Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.965
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
O konuda çok dikkatliyim.Aralardan geçeyim derken dikkat edin.![]()
O konuda çok dikkatliyim.Aralardan geçeyim derken dikkat edin.![]()
Çok geçmiş olsun. Isınma ,germe yapmadan başlamaman lazım.Uzun zaman sonra bugün 30 km yol yaptım. Ama çok hamlamışım. Belimi incilttim sanırım çok ağrıyor. Yarın 100 km'lik bir sürüş düşünüyordum ama sanırım iptal edeceğim.
Çok geçmiş olsun . Belki bir doktora görünmekte fayda olabilir daha fazla büyümemesini engellemek en azndan iç rahatlığı açısından.Uzun zaman sonra bugün 30 km yol yaptım. Ama çok hamlamışım. Belimi incilttim sanırım çok ağrıyor. Yarın 100 km'lik bir sürüş düşünüyordum ama sanırım iptal edeceğim.
Bel incinmesinden ziyade kas yırtılması veya sinirlere fıtıksal bir baskı vardır. Yani demek istediğim doktor kontrolünde daha çok bisiklet sürüp kasları güçlendirmen lazım.@TatanQa_tr teşekkür ederim hocam. Krem sürdüm eğer sabaha kadar geçmezse doktora gideceğim.
Tek seferde aradan çıksın dedim"Beter ol, yiter gari çıkıp gitmelerin" diyeceğimde, evde de rahat durmuyorsun ki.🤣 Bir günde 500 festivalini bitirmek nedir?😆
Koca adamsın, yakışıyor mu? 😂Bisikletle yanlamakta (drift diyorlar ya) pek zevkli oluyor yahu. Tekerleri bir an önce değiştirmem lazım ama. 😅
252348 dosyayı görüntüle
Check out my activity on Strava: (link)
Bisikletle yanlamakta (drift diyorlar ya) pek zevkli oluyor yahu. Tekerleri bir an önce değiştirmem lazım ama.
Yok düşmedim. Köpekle kedi arası bir tilkiyi bile kovaladım bisikletle.😆Bırak bu işleri.Yine düştün demi.Söyle kurtul![]()
düşmüyorsun ya
Düşmedim ama niye böyle düşünüyorum dersek, çekmiyor yahu.😕Tekerleri bir an önce değiştirmem lazım ama.
Valla düşmedim bu defa yahu.😆
Düşmedim ama niye böyle düşünüyorum dersek, çekmiyor yahu.😕
Çamurda patinaj üzerine patinaj çektim durdum. Hele bazı yerlerde gidemediğim için bir dinlenmek zorunda kaldım.
Kondisyon bisikletinde gibi oluyordum bazen.😄
Valla düşmedim bu defa yahu.😆
Bir an önce yağsa da, kayağa gitsek 🙄Bende uludağ yaptım. Ama kar çok azdı. 252351 dosyayı görüntüle252352 dosyayı görüntüle
Kuvvetli lodos vardı bugün. Yan rüzgardan etkilendiniz mi?