Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

@wenom Selamlar, ayna çok güzel olmuş. Zefal'in hangi modeli?

Scudo
@Kurtuluş E.
Tam modelini bilmiyorum ama bu yeniymis eskiler boyle katlanmiyomus cok kirilma problemi oluyomus ondan sonra bu sekil yapmislar cok kullanisli tavsiye ederim

@ÖmerMuratyanda tipa deligi olan her gidona olur

@wenom İşte bizim kelebek gidonların tıpa deliği iç tarafta kaldığı için görebileceğimiz tek şey göbeğimiz olacaktır :) Ayrı bir aparatı var mıdır diye merak etmiştim.

@ÖmerMuratayri bir aparati yok

elma yeşili alırsan o yeterince koyu dostum, bak istersen

@wenom
Selamlar,

Sanırım Zefal Cyclop modeli olacak. Sitesinden baktım, fotodakine en yakın model o gibi. Trafikte lazım, bir tane almak lazım.

SM-P900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ÖmerMurat
Insallah oda olucak sele ve elcik once sele:)

@wenom Hocam nedense ikiniz de bisikletin rengine çok yakın tonlar seçtiniz. Gerçi böyle de çok güzel ama arada heybeleri bir değiştirin bakalım ne olacak :D

• Beğen
Tepkiler: AliG.
@wenom
Çok güzeller...
Ben de ayırttım benim bisikleti, Cuma almış en geç cumartesi de Ankara'ya doğru pedallamaya başlamış olacağım :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve wenom
@ilker
IMG-20160424-WA0005.jpeg IMG-20160424-WA0003.jpeg IMG-20160424-WA0001.jpegbunlarida deneyip baktim

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Yok yok iyi yapmışsın böyle :) Valla güzel günlerde kullanın tekrardan, ben daha ayarlayamadım kendimi ama iyi altyapı oldu sayende hocam.

@Ahmetgitar
Hayırlı olsun Ahmet. Geçenlerde yine Ahmet isimli bir arkadaşım sizin düşündüğünüz KTM tur bisikletinden aldı. Fotoğraflarını görebildim, çok hoş duruyordu. Gerçi ben 28 olsa klasik görünümünden ötürü Fuji tercih ederdim büyük ihtimalle. Şu an tx 400 için yanıp tutuşuyorum.

@ÖmerMurat
Kelebek gidinda Zefal Spy ayna cok kibar duruyor ve iş görüyor bence.

Dostum, bu öndeki el feneri neden? Dinamo ile gelen standart aydınlatmasından memnun değil misiniz acaba?

@ilkerstandart gelen cok yeterli degil bi t500 ve t300lerde alirken degistirsem olurdu aslinda tx400de daha kuvvetli bide el feneri gibi olani cakar olarak kullaniyorum yonude araba aynalirina gore dikkat cekmek icin

• Beğen
Tepkiler: ilker
DSC_1388.JPG Merhaba arkadaşlar cuma günü aldığım bisikletimle (Ktm life lontano xt) cumartesi 185, pazar 245km sürüşle Mudanya Ankara turumu dün gece itibariyle tamamladım.
Herkese selam ve sevgiler...

IMG_20160501_091926.JPG Bisiklet yalnız dev gibi, 1.80 boyundaki ben yanında minicik kaldım.

Geri