Öncelikle geçmiş olsun. Bir şeylere para harcayıp karşılığı kötü çıkınca insanın siniri bozuluyor. Yakın zamanda acaba ben de jant seti alsam mı diye düşündüm. Ama belli ki parasının ederini vermiyorlar.
Aldığınız ürünlere inceleme yazmanız bence gayet doğal. Ben de satın aldığım ürünlerdeki gözlemlerimi insanlarla paylaşmayı severim. Bu konuda size katılıyorum. Mantıklı bir sebebi de var. Konu başlığında jant seti yerine ürün isminin geçmesi konu linkini de etkiliyor. Linkin içinde geçen (bu konu üzerinde atıyorum vision-team-30-jant-seti) google aramalarda bu sayfayı öne getireceğinden forum dışından yeni üye adaylarını aradıkları bilgi için bu siteye çekme açısından mantıklı. Sonuçta forum yeni üyelerle canlı kalıyor.
Geçenlerde bir problemim ile alakalı bir soru sordum içinizden geçenler başlığına, zira nereye yazacağım konusunda emin de olamadım çünkü çok ara niş bir konu idi. Yönetimden ismim etiketlenmeden uyarı geldi.
Yani konu açsak bir dert açmasak ayrı bir dert. Neyse çok uzattım.
Başlıklarınızı okuyorum. Forumdaki üyelerle sizin aranızda bir kutuplaşma mevcut. Kim haklı, kim haksız ona karışmıyorum. Sadece şunu ifade etmek istiyorum. Yazı yazarak iletişim kurarken bazen karşımızdaki kişi bizi tam algılayamayabiliyor. Yazılarınızda çok fazla ünlem işareti kullanıyorsunuz. Bu da ya kızdığınızı ya şaşırdığınızı veya tepki gösterdiğinizi ifade eden bir şey. Ama bence fazlası hatalı bir kullanım. Diğer insanlar da buna takılıyor diye düşünüyorum. Takıldıkça size yükleniyorlar. Yüklendikçe işler kızışıyor vs. vs.
Umarım memnun kalacağınız bir jant seti bulursunuz. İyi günler dilerim.