Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Viyana'dan Bratislava'ya bir aceminin tur maceraları...

Scudo
Çok severim Bursa'yı, sık sık gelirim, bana göre Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorsunuz :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Devenez ce que
Gelince haber et musait olursak çay icek

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
İnşallah üstad, genelde ailecek oluyor ziyaretlerimiz :rolleyes: sen çayın yanında sütü de hazır et :D

@Devenez ce que
Pekala mistir albirt :D

Yanlz süte çok zam geldi.bimden dost süt alırım, işine gelirse ahahah :kedicik::koptum:

• Beğen
Ne o, iğrenç İngilizler gibi çaya süt katarak içtiğimi zannettin herhal, tam aksine, ben çayıma hoşaf katarak içerim dostum :koptum:

Ailecek ---> çoluk çocukla beraber ---> Çocuklar süt içer hesabı... Bundan sonra mesajlarıma alt yazı ekleyim bari senin için :komik:
:koptum:

• Beğen
@Devenez ce que
Kah kah keh
Laflarinizi umarsizca koyuyorsunuz bakıyorum :D
Tamam ya yegenlerime süt feda olsun

• Beğen
Aklıma gelmişken, yurtdışına çıkacak ve konuşma / internet paketi arayışı içinde olan arkadaşlar için tavsiye; ben Türk Telekom'un 1 GB haftalık paketini aldım, 25 TL; evdeymiş gibi rahatça kullandım ve gayet yeterli geldi, tavsiye ederim. Konuşma için de aylık 30 dakika paketini aldım, 19 TL, o da yeterliydi. Eşimin hattı Vodafone, onlarda daha iyi paketler bulurum zannediyordum ama çok daha pahalıydı. Turkcell hat olmadığı için ona bakmadım.

Tebrikler Market bisikleti diye tabir edilen bisiklet ile tura çıkmak büyük cesaret.Bizde ha bire hesap yap , araştır , bu bisiklet olur mu diye sor soruştur :koptum:

@OsmaniyeRehber Sağol :harika: "Avusturya'dayken bir tur yapacam mutlaka" diye kafaya koymuştum, o yüzden elde ne varsa onunla çıktım yola. Çok şükür 2-3 kez zincir atması dışında bir problem olmadı. Bir şey olursa da bizimkileri ararım, kısa mesafe (1 saat kadar arabayla) gelir alırlar diye düşündüm, onun rahatlığı vardı...

@Devenez ce que

Evet arkadaslar Murat kardesimle haziran ayi icerisinde bulusup bi İstanbul gezisi yapma fikrimiz var.
Detaylari konusalimda insallah guzel olucak hehe :D

• Muhteşem
@mariokaldato
Burda acemiliği, çıraklığı atmıştım; bu tur da kalfalık turum olacak. :koptum:

• Hahaha
@Devenez ce que
+ Altinda bir mersedes olacak hemide amg mersedes :D
Nereden nereye hayaldi gercek oldu hedef şile ahahah :D

İstanbul'dan Prag'a gitmeyi ve yine bisikletimle dönmeyi planlıyorum. Bisikletim Carraro227. Daha önce uzun tura çıkmadım. 1-2 günlük kısa turlarda 80-90+ km yapabiliyorum fakat uzun turlarda bu çok yorucu olmaz mı? Nasıl bir plan yapmalıyım?

Uzun turlarda günlük 80-90 km.yi bence çok rahat yaparsınız. Yorulduğunuzu hissettiğinizde 4-5 günde bir günü ekstra dinlenme günü olarak ayırabilirsiniz. @five ve @Barış Çavuş'un yazdığı tur yazılarını okuyun, diğer konularda da daha fazla bilgi sahibi olursunuz.

@Devenez ce que
Peki rota şile ise kac km günlük?
"_/@*@(@(^@&@*:/*)#@♡♡%% £~€

• Hahaha
Geri