mybikelife2000
Aktif Üye
- Tepki
- 582
- İsim
- BARIŞ YILDIRIM
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bende öyle yapıyordum bir ara. Tarladan bekçi (police municipale, belediye polisi işte) çıktı. 🤣göz önünde olmayan yerlerde sürüyorum.
Bugun cigeri ben de yedim arkadaslar harikaydi.hic bir risk goredim haftaya pazar tekrar cikacagim. YTD.Kedinin ciğere baktığı gibi arkalarından bakıp iç geçiriyorum
Bende görüyorum mesela veloksk grubu enaz 10 kişiyle her pazar urla yapıp 100leri deviriyorlar,bence hepsinin bireysel lisansı vardır diye düşünüyorum,ona güveniyorlarda çıkabiliyorlardır.Geçen pazar arkadaşı durdurmuş polis karataş tarafında yarışlara hazırlanıyorum demiş poliste karakoldan izin aldınmı demiş,Yok hocam, ben soğukkuyuda oturuyorum, evim anadolu caddesine bakıyor. Her yasakta 2'li 3'lü en az 6 7 grup görüyorum. Kedinin ciğere baktığı gibi arkalarından bakıp iç geçiriyorum. İzin aldıklarını hiç sanmıyorum doğrusu.
Kendi yazımı editliyeyim,bugün kendilerine sordum çıkanların hepsi bireysel lisanslı bisikletçilermiş,fakat ilginç olan bugüne kadar hiç polis durdurup sormamış! Risk alıp çıksakmı bizde pazarlarıBende görüyorum mesela veloksk grubu enaz 10 kişiyle her pazar urla yapıp 100leri deviriyorlar,bence hepsinin bireysel lisansı vardır diye düşünüyorum,ona güveniyorlarda çıkabiliyorlardır.Geçen pazar arkadaşı durdurmuş polis karataş tarafında yarışlara hazırlanıyorum demiş poliste karakoldan izin aldınmı demiş,
Ben o riski en baştan beri alıyorum abi😀 amatör takımlarda yarışan bireysel lisanslılarla da sürdüm. Onlarda aynı sadece lisans var . Millet çatır çutur sürüyor abi çık sende.😄Kendi yazımı editliyeyim,bugün kendilerine sordum çıkanların hepsi bireysel lisanslı bisikletçilermiş,fakat ilginç olan bugüne kadar hiç polis durdurup sormamış! Risk alıp çıksakmı bizde pazarları
Çıkıcam valla,diyorum ki cebimede bir parça bir şey koyayım,polis durdurursa bizim sokaktaki markette yoktu Urlada'ki markette varmış derimBen o riski en baştan beri alıyorum abi😀 amatör takımlarda yarışan bireysel lisanslılarla da sürdüm. Onlarda aynı sadece lisans var . Millet çatır çutur sürüyor abi çık sende.😄
Çöldeki kutup ayısına denk gelirim ben çok şanslıyımdır çook.Sayın @seko35.50 biraz kader meselesi. Gıcık bir memura denk gelirseniz kaçarınız yok.
Ben burada kaç memura denk geldim ama zararsız bir görüntüm olduğu için kolay yırtıyorum. 😅
Ben personel kartımı yanıma alıp acil iş çıktı fabrikaya gidiyorum diyeceğim ama inan durduracak kimse yoktu ana arterlerde.Çıkıcam valla,diyorum ki cebimede bir parça bir şey koyayım,polis durdurursa bizim sokaktaki markette yoktu Urlada'ki markette varmış derim
Hakkımızda hayırlısı bakalım,çok bisikletli gördüm bende bu pazar.Ben personel kartımı yanıma alıp acil iş çıktı fabrikaya gidiyorum diyeceğim ama inan durduracak kimse yoktu ana arterlerde.