Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Kuvvetli lodos vardı bugün. Yan rüzgardan etkilendiniz mi?
Merhaba performans amaçlı değil de gezinti amaçlı çıktığım için rüzgar çok etkiledi diyemem ama özellikle Maltepe'den Tuzla yönüne sağ taraftan Lodosun etkisi belirgindi. Çok fazla bisikletli dost vardı.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
2020nin sondan bir önceki sürüşü 😂👍
05F3DEAC-CC52-4E3A-9E59-3FF27265B2B6.jpeg

Bisikletle yanlamakta (drift diyorlar ya) pek zevkli oluyor yahu. Tekerleri bir an önce değiştirmem lazım ama. 😅
252348 dosyayı görüntüle
Check out my activity on Strava: (link)
Benim mesafe 69 km'de kalmamış, 73 km olmuş dün. Google amca sağolsun gittiğim yolu takip ediyor.
Screenshot_20201230-202246_Maps.jpg

Köye gelince doğrudan Strava'yı başlattığımız yere gittim. Döngü olsun diye.🤣
Sonra eve, baktım millet yok para dilenmeye kaynanagile.😁 Hanım oradaymış (nerede olacaksa başka 😒), cüzdanı da almamışım. Dedim "ver 10 lira", "kart sende, para sende" diyor bana.
Dedim "evde unutmuşum, istersen böyle girerim" tehdidi sonucu 1 dk'da para elime geldi.😆
Temizle, gel falan 4 km daha olmuş. 😊

Benim mesafe 69 km'de kalmamış, 73 km olmuş dün. Google amca sağolsun gittiğim yolu takip ediyor.
252454 dosyayı görüntüle
Köye gelince doğrudan Strava'yı başlattığımız yere gittim. Döngü olsun diye.🤣
Sonra eve, baktım millet yok para dilenmeye kaynanagile.😁 Hanım oradaymış (nerede olacaksa başka 😒), cüzdanı da almamışım. Dedim "ver 10 lira", "kart sende, para sende" diyor bana.
Dedim "evde unutmuşum, istersen böyle girerim" tehdidi sonucu 1 dk'da para elime geldi.😆
Temizle, gel falan 4 km daha olmuş. 😊
Yengem ne yapsın. Seni başka hangi akıllı idare eder. Bisikletin çamurlu fotoğrafını gördüm. 10 lira vermiş , kurtulmuş paketlemiş işte. :koptum:
Bu çamur olayına benim de çözüm bulmam lazım. Sürekli fırça yiye yiye çocuklara kötü örnek oluyorum.:)

20201231_160219.jpg dosyayı görüntüle
Bugün 10km ile yılı kapatalım dedik. İstanbulda hava 18 dereceyi ama çalışmakta gerekiyor.
Tüm forumun yeni yılını kutluyorum.
Mutlu olmak isteyen herkese de bir bisiklet bir de fotoğraf makinesi tavsiye ediyorum. Daha fazla ne kadar zengin olabilir ki bir insan.

2020'ye binerek girmiştim. Virüse rağmen bütün sene bindim. Şimdi de 2021'e.

Bir de bugün kolay kolay bisikletçiye rast gelmediğim Taksim rampasında 1 turist çifte denk geldim, Unkapanı Köprüsü ve Tepebaşı arası arkadan onlara destek verdim. Orada tek bisiklet olunca rampa da sağa dönüşlerde (Kasımpaşa dönüşü) kuduran araçlar bugün 3 bisiklet arka arkaya fazla kuduramadılar. Doğal bisiklet etkinliği gibi oldu. Tepebaşı'nın orada selam verip İstiklal'e doğru gittiler.

Virüs lanetinin olduğu 2020 böyle çok güzel bir anı ile bitti.

Tüm dostlara iyi seneler.

21.jpg

Son düzenleme:
Yeni yıla girdik ama geçen senenin son sürüşünü sizlerle paylaşmak istedim.. Çekmeköy Çavuşbaşı üzerinden Kavacık, Anadolu hisarı ve Üsküdar.. Üsküdar'dan eve dönüş metro:))
IMG_5225.jpg

Geri