Aynakol her türlü boşa masraf olacak kanaatindeyim.@Anonim o zaman bence @alikiymaz26 arkadaşım ilk rubleyi değişsin.Yine yokuşlarda yorulursa aynakolu da değişir.
Verilen oranlarda aynakolun bir tur dönmesine karşılık tekerin döneceği tur sayısını gösteriyor.@taha____x sayılar neyi ifade ediyor?
Aslında yeni bakıldı hub sesi fakrlı geliyor diye baktırdım problem yok dendi@BirLebowski Büyük ihtimalle sorun freehub içindeki tırnaklardan kaynaklanıyor. Tırnaklar pedal boştayken kapanması gerektiği gibi tamamen kapanmıyor hafif açık kalıyor gibi. Arasına pislik kaçmış, tırnakları geren tel deforme olmuş veya tırnaklar komple deforme olmuş olabilir. Açıp bakmak gerekiyor.
Darbogaz yapar . tahmini cevabım aktarıcıAklımdaki bir soruyu paylaşmak istiyorum
Sizce vites kolu aktarıcıdan daha iyi ise mi vites geçişleri daha iyi olur yoksa aktarıcı mı vites kolundan iyi ise
Aklımdaki bir soruyu paylaşmak istiyorum
Sizce vites kolu aktarıcıdan daha iyi ise mi vites geçişleri daha iyi olur yoksa aktarıcı mı vites kolundan iyi ise
Hocam uzaylılar size bir mesaj veriyor olabilirMerhaba henüz konu açamadığım için buraya yazıyorum. Bisikletler hakkında pek bilgim yok. 1 haftadır şehir içinde bindiğim yeni aldığım Mosso Black Edition 2021 dağ bisikletimin arka tekerinden dalgalanmalı bir ses geliyordu. Merak edip bisikletimi ters çevirip arka tekerin dönmesini incelerken arka aktarıcıda şöyle fosfor yeşili yağa benzer bir madde gördüm. Nedir ne değildir anlamadım ve internette de bulamadım. Bu nedir, bir sorun mudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.