Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@necmeddin ben -40 derecede bulunduğunu iddia eden Erzurum'lu arkadaşın yalancısıyım.
Birde sabahtan akşama yediği soğuk, rüzgar yüzünden şişen ellerimin.😁

Scudo
Sadece hava muhalefeti engel oluyor şu sıra. Virüsü beklersek bisiklet çok yatar. Giyim anlamında giy çıkar sevmediğim için yağışlı havalarda bisikleti çıkaramıyorum malesef. Pratik tam beden giy çıkar yağmurluk tavsiyesi olan varsa ilgilenirim.

@necmeddin Bende Kasım ayında kısa kolluyla gezdiğimi bilirim.
Ancak İzmir soğuğu öyle aylarca sürmez. Mike TYSON'ın sağı gibi çakar. Bir anda, en serti.😅

@necmeddin Bende Kasım ayında kısa kolluyla gezdiğimi bilirim.
Ancak İzmir soğuğu öyle aylarca sürmez. Mike TYSON'ın sağı gibi çakar. Bir anda, en serti.😅
Cemal soğuktan ziyade nem sıkıntısı var. Egeyi biliyorum. Bir anda çarpar. Soğuk iklime alışkın bedeni nakavt eder. Sebebine gelince giyinme şeklini ayarlayamıyorsun.
Mike Tyson sağ gösterir soldan indirirdi. Bir çok maçını izledim. Nakavtlarının çoğunluğu soldan olmuştu. Box ta hangi tarafını kullanıyorsa bir boxer kullanmadığı uzvu patlama yapar volkan gibi. :koptum:
ac52fc38b8998f75e3898cb1ed45e72e.jpg

Cemal soğuktan ziyade nem sıkıntısı var. Egeyi biliyorum. Bir anda çarpar. Soğuk iklime alışkın bedeni nakavt eder. Sebebine gelince giyinme şeklini ayarlayamıyorsun.
Mike Tyson sağ gösterir soldan indirirdi. Bir çok maçını izledim. Nakavtlarının çoğunluğu soldan olmuştu. Box ta hangi tarafını kullanıyorsa bir boxer kullanmadığı uzvu patlama yapar volkan gibi. :koptum:
251109 dosyayı görüntüle
Nihayetinde İzmir eksileri çok görmesede soğuğu eksilerden daha serttir.

İzmir ‘ e kanka olarak Antalyayı da alalım. Burada da nem fena, soğuk içinize işliyor. Kuru , nemin az olduğu bölge bu kadar içinize işlemez. Ankara ‘da kışın askerlik yaptım ki o sene iyi soğuk oldu , etimesgut’da iyi kar yağmıştı vs. bu kadar üşümemiştim.

Cemal Ç.
necmeddin

Tamam tamam bir daha soğuk moğuk diye bırbırlanmıcam:ckkmk:
TatanQa_tr
Haklısınız Doğuda karın çok olduğu yerlerde yaşayanlar daha iyi bilir,gece eksi 20 lerde bahçedeki wcye tişörtle gittiğimi bilirim:komik: (kafamda bir güzel sorma:koptum:)

@necmeddin Çok teşekkür ederim abiciğim.. Sizin fotoğraflarınızla motive oluyorum, bende motive etmek ve huzur yaymak için paylaşıyorum :) Sıradaki görsel sana gelsin, fırsat buldukça her şey bisikleti kapı önüne koymakla başlıyor :harika:
251199 dosyayı görüntüle

@necmeddin Yeri gelmişken fotoğrafları da görmüşken siz büyüklerime danışayım.. Akıl akıldan üstündür.. Bisiklet sürerken salya akıtarak havlamalarına ve kovalamalarına çok korkuyorum.. Normalde asla korkmam.. Bunun için çoğu güzergahımı değiştirerek pedallıyorum. Dost maması taşımak dışında ne yapabiliriz? Beni yemeyin dost maması yiyin diyorum fakat çözüm bazen tıkanıyor :D

@necmeddin Yeri gelmişken fotoğrafları da görmüşken siz büyüklerime danışayım.. Akıl akıldan üstündür.. Bisiklet sürerken salya akıtarak havlamalarına ve kovalamalarına çok korkuyorum.. Normalde asla korkmam.. Bunun için çoğu güzergahımı değiştirerek pedallıyorum. Dost maması taşımak dışında ne yapabiliriz? Beni yemeyin dost maması yiyin diyorum fakat çözüm bazen tıkanıyor :D
Çok rahat olmalısın. Panik yaptığını hemen anlıyorlar. Her iş bir yana kilitli pedal kullanıyorsan onu açmayı unutma fakat kaçmayı unut. :koptum: Kaçınca kovalıyorlar. Eğer grup halinde gördün ve uzaktalar. Hiç bulaşma çalıyı dolaş. Bugünkü güzargahım da 100 e yakın köpek vardı bir tanesi çok tehlikeliydi. Tabi ki çoban köpeği. Rahatlıkla ayırt edebilirsin çoban köpeklerini direk saldırırlar. Kendini sağlama alıp oturacaksın ve sakinleşmesini bekleyeceksin. Genel anlamda 100 köpekten biri tehlikeli olur desem yanlış olmaz. O biri de gelip bizi buluyor. Bende korkuyorum fakat panik yapmıyorum. İşin sırrı bu galiba. Mama yada ekmek verince kolay kolay unutmazlar .

@necmeddin

Balıkçı dediğin böyle olur. Paylaştığı strava sürüş resmi bile ucuna kurşun takılmış misina gibi. İmkan verseler ( bol sucuk ekmek ) Stravada bir Salvador Dali , bir Pablo Picasso , hatta Vincent Van Gogh olacak adamsın abi.

Kalbimin ücra köşesinde yetiştirdiğim bu çiçeği müsadenle sana vermek istiyorum. 🌹

Geri