyun fıtığı fizik tedavi sonrasında 1 aylık Malatya görevi ardından kurumdaki yoğunluk ve hayat şartlarının getirdiği ek iş yapma zorunluluğu beni bisikletten de forumdan da uzak bıraktı. Bu sürede arayıp halimi soran @necmeddin abime çok teşekkür ediyorum. Yasaklar dolayısıyla ek iş yalan oldu iş güç derken kullanmadığım 2 haftalık yıllık iznim de var. Pazartesi gününden itibaren kullanmayı düşünüyorum eğer boyun fıtığım müsade ederse (doktorum bir süre bisiklet sürme dedi) ufak ufak turlar yapmayı düşünüyorum. Eğer yapabilirsem burdan paylaşım yaparım

Geri