denizt
Üye
- Tepki
- 534
- İsim
- deniz
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Revoshift modelleri kesinlikle tavsiye etmiyorum manyak olursunuz. (Ben oldum)Öncelikle teşekkür ederim.Fakat dediğiniz gibi yapamam çünkü pek anlamıyorum bu işlerden. Tekrardan teşekkürler
Üzerinde gelen oranla çıkamıyorsanız pek bir şey yapamazsınız.Merhaba, peugeot m19 29 jant bisikletim var. Amacım rampada daha hafif pedal ile rampaları çıkabilmek. Bunun için neleri değiştirmeliyim.
Yanıt için teşekkür ederim. Aynakol ve arka dişli değişimi ile çözemez myiim acabaÜzerinde gelen oranla çıkamıyorsanız pek bir şey yapamazsınız.
Hocam doğrusunu istersen 24/28 oran olduğunu gördüm bisiklette, doğru gördüysem yapabileceğiniz en iyi şey kondisyon geliştirmek.Yanıt için teşekkür ederim. Aynakol ve arka dişli değişimi ile çözemez myiim acaba
Teşekkürler yanıtınız için pazartesi bu dğeişm için işlemlere başlıyorum@alikiymaz26 Merhabalar.Aynakol yanlış bisiklete bakmadıysam 42-34-24tü.Eger 42-32-22 aynakol alırsanız daha iyi yokuş çıkabilirsiniz.Rublenizde vidalı 14-28di.Rubleyi 14-34 megarange ile degistirirseniz yokuşlarda yorulmazsınız eski rubleye göre.Lastikleri inceltirseniz yine performansınız artar.Geriside sizin kondisyonunuza bağlı😊😊
Kadro | : | Aluminyum MA5 Double Butted |
Çatal / Amortisör | : | ZOOM 386A MLO |
Arka Aktarıcı | : | Shimano Tourney RD-TY300 |
Ön Aktarıcı | : | Shimano Tourney FD-TY500 |
Krank Takımı | : | Shimano FC-TY301 42x34x24 |
Arka Dişli | : | Shimano MF-TZ500 14-28T 7V |
Vites Kolları | : | Shimano SL-M310 3×7 |
Fren | : | Aluminyum V-Fren |
Jant Seti | : | Aluminyum Çift Katlı |
Lastik | : | 29×2.10 |
Sele | : | Selle Royal |
O seviyede 42-32-22 olduğunu ilk defa sizden duydum. Düzeltmiş olalım.@alikiymaz26 Merhabalar.Aynakol yanlış bisiklete bakmadıysam 42-34-24tü.Eger 42-32-22 aynakol alırsanız daha iyi yokuş çıkabilirsiniz.Rublenizde vidalı 14-28di.Rubleyi 14-34 megarange ile degistirirseniz yokuşlarda yorulmazsınız eski rubleye göre.Lastikleri inceltirseniz yine performansınız artar.Geriside sizin kondisyonunuza bağlı😊😊
Bende baktım n11.com'da buldumO seviyede 42-32-22 olduğunu ilk defa sizden duydum. Düzeltmiş olalım.