Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vision Team 30 Jant Seti

@Samet M. Şimano göbekler rulmanlı değil. Bu sebeple cırcır mekanizmaları farklı. Yokuş inerken cırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapmaz. Bahsi geçen üye cırlak istiyor.
Ozaman göbek sistemi rachet olan bir jant seti alınacak, 54T yada 60T rachet takılacak, sonra cazır cazır ötecek jant seti :)

Scudo
Kimse sormamış ya ben sorayım. Jantın orasını burasını değiştirip bir yerlerine sıvı falan dökmedi mi bu arkadaş, teller daha sağlam olsun diye? Nasıl iade edebiliyor?

Sıfır jant nasıl bakımsız kalabilir veya boşluk yapabilir?

Benim dikkatimden kaçmış , özür dilerim abi 🙋🏻‍♂️ Can abi de uyarmıştı, ben 2 el ama temiz kullanılmış iddiasında olduğu kalmış aklımda..

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Kimse sormamış ya ben sorayım. Jantın orasını burasını değiştirip bir yerlerine sıvı falan dökmedi mi bu arkadaş, teller daha sağlam olsun diye? Nasıl iade edebiliyor?
Soru soruş şeklin falso, rengin de belli normalde cevap bile vermezdim ancak töhmet altında bıraktığın için yazmak gerekti!

Çok merak etmişsin madem mavic i tamamen stok halde iade ettim orijinal yaylarını geri koydum, nipelleri dahi temizledim ve o şekilde geri verdim. Üstelik stok haldeki akordundan daha iyi şekilde!!
Murat Comez
Kuzey Ege
StanicEnemy
MrEddieTercury
Can Çelik
Listemde engellisiniz konularıma yazmazsanız ilgi çekmemiş post ta kasmamış olurum 👍

Son düzenleme:
Benim aklima geldi de sorma geregi duymadim. Muhtemelen firmada bu islerden anlamayan birine iade etmistir. Aldigi yere goturmus oldugunu da sanmiyorum.
Bir de kullanmis, nereden tutsan elinde kaliyor. Baska sozum yok.
Gerci ayipli bile olsa Decathlon musteri memnuniyeti amaciyla alip cöpe atar. Boyle de gereksiz olgunluga sahip bir firma.

Birileri yine ağzını da elini de tutamıyor ergenlik böyle birşey, tabi karşılıyorum...
Gereksiz olgun denilen decathlon ürünümü inceleyip geri aldı, bir güzelde stoğuna dahil etmiş bile 🤣

Ozaman göbek sistemi rachet olan bir jant seti alınacak, 54T yada 60T rachet takılacak, sonra cazır cazır ötecek jant seti :)
Bilyalı göbeklerde freehub'ın diş sayısı standart. İçeriye benzin, gazyağı, wd-40 sıkılıp tırnaklardaki yağı azaltma yoluna gidilebilir ancak. Bahsi geçen arkadaşta ise rulmanlı göbek var. Diş çarkını değiştirmektense, tırnaklara sert yay koyarak cırlak yapmıştı. Herkesin cırlağına kimse karışamaz. Cırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Ses sorunu maalesef devam ediyor. Sorunun çözüldüğünü düşünmeme sebep olan vitesi 18 de bırakmış olmam burada hiçbir ses yapmıyor! Ancak garip şekilde 17. vites ve aşağısında sorun devam ediyor. Bir ihtimal kadro kulağındaki eğrilik sebebiyle sorun olabilir dedim yenisini sipariş ettim düzelme olmadı. Gözlemlediğim kadarıyla freehub body yalpa yapıyor ve zincir burada ruble yapraklarına sağlı sollu sürtüyor aynakolda ve zincirde çok fazla titreşim oluyor bu seviyede bir yalpalama ciddi ses sorunu ve titreşime sebep olur mu orasını bilemiyorum... Firmaya götürüp değişim talep edeceğim tüm zayıf ihtimaller elendi...
(link)

Ses sorunu maalesef devam ediyor. Sorunun çözüldüğünü düşünmeme sebep olan vitesi 18 de bırakmış olmam burada hiçbir ses yapmıyor! Ancak garip şekilde 17. vites ve aşağısında sorun devam ediyor. Bir ihtimal kadro kulağındaki eğrilik sebebiyle sorun olabilir dedim yenisini sipariş ettim düzelme olmadı. Gözlemlediğim kadarıyla freehub body yalpa yapıyor ve zincir burada ruble yapraklarına sağlı sollu sürtüyor aynakolda ve zincirde çok fazla titreşim oluyor bu seviyede bir yalpalama ciddi ses sorunu ve titreşime sebep olur mu orasını bilemiyorum... Firmaya götürüp değişim talep edeceğim tüm zayıf ihtimaller elendi...
(link)
Öncelikle geçmiş olsun. Bir şeylere para harcayıp karşılığı kötü çıkınca insanın siniri bozuluyor. Yakın zamanda acaba ben de jant seti alsam mı diye düşündüm. Ama belli ki parasının ederini vermiyorlar.

Aldığınız ürünlere inceleme yazmanız bence gayet doğal. Ben de satın aldığım ürünlerdeki gözlemlerimi insanlarla paylaşmayı severim. Bu konuda size katılıyorum. Mantıklı bir sebebi de var. Konu başlığında jant seti yerine ürün isminin geçmesi konu linkini de etkiliyor. Linkin içinde geçen (bu konu üzerinde atıyorum vision-team-30-jant-seti) google aramalarda bu sayfayı öne getireceğinden forum dışından yeni üye adaylarını aradıkları bilgi için bu siteye çekme açısından mantıklı. Sonuçta forum yeni üyelerle canlı kalıyor.

Geçenlerde bir problemim ile alakalı bir soru sordum içinizden geçenler başlığına, zira nereye yazacağım konusunda emin de olamadım çünkü çok ara niş bir konu idi. Yönetimden ismim etiketlenmeden uyarı geldi. :) Yani konu açsak bir dert açmasak ayrı bir dert. Neyse çok uzattım.

Başlıklarınızı okuyorum. Forumdaki üyelerle sizin aranızda bir kutuplaşma mevcut. Kim haklı, kim haksız ona karışmıyorum. Sadece şunu ifade etmek istiyorum. Yazı yazarak iletişim kurarken bazen karşımızdaki kişi bizi tam algılayamayabiliyor. Yazılarınızda çok fazla ünlem işareti kullanıyorsunuz. Bu da ya kızdığınızı ya şaşırdığınızı veya tepki gösterdiğinizi ifade eden bir şey. Ama bence fazlası hatalı bir kullanım. Diğer insanlar da buna takılıyor diye düşünüyorum. Takıldıkça size yükleniyorlar. Yüklendikçe işler kızışıyor vs. vs.

Umarım memnun kalacağınız bir jant seti bulursunuz. İyi günler dilerim.

Öncelikle geçmiş olsun. Bir şeylere para harcayıp karşılığı kötü çıkınca insanın siniri bozuluyor. Yakın zamanda acaba ben de jant seti alsam mı diye düşündüm. Ama belli ki parasının ederini vermiyorlar.

Aldığınız ürünlere inceleme yazmanız bence gayet doğal. Ben de satın aldığım ürünlerdeki gözlemlerimi insanlarla paylaşmayı severim. Bu konuda size katılıyorum. Mantıklı bir sebebi de var. Konu başlığında jant seti yerine ürün isminin geçmesi konu linkini de etkiliyor. Linkin içinde geçen (bu konu üzerinde atıyorum vision-team-30-jant-seti) google aramalarda bu sayfayı öne getireceğinden forum dışından yeni üye adaylarını aradıkları bilgi için bu siteye çekme açısından mantıklı. Sonuçta forum yeni üyelerle canlı kalıyor.

Geçenlerde bir problemim ile alakalı bir soru sordum içinizden geçenler başlığına, zira nereye yazacağım konusunda emin de olamadım çünkü çok ara niş bir konu idi. Yönetimden ismim etiketlenmeden uyarı geldi. :) Yani konu açsak bir dert açmasak ayrı bir dert. Neyse çok uzattım.

Başlıklarınızı okuyorum. Forumdaki üyelerle sizin aranızda bir kutuplaşma mevcut. Kim haklı, kim haksız ona karışmıyorum. Sadece şunu ifade etmek istiyorum. Yazı yazarak iletişim kurarken bazen karşımızdaki kişi bizi tam algılayamayabiliyor. Yazılarınızda çok fazla ünlem işareti kullanıyorsunuz. Bu da ya kızdığınızı ya şaşırdığınızı veya tepki gösterdiğinizi ifade eden bir şey. Ama bence fazlası hatalı bir kullanım. Diğer insanlar da buna takılıyor diye düşünüyorum. Takıldıkça size yükleniyorlar. Yüklendikçe işler kızışıyor vs. vs.

Umarım memnun kalacağınız bir jant seti bulursunuz. İyi günler dilerim.
Empati kurmayı başarabilen nadir insanlardan olduğunuz için teşekkür ederim.Kutuplaşma ise zaten aşikar. Bir iddia yada bilgi paylaşıldı mı hep aynı 5 kişi kılıç kalkanı eline alıyor ne hikmetse.. Ünlem işaretini kızgınlık şaşırma veya tepki göstermek adına kullanmıyorum zira bunun için maşallah zibilyon tane emoji var. Genelde bir noktaya dikkat çekmek için ünlem işareti kullanırım. Kaldı ki ünlem işareti kullanmak emojilerdeki yada tepki de bulunan kızgın surattan daha masum.

Hem mavic hemde vision maceramdan anladığım şudur herhangi bir markanın giriş segmentinde yani ilk merdiveninde duran ürünü büyük olasılıkla bir problem çıkartıyor(çıkartacak). Kimi benim gibi titizlenip iade ediyor, kimi hiiç umursamıyor mutlu mesut yaşıyor. Naçizane tavsiyem biraz bütçe ayırabilir durumdaysanız xyz markanın merdiven başı ürünlerinden mümkün mertebe kaçının ilerde problem yaşamamak adına imkanınız varsa benim gibi iade edin.

Vision team 30 göbeğimin orta mili eğrilmiş yedek parçasının bulunma ihtimali var mıdır acaba ?

Geri