Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Uzun zaman sonra bugün 30 km yol yaptım. Ama çok hamlamışım. Belimi incilttim sanırım çok ağrıyor. Yarın 100 km'lik bir sürüş düşünüyordum ama sanırım iptal edeceğim.

Uzun zaman sonra bugün 30 km yol yaptım. Ama çok hamlamışım. Belimi incilttim sanırım çok ağrıyor. Yarın 100 km'lik bir sürüş düşünüyordum ama sanırım iptal edeceğim.
Çok geçmiş olsun. Isınma ,germe yapmadan başlamaman lazım. :kötü:

Çok geçmiş olsun . Belki bir doktora görünmekte fayda olabilir daha fazla büyümemesini engellemek en azndan iç rahatlığı açısından.

@TatanQa_tr teşekkür ederim hocam. Krem sürdüm eğer sabaha kadar geçmezse doktora gideceğim.
Bel incinmesinden ziyade kas yırtılması veya sinirlere fıtıksal bir baskı vardır. Yani demek istediğim doktor kontrolünde daha çok bisiklet sürüp kasları güçlendirmen lazım. :harika:

Bisikletle yanlamakta (drift diyorlar ya) pek zevkli oluyor yahu. Tekerleri bir an önce değiştirmem lazım ama. 😅
Screenshot_20201229-182207_Strava.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

@eshquiaa çok zevkli oluyor efendim. Valla bak.🤣
Koca çamura dalıyorsun, kıçın bir sağa bir sola gidiyor, düşmüyorsun ya, gerçekten çok zevkli.🤪
Hoş düşsende pek bir şey değişmez. Leş gibi eve geldim yine.
Çamur cildi güzelleştirir deyola. 🤣
Bırak bu işleri.Yine düştün demi.Söyle kurtul:snzdglsn:
Yok düşmedim. Köpekle kedi arası bir tilkiyi bile kovaladım bisikletle.😆

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Düşmedim ama niye böyle düşünüyorum dersek, çekmiyor yahu.😕
Çamurda patinaj üzerine patinaj çektim durdum. Hele bazı yerlerde gidemediğim için bir dinlenmek zorunda kaldım.
Kondisyon bisikletinde gibi oluyordum bazen.😄

Valla düşmedim bu defa yahu.😆

Anlat,anlat biz dinleriz

Geri