Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

Scudo
Hepiniz bisikletgezginininden mş satın aldınız? Bu aralar malum arayış içerisindeyim :)

@Anonimvsf turkiye tek yetkili satis, bisiklet gezgini tavsiye ederim cok duzgun ve iyi esnaflar

• Beğen
Tepkiler: herman karakasli
@Zfr

yok artık o kadar da değil, yurtiçi fiyatlarına bakmamıştım, aldım ben cevabımı ;)

@wenom Yok yok onu biliyorumda yurtdışından getiren oldu mu merak ettim; malum fiyatları uçuk :)
@Zfr İlgilendiğim birkaç markadan biri :) Bakalım, listede ktm lontano xt ve cinelli hobo bootleg de var :)

20160424_152213.jpg 20160424_152213.jpg ice kapanan aynamizda tamam buyuk eksikdi trafikde zor oluyodu tavsiye ederim zefal marka

20160424_152213.jpg 20160424_152213.jpg ice 20160424_152213.jpg 20160424_152202.jpg 20160424_152213.jpg

@Anonim
Sanirim aramizda yurt disindan getiren yok

• Beğen
Tepkiler: Lovless ve Fahrrad
@wenom
Bu fistik yesili. Koyu yesil daha iyi giderdi sanki. Benimki koyu yesil

@wenom @nonsteril Ben de merak ettim aslında, Brooks'un hangi modelinde koyu yeşil seçeneği var acaba? Benim bildiğim B17 Standart modelinde yok o koyu yeşil renk seçeneği.

yahu yeşil yeşil hepten karadeniz dağları gibi olacak, araya uyumlu bir iki renk de önerin :D

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@ÖmerMurat
Koyu renk benimde bildigim yok aslinda

@ÖmerMurat
6857460805_cb9aed304c_b.jpg

Ben aldigimda okadar acik renk olsaydi almazdim herhalde :) Rengin koyulasip koyulasmadigini iyice arastirmak gerek.

• Beğen
Tepkiler: herman karakasli
@nonsteril

İlk fotoğraftaki renk çok daha koyu görünüyordu, bu yine de "apple green" denilen renk olabilir ama asıl farklı olan Brooks'un sayfasında B17 Champion Standart diye bir ürün de yok (bütün Brooks'larda böyle bir ibare var mı emin değilim). Ürün eski bir ürün mü acaba, ya da Brooks'ların genelinde böyle champion falan triplerine giriyorlar mı :)

Düzeltme: Brooks'larda o Champion ibaresi var sanırım.

walla ben vsf musteri hizmetlerine mesaj attım gerı donus olmadı henuz?

şöyle sordum: ''Ben sızden bisiklet siperiş edecegım yalnız diğer firmalar %19 vergiyi düşüyorlar siz neden düşmüyorsunuz?''

Tabi ingilizce yazdım ama sonuc yok eger %19 vergiyi düşerlerse turkıyeden avantajlı olur bence .

Geri