Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

Scudo
ktm disk frenliymiş bu turlarda sıkıntı çıkarabilir. çok uzun tura çıkacaksanız tavsiye etmem fakat kısa turlar için belki alınabilir. tur bisikletine disk neden koyarlar onu da anlamıyorum. daha çok tel koparma tehlikesiyle karşı karşıyasınız. v fren en iyisi.

@ÖmerMurattesekkur ederim bende ilk basda tereddutluydum renginde ama sonradan cok sevdim ,sende rengin guzel oldugunu teyit etmis oldun sagol

• Beğen
Tepkiler: herman karakasli
@wenom, bence vsf firmasının bisikleti size ücretsiz vermesi gerekirdi. markayı bu kadar göz önünde tuttuğunuz için, sakın yanlış anlamayın bende bayılırım vsf ye ama param yetmediği için benzer bir bisiklet aldım.

@OĞUZ.UZ

@OĞUZ.UZ Usta bende senin gibi düşünüyorum, işletme sahibi olsa anca bu kadar olur. fakat @wenom ustam insanlara doğru bisiklet aldırmak için hakikatten bu forumunda konununda hakkını veren üstadlarımızdan. Sağ olsun bana da fuji vs vsf konusunda çok aydınlatıcı fikirleri oldu. henüz daha gidemedim bg ye fakat t300 fotoğraflarını da bir anda buraya atabilirim nasip artık.

bende çok beğeniyorum t300 olsun t500 olsun, bisikletimde temel olarak aynı özelliklere sahip, tek ve en büyük fark aliminyum alaşım gövde olması, ben her zaman chromolly kardoları çok sevmişimdir. bu yüzden ileride fırsatım olursa vsf ye geçmek istiyorum.

benimki de bu şekilde;
bisiklet temiz.JPG

@OĞUZ.UZ
Ben ayrinti gerektiren bir meslekteyim o acidanda kaliteye onem veriyorum ve paramozin karsiligi en iyisini almaliyizki sonradan uzulmeyelim dogru gordugum ve dogru olduguna inandigim icin ve alacak arkadaslarinda pisman olmayacagini bildigim icin vsfyi tavsiye ediyorum ve paylasimda bulunuyorum inanin ayni rakamlara hatta daha fazlasina insanlar bilmeden gereksiz bisikletler aliyo sonrada biton para verip degistirme yoluna gidiyo ne demisler !ucuz mal alacak kadar cok param yok!bence bir kereden dogru atis yapmaliyiz.bu arada masallah bisikletiniz cok guzel markasi ne?

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@wenom buda bir alman bisikleti, tchibo toplatmış, special editation diye geçiyor. ilk gördüğüm günden beri beğeniyorum aslında, birde chromolly olsa asla vazgeçmem

• Beğen
Tepkiler: wenom
@OĞUZ.UZ Usta senin bisikletinde güzelmiş maşallah, dropbar sen mi takdın yoksa gördüğümüz şekildemi satın aldın. Benimde istediğim aslında tam anlamıyla böyle birşey şu t300 modelini dropbarlı yapsalar ne olurdu :)

@Lovless dropbar ı ben taktım, bu şekilde olmasını istiyordum, v fren uyumlu tektro fren kollarını merlincycles dan, shimano ultegra bar end shifters ları evanscycles dan sipariş verdim ve hiç bir sorun yaşamadan topladım, kelebek mi yoksa dropbar mı diye düşünmüştüm ilk olarak ama iyi ki dropbar seçmişim, hem sürüş zevki hemde görünüş açısından çok keyif alıyorum. Birde sabit maşaya geçsem tadından yenmez bir hal alacak

@Lovless
T300ede istedigin gidonu dropbar yada kelebek takabilirsin bende t 300alsaydim degistirecektim alirken farkini verip degistiriyorlar

@bahadır76disk fren bence mtblerde kullanmali uzun turlarda sikinti yasamak uzun inislerde guvenli mesafe durus yapabilmek adina bence magura hidrolik jant freni en iyisi bende v frendi maguraya gecis yaptim hicbir bakim gerektirmeden uzun seneler kullaniliyo sade pabuclar biterse pratik bir sekilde degisiyo

• Beğen
Tepkiler: ceyhun demirel
ben direkt v fren kullanıyorum hidrolik frenlere pek güvenemiyorum. yolda kaldın mı dakikalarca saatlerce uğraş tamir etmeye. sade v fren'e bir şey oldu mu bir kaç dakika içinde hallediyorsun çok kolaylık. zaten turda çabuk halledebileceğin ürünler kullanmak en doğrusu. senelerce garanti verseler de pek güvenemiyorum. çok yolda kalan gördüm.

Tur yapma hayalim yok ama yine de bu tur bisikletlerine bayılıyorum ilgiyle takip ettiğim bir konu bu gidişle de bir vsf sahibi de ben olucam gibi gözüküyor :)

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Ahmetgitar
@Ahmetgitar linki inceledim bisiklet gercekten iyi donanimli kadro vs tur icin uygun bir urun ful xt olmasi dinamo, gobek ozellikle gayet iyi hatta tx400 den yukarida bir donanima sahip.Hidrolik diske gelirsek,iyi bir hidrolik disk dogru ve dikkatli kullanimla herturlu turun ustedinden gelir,ama tercihim v den yana :)) asil sorun fiyatin biraz yuksek olmasi. Tx400 kesinlikle daha dogru bir tercih olacaktir ( bence:) zaten kadro dizaynlarina dikkat edersen aynilar.Bu rakamlara cikabiliyrsan gobekten vitesli bir tx400 tartismasiz linkteki biskletle kiyaslanmaz dusuncesindryim .

@herman karakasli Full XT, 29er lastik ve Brooks ile öne çıkıyor ktm. Bir de mağazanın fiyat farkı uygulamadan kelebek gidon takacak olması önemli. Fiyat demişken, zaten tx400' den çok da pahalı olmayacak nakit indirimi sebebiyle...
Şimdilik tur planlarım hep asfalt üzerine. O sebeple 26 " beni çok yavaşlatır. 29 lastik oldukça iyi görünüyor hız için.
Tabi bu bisikletlerin hepsi iyi. Mesele tercihler üzerine düşünmekte...

Disk demişken, ben de V tercihi yapardım ama disk olsun bu seferlik :)

@Zfr
Yanlış biliyor olmalısınız.

@ilker Doğru, aklımda öyle kalmış niyeyse.

Geri