Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@seko35.50 Sıkıntı ortada resmi bir şey olmaması. Aşağıdaki görsel var ama teyidi yok. Ben de amatör takıma değil profesyonel takıma izin var şeklinde duydum. Ama hep bir söylenti. Kimi 20 yaş üstü ferdi lisansı ile kaymakamlıktan bisiklet antrenmanı açıklamalı izin belgesi alıyor. Ama ortada net bir şey yok. Kurumlar bir birlerinden habersiz. Aşağıdaki belge ekran görüntüsü orjinali daha doğrusu okunalık şekilde tüm sayfa olsa sayfanın altındaki doğruma kodundan belgeye ulaşıp onunla başvuracağım. Sayı numarası ile hiç bir şey çıkmıyor.

132427691_451222706262840_6018430121730890072_n.jpg

Scudo
TR'ye biraz uzak ama patlama yaşayan ingiltereye yakınım :( :ssrtcbya:
Benden daha yakin degilsinizdir. :D Sunun surasinda 150 buradan, hadi 150'de denizden desek (-ki o kadar degil ya) Ingiltere kara sinirlari basliyar. Bu defa kesin 20'yi yakalarim.
Gerci cift sayilari sevmem ama. :D

Hadi 200 km diyelim. :koptum:
2020-12-24.png

Son düzenleme:
Sabah 8 akşam 17:30 çalışıyorum. Eve gel bişeyler atıştır, çık biraz turla derken max 30-35km turlayacak vakit kalıyor maalesef. Haftasonu evde boş boş oturuyoruz trainer şart oldu ama bi bisiklet parası trainerlar :(

Rüzgarı 15, 20 km/sa diyordu ya kesin daha fazlaydı. Yağmayan tek günü yakaladım, kaçırır mıyım? 😅
Screenshot_20201226-171940_Strava.jpg

Biliyorum ama kendimi. Ben eve dönmeyi unuturum bilmediğim yollarda. Guis (bir ilçe) görünce tabelada "nere gidiyom la ben" dedim. 😅

Rüzgarı 15, 20 km/sa diyordu ya kesin daha fazlaydı. Yağmayan tek günü yakaladım, kaçırır mıyım? 😅
252040 dosyayı görüntüle
Biliyorum ama kendimi. Ben eve dönmeyi unuturum bilmediğim yollarda. Guis (bir ilçe) görünce tabelada "nere gidiyom la ben" dedim. 😅
Olm var ya, en çok bahar klasikleri rotalarında sürmeni kıskanıyorum. 🤨

Olm var ya, en çok bahar klasikleri rotalarında sürmeni kıskanıyorum. 🤨
Talih hep beni tokatlayacak değil ya. Bu konuda da gülmüş yüzüme.😆
O konuda bile tam gülmemiş. Nah böyle "😏" gülmüş.
Her sürüşte bir takım sorunlar oluyor ama gülü seven dikenine katlanır.😄
___
Şöyle deniz kenarlarına, dağlara biraz yakın olaydım manzara izlerdim.😅

@Cemal Ç. o Erzurumlu ben miyim acaba ?Erzurumda 25 yılım geçti soğuğun her türlüsünü karı, boranı, tipiyi, ayazı gördüm yaşadım.Vallahi bende 2 hafta kaldım İzmirde dışarı çıktığım an tir tir titriyordum. Öyle soğuk görmedim :))

@Cemal Ç. Yok o ben değilim o halde adım profilde yazdığı gibi Yavuz, lakin o soğuğu yediğim kesindir :))
Devremin cümlesi şöyleydi sanırım. "Ben Erzurum'un şu (adını unuttum) köyünde -40 derecede dışarıya tuvalete gittim. İki hafta İzmir'de kaldım, ben öyle soğuk görmedim" şeklindeydi.😅
Ben İzmir'li değilim ama İzmir'de büyüdüm.🙂

Ben eve kapandım bu süre zarfında :D

(link)

Rapha Festive 500 - in one go!
70.5kg başlayıp, sürüş sonunda 68kg düştüğüm bir sürüş gerçekleştirdim.
Dışarıda güçlü lodos olduğundan dolayı camı kapatmak zorunda kaldım.
Bu daha fazla terleme ve buna bağlı olarak çok fazla mineral kaybı demekti. Özetle krampı yavaş yavaş çağırdım.
Bu kararı verirken çok zorlandım; çünkü havasız kalmak ve içerideki oksijen seviyesinin düşmesi beni çok zorladı.
Rüzgarda terleyen vücuda vurunca can alıyordu. Grup ile 300km sürebildim. 200km'de bluetooth sorunu yaşadım.
Tekrar bağlanmak için epey uğraştım. Zaman ve moral kaybı oldu. Tekrar grubun yanına gidince haritadaki çizgi oluştu.
Velhasıl tekrar 100km gidebildim. Sonra 2 kere sağlam kramp girdi. Grupla sürmeme kararı aldım kendi tempomda terlemeyecek şekilde sürmeye çalıştım.
Böyle bir sürüşte oksijen ihtiyacını karşılamak çok önemli. Güzel tecrübeler ile sürüşümü sağlıklı şekilde tamamladım. Sabırlı olmak gerekiyordu. Bir daha kramp girer diye de korkarak inat ettim ve tamamladım.
Ride more bro :)

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    65,1 KB · Okunma: 32
Bu akşam da standart sürüşümü yaptım. Akşam trafiğinde ortalama ancak bu kadar 😀 MTB kullanırken aralara çok girmiyordum ama Gravel daha kıvrak ve çevik olduğu için sıkışık trafikte aralarından yardırıyorum 😊
IMG_20201228_184659_860.jpg

Geri