Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vitesin dişliden çıkması

DOKTORBEY

Forum Demirbaşı
Tepki
235
İsim
Samet
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar.

Benim bisikletim vites 7 ye atıyor ama vites değiştrime tuşunda 6 da 7eye geçiyor 7 ye attığım zamanda vites dişliden çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.

Scudo
vites teli çok sıkı olabilir biraz gevşetir isen düzelir

1:40 - 2:40 arasını izleyin.

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
@Berke sağolun bu video işime yaradı bir arkadaşda vites telini gevşet demişti onuda yapıyımmı ?

@saphane1234
Onla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlařında belirttiģi gibi vites telinin sıkılığına ve arka aktarıcıda yer alan ''L'' ve ''H'' vidaları ile konumsal ayarına göz atmalısın video zaten net şekilde anlamana yardımcı olur...

@İlker_Yılmaz h ve l vidalarıyla oynadım buseferde artırıcının içinden geçen zincir atıyor resimdeki dişliden atıyor bu seferde

Dosyalar

• 10769366-1363251229-153119.jpg
    10769366-1363251229-153119.jpg
    33,8 KB · Okunma: 24
Bende de aynı şey var arka aktarıcıdaki vites telini çok az gevşet
Ben böyle sorununu çözdüm :)

Bende de vites tuşu 6da iken 7ye geçiyordu sizinki gibi .
Fakat vites tuşunu 7ye aldığımda hala 7de kalıyordu zincir atmiyorduatmiyordu :)

Bir foto atayım bir dakika :)

uploadfromtaptalk1439051036104.jpg
Bana da @Berkec yardım etti. Tekrar teşekkür ediyorum ona.o bana bunu gevşet dedi ben gevşettim ama düzelmemişti. Ertesi gün bisikletçiye gittim adam o şeyi gevşetti azcık düzeldi. Ben şok olmuştum. Geçen yine aynı oldu kendim düzelttim. O şeyi azcık gevşetince oluyor :D
Ben öle çözdüm sorunumu
Yalnız öyle ilk bisikletçi yaptığında şıp diye olmamıştı . bisikletçi de ilk başta yapamadı. Sonra ben adamın yaptığı gibi bir de @Berkec in dediğini yaparak düzeltebildim.
Yani o şeyi gevşet :D
Ben öle yaptım oldu :D
Teşekkürler @Berkec :D

Kolay gelsin o zaman :D yani isterseniz bisikletçiye gidin :D istiyorsanız :D

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
Geri