Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vites mi yükseltmek model mi?

Scudo
Ayakkabi markasi

@yorgun bekçi degmez be abi o zaman kargosu felan artikin idare edecen elindekiyle

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@Berat01 aynen öyle zaten biraz da insanın gözü doymuyor. şimdi carraro 327 alsam lapierre 400 ler gözüme takılacak.bunun sonu yok gibi

• Beğen
Tepkiler: Berat01
@yorgun bekçi spd pedal ayakkabıya kıtlendıgı için misal sag ayagınla pedala basarken sol ayagınla pedalı yukarı cekuyorsun yokus karda sana %30 performans verecek duz yolda da yuksek kadans cevırırsen spd ıle daha hızlı gıdersın 25 le gıdıyorsan 30 olur hızın snn de performandına baglı kılon fılan nefır

• Beğen
@yorgun bekçi aynen usta insan oglu doymuyo :D naparsin idare etmek lazim

@joker669 ayakkabi markasi diye biliyordum yanlis mi

• Beğen
Tesekkurler usta Allah razı olsun

• Beğen
@yorgun bekçi spd dag modelı alırsan sehır ıcınde dshs rahat kullanırsın spd sl yol bısıkletı alırdan daha cok pergotmans alırsın pedallar degısecek tabı spd dag ayakkabısı normel bıpdıgın spor ayakkabı rshatcs yuruyebılıyorsun

• Beğen
@mariokaldato o kisa sureligine enerji veriyor pekmez ceviz badem lazim :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@joker669
elime para geçerse bakayım hocam teşekkür ederim :)

Birkaç şeyi düzelteyim. Kilitli pedal taktığın an performans otomatik olarak %30 artmaz. Size faydası, sizin ne kadar kadanslı, ne kadar güçlü çevirdiğinize, ayakkabının modeline, aynakolun esnemezliğine, hatta kadroya bağlıdır.

Dağ ayakkabısı çok da rahat değildir. Virajlarda ayağı yere koyduğunda yeri tutması için her yeri dişli yapıda olur. Size gidecek model benim de kullandığım shimano sh ct 41 ve benzer yapıda olanlardır.

Spd nin açılımına vs zaten değinilmiş. Ayrıten vites yükseltmek için çok saçma meblağlar harcamak zorunda kalırsınız. Ben 21 den 24 e yükseltirken öyle olmuştu. 27 yi iyi denk getirdim, ucuza geldi.

@Aerocycle hocam benim bacaklar gerçekten cok güçsüz. 3 gün once hali saha maçı yaptık daha hala bacaklarimin her yeri ağrıyor. fena hamlamışım. squat iyi gelir mi

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Kuzey Ege öğrenciyim hocam valla şuan karnım aç 4 lira para var
Duzelir elbet.. Hepimiz gectik o gunlerden

• Beğen
İlk vitesle son vitesi boşa çevirmiyorsanız, bisikletiniz hareket edebiliyorsa, size kalan tek şey bisiklete binmek istemektir. Yavaş gittiğimiz için pişman olsak bisiklet kullanmazdık ya.

Pedal çevirirken pes etmeyin ve gücünüzü hızlanmaya değil, hızı korumaya harcayın. Bundan gayrı bir bisiklet hareket edebiliyorsa o bisiklet hareket edebilmek için yalnız size ihtayaç duyar.

Beyaz Bayrak Sallayan Bir Market Bisikleti Sahibi

Geri