Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

Arkadaslar tx400lerin hepsi 26 jant ,26 jant olmasinin sebebi uzun turlarda koyacaginiz yukunuzu bagajinizi daha sorunsuz ve guvenli tasiyabilirsiniz ayrica yasayacaginiz yoldaki sorunlarda 26 jantta problemleri daha kolay halledebilirsiniz yayginligindan dolayi tabi bu dunyanin en ucra koselerinde seyehat edeceksiniz,28 jant isteyen t500e yonelebilir onunlada gonul rahatligiyla uzun turlara cikabilirsiniz biraz lastigi kalin takarsiniz olur biter jant kalite ve ozellikleri tx400ile ayni.ben daha cok sehir ici kullnadigim icin suan ince lastikle ve 28 jant ile mutluyum

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad
Scudo
@wenom dediğim gibi tur tercihi seçimde önemli bir etken. Ben şimdilik Ege ya da Avrupa Turları hayalindeyim. Şayet Myanmar'a gidecek olsam kesinlikle 26" tercihim olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad
20160416_231349.jpg 20160416_231800.jpg arkadaslar bu cantayi aldim ama sanirim geri vericem benim bagaj biraz dar oldugundan nekadarda alt tablanin kemerini siksamda canta yana yatma yapiyo bide icini doldursam kimbilir neler olacak yana yatmamasi icin onerisi yada fikri olan varmi?

@wenom Acilen geri verin bana göre. Bu heybe ile tura cıksan kullanışlı olmaz, şehir içi içinse devasa boyutlarda.
Sehirde kullanım için daha küçük kibar bir ürün ve uzun turlar için heybe en güzeli.
Ayrıca ileride Brooks da takacaginiz için bisikletin o hoş klasik görüntüsünü destekleyecek tarzda bir çanta olmalı derim.

• Beğen
Tepkiler: herman karakasli
@ilkersanirim haklisin :(

@ilkerbugun cantayla aynen vedalasdik bakalim tam istedigim gibi bisikletimin rengiyle uyumlu sehir ici kullanabilecegim bir canta bulamadim.

Screenshot_20160412-230521.jpg vsf fotolara devam

@wenom ben de vsf almayı düşünüyorum t500 ve ya radoneur modeliinden biri radoneur yokuslarda dişli oranıyla zorlar galiba bır de fıyat t500 e göre cok yuksek sizin t500 ün bikac fotografın daha yuklermısınız.

@demiratlıadambu konu altinda sayfa 2de var bakabilirsiniz onlari gormusmuydunuz

onları görmemiştim gerçekten guzel bisiklet gule gule kullanın suan fiyatı 3300 bgezgininde bir de vortrieb diye bir marka var cok kaliteli ve fiyatı da uygun yani 874 euroya brooks sele, xt krank vites grup set falan cok iyi yalnız kadrosu hoşuma gitmiyor bır e yurt dışından sipariş zor iş bakalım hayırlısıyla ben de bir demir at alacam :)

vsf lerin kadro işçiliği çok iyi

@demiratlıadamsamimiyetle vsf nin her modelini gonul rahatligiyla alabilirsiniz ,t500 benim cok begendigim bir model severek aldim bugun olsa yine t500u alirim f/p olarak alman kalitesi her haliyle belli

ben de yeşil vsf istiyom :)

hocam senın bisiklette magura fren var hidrolık sonradan mı taktırdın

bisiklet gezgini 2015 modele baktım da görünmüyor magura fren

• Beğen
Tepkiler: wenom
@demiratlıadamevet magura frene ekstra odeyip taktirdim olmusken tam olsun dedim sende alirken taktirabilirsin magura cok basarili

@ilkerpazar gunu ortlieb cantalara bakicam senin bir fikrin varmi ilker tavsiye edecegin marka yada model varmi?

Ortlieb zaten bu işin piri de heybe tarzı mı alacaksın acaba?

@ilkercok buyuk gelmezse gozume heybe tarzi alica ciftli ayri ayri kullanilabilenlerden

daha hesaplıysa eğer vaude de düşünülebilir

Vaudelerin cok az modeli ve cesidi var turkiyede sanirim distiributor sorunu var

Rafet bilmiyorum kac lt lik canta ariyosun ilgilenirsen yurtdisindan sana link vereyim.48lt lik vaude ler cift fiati baya uygun.
(link)

(link)

(link)

Valla güzel rakamlar, bisiklet gezgininde falan iki katına alırsın iki markayı da, bence de dışarıdan almak daha mantıklı, ama 75 euro üzerinde olduğu için katma değere takılma riski var her ne kadar tekstilde pek problem olmasa da. Düşünürsen öyle bişey getirtmenin bazı yolları var paylaşırım özelden.

@wenom kadronun rengi cok guzel ya. Kazasiz belasiz binin insaallah.

@wenom
Yuh renge bak offf yaa super

@Fahrrad
Aslinda bende baktim bugun sirkecide bir amcayla tanistik almanyadan surly toplatmis yigenine,bana bike-compenent diye bir site soyledi ordanda baktim bizim paramizla 70 80tl farkediyo degmez gibime geldi kargo vsde eklenirse cok cazip degil gibi ancak yariyariya olursa isdegisir ,bugun arkadasim ortilieb aldi gezginden toprak rengi yarin beraber bakicaz bende bise begenirsem alip cikarim

IMG-20160423-WA0019.jpg bu modeli aldi arkadasim sanirim bende buna bakicam sizce yesille guzel olurmu?

IMG-20160423-WA0017.jpg

• Beğen
Tepkiler: ceyhun demirel
Geri