Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Çalışma şartları, hava şartları, devlet şartları, ev şartları, virüs şartları...
Bu kadar olmuş anca.😕
Screenshot_20201219-092815_Strava.jpg

Sayın @hamlet2006 sizin bu gün izin gününüzdü değil mi? Bakın bizde izne ÇIKMIŞIZ.🤣
Valla dün patronu aradımda öyle haberim oldu. Dedim "saat 8 oldu, bu niye bana listeleri yollamadı", meğer cuma günü izne çıktığımızı söylemiş.🤪
Bütün hafta yağışlı gösteriyor, hemde %80 yağışlı.😒 İnşAllah değişir.😏
Ha sizi diyordum @hamlet2006 , çıkın sürün bir.😁

Hadi yaşadığım yerler hep düzlük. Ona rağmen ine çıka bu rakamlara ulaşıyorum.😅
Siz etrafınız dağ dolu, deniz kenarında sürüyorsunuz.😆
251393 dosyayı görüntüle
Ne diyor sayın @Özcan güler ?
"Dağlara sürün, mutlu olacaksınız" 🤪
___
Bu gazdan sonra bir Karagöl'ü, Spil'i aşıp İzmir'e girmesi lazım.
🤣🤣🤣
Böyle böyle yükselir değerler :D
Ayaklarına sağlık

Böyle böyle yükselir değerler :D
Ayaklarına sağlık
Değer yükselse ne olacak. İnsanı canından bezdiriyor, sarhoş ediyor. İn, çık, in, çık... yine in, çık... az daha in, çık... hadi yine in, çık...
Yaşadığım yer düzlük ama tepsi gibi değil. Dalgalı deniz gibi.😅

Değer yükselse ne olacak. İnsanı canından bezdiriyor, sarhoş ediyor. İn, çık, in, çık... yine in, çık... az daha in, çık... hadi yine in, çık...
Yaşadığım yer düzlük ama tepsi gibi değil. Dalgalı deniz gibi.😅
Harika interval antrenmanları yapılır o yollarda :D
Yokuş zordur yer çekimine karşı kafa tutuyorsun :D

Virüs mutasyona uğramış covid-20 hanemize hayırlı olsun 😬 dewamke 🙃251793 dosyayı görüntüle
Çorumdan beraat etti ,Denizliye doğru geldi diyorsun. 19 memleketimin plakasına dahi ayar olmaya başladım. Biz Çorumu dünyanın merkezi ve başkenti yapmaya çalıştık. Laboratuvar da üretilmiş ürünü Küresel tacirler 19 damgası yaparak bize karşı atağa geçtiler. Elbet bunun hesabını sorarız. :koptum:

Sürüşlerimle ilgili paylaşım yapmıyorum , farkındayım. Hergün 10-15 km kadar sürüyorum. Şimdi bu soğukta stravayı kim açacak. Kar düşmedi ayaz çok. İnşallah kar düşerse bol bol fotoğraf atacağım.:harika:

istanbul pek soguk yapmadı halen ama arada rüzgar zorluyor :)
Biz burada anası rahmete kavuşmuş tay gibi gözümüz yaşlı sürüyoruz soğuktan. 3-5 dereceyi bulunca deme gitsin keyfimize.

Çorumdan beraat etti ,Denizliye doğru geldi diyorsun. 19 memleketimin plakasına dahi ayar olmaya başladım. Biz Çorumu dünyanın merkezi ve başkenti yapmaya çalıştık. Laboratuvar da üretilmiş ürünü Küresel tacirler 19 damgası yaparak bize karşı atağa geçtiler. Elbet bunun hesabını sorarız. :koptum:
Dıjjj güçler Necmettin hocam :komik: hatta dış minnaklar :koptum: Çin dedik çançinçonların günahını aldık,yeni bomba virüsün İlk İtalyada ortaya çıktığı konuşuluyor.

19'u o kadar aradım denk gelmedi. 20 bulur mu ki beni?
Bu defa bir hayli yakınımda...
Sayın @Semih Cavdar siz uzaktınız değil mi?😅

Hafta sonu izinlerini hafta içine kaydıra kaydıra geldim bugüne. Ama bundan sonra zor. Şu kaymakamlıktan izin mevzusu dolaşıyor ama net bilgi yok. Bir belge dolaşıyor ortalıkta orijinali yok, hep bir ekran görüntüsü. Kaymakamlığı aradım bugün 20 yaş üzeri ile ilgili ellerinde bir genelge yokmuş. Spor müdürlüğüne yönlendirdi. İlk fırsatta gideceğim bakalım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Strava'dan gördüğüm kadarıyla İstanbul'da hafta sonları antrenmana çıkıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Hafta sonu izinlerini hafta içine kaydıra kaydıra geldim bugüne. Ama bundan sonra zor. Şu kaymakamlıktan izin mevzusu dolaşıyor ama net bilgi yok. Bir belge dolaşıyor ortalıkta orijinali yok, hep bir ekran görüntüsü. Kaymakamlığı aradım bugün 20 yaş üzeri ile ilgili ellerinde bir genelge yokmuş. Spor müdürlüğüne yönlendirdi. İlk fırsatta gideceğim bakalım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Strava'dan gördüğüm kadarıyla İstanbul'da hafta sonları antrenmana çıkıyorlar.
Solo sürüşte sorun yaşamadım ama grup sürüşümüzde jandarma durdurup kalabalık halde sürmeyin diye uyardı,bildiğim kadarıyla hafta sonu yasaklarında bireysel lisanslı sporculara izin yokmuş,sadece milli sporculara ve takım lisanslı sporculara serbestlik varmış.

Geri