İzalco max 9.7@PianoMan Kullanmış olduğunuz Focus'un tam modeli nedir.
Memnun musunuz?
Hocam taktik falan yok , lisanslı sporcular ilgili ilin valiliklerinden izin alarak antrenman yapabilir . Ben de çıkıyorum izin almadım polis durdurunca lisansımı gösteriyorum devam ediyorum . Bu güne kadar 10larca çevirme noktasınden geçtim 1 kere durduruldum , lisansı çıkardım devam dedi ama lisans tek başına yeterli değil aslında , polislerin konuya uzak olmasından yararlanıyor herkes@cemal Ç.evet yurtdisi farkli ben yurtici bisiklet kullanan arkadaşlara soruyorum taktik nedir😉
Aynen, denetleyicilerin konuya hakim olmamasından dolayı farklı illerde farklı uygulamalar var. Normal şartlarda genelgenin 5.2 maddesinin (b) bendine göre sokağa çıkma yasağından muaf olan kişilerden sporla ilgili maddeye göre sadece seyircisiz oynanan müsabakalardaki lisanslı sporculardan bahsediliyor. Bu sporcular için de GSİM aracılığıyla kaymakamlık / valilikten onay alındıktan sonra çıkışlarına izin veriliyor.Hocam taktik falan yok , lisanslı sporcular ilgili ilin valiliklerinden izin alarak antrenman yapabilir . Ben de çıkıyorum izin almadım polis durdurunca lisansımı gösteriyorum devam ediyorum . Bu güne kadar 10larca çevirme noktasınden geçtim 1 kere durduruldum , lisansı çıkardım devam dedi ama lisans tek başına yeterli değil aslında , polislerin konuya uzak olmasından yararlanıyor herkes
Bursa Granfondo'ya ben de hazırlanıyorum. Ortalamamı 20'den 35'e, mesafeyi de 40'tan 100'e falan çıkarmam gerekiyor. Onun dışında her şey yolunda! 😅255208 dosyayı görüntülebu gün kurtcebe ve ekibi 100 km idman serilerini tamamlayarak ,ekip ile bursa gran fondoya hazırlandıklarını bana özelden [face ] iletti ,ayrıca polisler durdurmadan durarak, lisansını gösterdiğini iletti ,,polis memurların durumdan haberdar olduklarını kendisine söylediklerini iletti ,hiç bir sorun yaşamadığını söyledi,özellikle bu hareketi yaptığını, tüm polislerin onu tanımasını istediğini söyledi ,,,kurtcebe "nin yanındaki genç delikanlı ise 16 yaşında, bursa gran fondoya hazırlandığını söyledi .
255215 dosyayı görüntüle
255216 dosyayı görüntüle
255217 dosyayı görüntüle
255218 dosyayı görüntüle
255219 dosyayı görüntüle
255220 dosyayı görüntüle
255221 dosyayı görüntüle255238 dosyayı görüntüle
Neden olmasın?Ortalamamı 20'den 35'e, mesafeyi de 40'tan 100'e falan çıkarmam gerekiyor.