Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Viyana'dan Bratislava'ya bir aceminin tur maceraları...

@mariokaldato
Rota Şile'yse 1 hafta hayatın anlamını sorgularsın, niye bisiklete biniyorum ki, ben mazoşist miyim gibi kafanda deli sorular ... ???

Scudo
Aynı güzergahı ben de yapmıştım. Hatta yol üzerinde Avusturya - SLovakya arası yeni kurulan bisiklet ve yaya köprüsünün adı "Chuck Norris" köprüsü olsun şeklinde bir kampanya vardı. (Nobody crosses Chuck Norris / kimse Chuck Norris'e yamuk yapamaz şeklinde esprilerin revaçta olduğu talihsiz bir dönemde gerçekleşti tabii bu olay) Neyseki Mc Boaty Mcboatface örneğinde olduğu gibi idareciler halk oylamasını dikkate almayıp köprünün adını Özgürlük Köprüsü koydular. (zamanında komunist Doğu Blok'undan kaçıp Avusturya'ya sığınanlara ithafen)
Ben de o köprüyü geçmek istiyorsum ama bisikletler için tasarlanmış köprüden hıyarağası bir TIR şoförü geçtiği için köprünün statiğini tekrardan sınamak için güvenlik amacıyla köprüyü kapatmışlardı. Ben de Hainburg üzerinden geçtim. Yolu düşene tavsiye ederim. EuroVelo 6 kolay rota zaten.

Video benim değil bu arada

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Bisiklet köprüsünden TIR'la geçmek :ssrtcbya: Bu köprü nerdeymiş @Gokhan Varoglu hocam, ben ilk defa duydum bunu... Yeri gelmişken hemen söyleyeyim Gökhan hocam, Almanya'dan buraya mükemmel bir tur yapıyosun, ama yazdığın yazı benim şu yazıdan daha kısa, okurken seni içten içe kınamıştım, "Ben bisikletle Almanya'dan Türkiye'ye gelecem, ansiklopedi gibi cilt cilt yazardım" demiştim :koptum:

Bisiklet köprüsünden TIR'la geçmek :ssrtcbya: Bu köprü nerdeymiş @Gokhan Varoglu hocam, ben ilk defa duydum bunu... Yeri gelmişken hemen söyleyeyim Gökhan hocam, Almanya'dan buraya mükemmel bir tur yapıyosun, ama yazdığın yazı benim şu yazıdan daha kısa, okurken seni içten içe kınamıştım, "Ben bisikletle Almanya'dan Türkiye'ye gelecem, ansiklopedi gibi cilt cilt yazardım" demiştim :koptum:
(link)
Aha şu öküz işte
öküzzz.PNG

O kadar sürdükten sonra insan yorgun oluyor yazmaya üşeniyor :)

Geri