Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@ademefendi Bireysel lisans çok farklı birşey bildiğim kadarıyla. Zaten lisansı alırken herhangi bir sağlık sıkıntım yoktur diye beyanda bulunuyorsunuz. Benim önceki (2017) lisansım kulüp adınaydı. Kulüpten ayrılamama rağmen eski lisansım ve herhangi bir sağlık sorunum yoktur beyanımla gittiğimde 2021 lisansımı yine kulüp adına verdiler.

Scudo
Kızınız çikin (nazar değmesin).😅 Kız çocukları çok severimde benim kız 10 yaşına geldi, sevdirmiyor cadı.😁

Amin <3 Bende büyümeden tadını çıkartmaya çalışıyorum.

@ÆSir
Corona neysede kızınızla çıkmak büyük risk..(ne çene vardır onda daha şimdiden)..
Cesaretinize hayran kaldım...🙂

Bizimki büyüdü artık, şu zamanları neydi be..
Allah bağışlasın...☺

Bence risk değil. Şöyle ki hafta içi kreşe gittiği için daha büyük risk altında. En azından bisiklet üzerinde temiz havada daha güvenli. Hem monotondan sıkılan çocuk için büyük bir enerji atma aktivitesi oluyor bisiklet. Allah razı olsun.
Şu yasaklar kalksa daha güzel seyahatlere yelken açacağız. Seneye belki kendi bisikleti bile olabilir! Henüz 3 yaşında olacak temmuz ayında.

@ÆSir
Yanlış anlama olmasın, ben o yaşlardayken kızımın çenesi yüzünden her çıkışımızda "acaba buradamı bıraksam yoksa camiye kadar dayanabilir miyim" moduna girdiğim için size bravo demek istemiştim. Azıtamadık bir türlü, kıyamadım, büyüyüverdi zaten prensesim..🙂

@ademefendi Bireysel lisans çok farklı birşey bildiğim kadarıyla. Zaten lisansı alırken herhangi bir sağlık sıkıntım yoktur diye beyanda bulunuyorsunuz. Benim önceki (2017) lisansım kulüp adınaydı. Kulüpten ayrılamama rağmen eski lisansım ve herhangi bir sağlık sorunum yoktur beyanımla gittiğimde 2021 lisansımı yine kulüp adına verdiler.

Benim kaygim sigorta sirketinin bu bilgiye ulasip, ileride gerceklesecek bir sakatlanmadan kaynakli hastane masraflarini odememesi. Bireysel olmasi isleri degistirebilir, haklisiniz. Belki de en iyisi ben direkt sirketi arayip sormaliyim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@HakanAydn olayı az kalsın yine yanlış anlayım beze bağlayacaktım :ckkmk:

Sık sık muhabbet;
Babaaa araba mı o
Babaaa abla mı o
Babaaa çimen mi o
Babaaa sincap mı o değil kedi mi oo
Babaaa sen baba mısın

Tabi ben nefes nefese cevaplar... Hele verme dahada bağırıyor :koptum:

@HakanAydn olayı az kalsın yine yanlış anlayım beze bağlayacaktım :ckkmk:

Sık sık muhabbet;
Babaaa araba mı o
Babaaa abla mı o
Babaaa çimen mi o
Babaaa sincap mı o değil kedi mi oo
Babaaa sen baba mısın

Tabi ben nefes nefese cevaplar... Hele verme dahada bağırıyor :koptum:
İkiside aynıydı benimkiler. Hele ortanca hala devam ediyor. Üçüncü beter olursa işimiz çooook daha.
Çocukların hepsi aynı sanırım ki çocukken susayım diye gözüme bakarlarmış.
Gerçi bizim üç numara bunları geçecek gibi. Hastahanede ilk gün bağrığı basınca iki hemşire gelmişti "bir şey mi var" diye. İlk defa böyle bağıranı gördük diyorlar.😒

• İnanılmaz
Tepkiler: ÆSir ve necmeddin
Her zaman ki mola yerim.
20210404_131632.jpg

@seyhanla hocam bu decathlondaki 170liralık 2.5lt olan çantamı memnunmusunuz

@Tuzlu_Fıstık Evet hocam memnunum. Sallanma yapmıyor cırtları oldukça sağlam. İç hacmi de günlük turlar için bir rüzgarlık bir tamir takımı sandviç koymak için yeterli diyebilirim.

Dosyalar

• 20210331_175240.jpg
    20210331_175240.jpg
    109,8 KB · Okunma: 44
@Rhodiumm tebrikler . Sağlam sürüş olmuş. @sccetin epeydir sürüş yapmıyordu. Yorgunluk oluştu demişti. Ya birader 200 üstü km nedir Allah aşkına. :koptum: Bisikletten soğutacaksınız bizi. Komplekse girmeye başlayacağım.:) Neyse Maşallah diyelim nazara gelmeyin. Gidip bir 10 km atıp gelem bari.:harika:

@Rhodiumm tebrikler . Sağlam sürüş olmuş. @sccetin epeydir sürüş yapmıyordu. Yorgunluk oluştu demişti. Ya birader 200 üstü km nedir Allah aşkına. :koptum: Bisikletten soğutacaksınız bizi. Komplekse girmeye başlayacağım.:) Neyse Maşallah diyelim nazara gelmeyin. Gidip bir 10 km atıp gelem bari.:harika:
10, 15 km iyidir. 100, 200 diyerek uzuna alışınca 30 km bile sürsen sürmemiş gibi hissediyorsun. 10, 20 km için çıkasın bile gelmiyor. En azından bana öyle oluyor.
Tabi bunlar sürmek için çıktığımdan böyle oluyor. İşe bisikletle gidenlere saygı duyarım. Üç, beş km bile olsa bisiklete biniyorlar.

Evet pas attırdık ona biraz :D Teşekkür ederiz.
10, 15 km iyidir. 100, 200 diyerek uzuna alışınca 30 km bile sürsen sürmemiş gibi hissediyorsun. 10, 20 km için çıkasın bile gelmiyor. En azından bana öyle oluyor.
Tabi bunlar sürmek için çıktığımdan böyle oluyor. İşe bisikletle gidenlere saygı duyarım. Üç, beş km bile olsa bisiklete biniyorlar.
Evet ben de 150 yapıyordum maksimum. 200'ü de tattık bakalım. Darısı 300 e :D

Geri