Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

@Ahmetgitar
Aldigin yer takacakti yanmi cizdi?

Scudo
@wenom yok takacaktı,ben kendi gidonumu bırakacaktım onlar xlc takacaktı. Ama benim.gidon öyle kaliteli duruyor ki.elcik barent falan, kıyamadım.

@AliG. Baya iyiymiş. Güle güle kullanın, satori'yi de araştırayım.

• Beğen
Tepkiler: AliG. ve wenom
Bi
@Ahmetgitar
Bisiklet gezgininde bulabilirsiniz internet ustunden alirsiniz

@AliG.
Aynalar ne marka acaba?

@wenom aynalar baya dandik cikti duz cam ayna koymuslar bombeli olsaydı iyiydi çin mali cifti 6tl idi söktum ise yaramiyor diye.

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Ahmetgitar Merhaba şehiriçi kullanım için bu çantayı heba etmezsiniz heralde, oldukça kaliteli bir çanta ve hacim olarak çok geniş, sanırım günlük kullanım için başka bir çanta almayı düşünmüşsünüzdür. Bisikletin üstünde gelen orjinal çamurluk kısa gibi geldi, marka model ne acaba bilginiz var mı? Selamlar.

@Ahmetgitar
Gayet yakisikli daha guzel fotolar bekliyoruz,omere bende katiliyorum camurluk kisa durmus biraz,canta gayet guzel ve islevsel belli uzun turlarda cok isini gorur,tekerine tas degmesin

Evet arkadaslar
Soru 1:gidon cantasi kullanan ve onercek olan varmi?
Soru2:telefon tutucu ne kullaniyorsunuz?
Soru:3 bizim bisiklet tarzimiza uygun hangi kask modeli kullaniyorsunuz
Soru4:eldiven ne tercih ediyor ve kullaniyorsunuz
Haydi bakalim varmi cevapliyacak sorulari:):)

Arkadaşlar benimde aklımda iki bisiklet var. Birisi trek fx 7.4 karbon maşası, konforu ve rijitliği çok hoşuma gidiyor. Bir diğeri t500
Benim aradığım şey günlük şehiriçü kullanım, bagajı, ışığı hepsi üstünde olsun istiyorum. Sizce günlük işe gidiş-geliş için t500 uygunmudur, yoksa fx mi daha uygundur? Bu arada haftasonu spor için yol bisikletimde ayrıca var, yani birinci öncelik günlük kullanım, ikinci öncelik fırsat bulabilirsemde bir kaç günlük turlar.

@wenom
Soru 2 icin kendim almayi düsünüyorum süper bisey.Sminno CESA cruise Fiati 60€
(link)

• Beğen
@wenom

Merhaba,

3. ve 4. sorular için kullandığım KASK ve ELDİVEN, özellikle eldivenden çok memnunum, kask konusunda da bir sıkıntım yok sadece tarz olarak bir seçim yapmadım şahsen, sağlamlık ve güvenlikti önceliğim, selamlar.

@çağrı canben t500 kullaniyorum genelde sehir agirlikli kullandigim icin t500 aldim ve inanilmaz memnunum bugun olsa yine t500 alirim akiciligi donanimi kisaca herseyiyle cok memnunum her bindigimde keyif aliyorum sorularin olursa cevaplarim bence kiyaslama yaparsan trek pahali kalir ,trek bence isimini satiyo ustundeki kompenetlere gore bence pahali trek,giant vs gibi markalar genelde marka algisindan dolayi pahali vsf her anlamda fiyat performans olarak benim sahsi fikrim gayet iyi burdaki fiyatlarda almanya fiyatlariyla ayni ve kuru degismediyse 3den carpiyorlar

@Fahrrad
Cok guzelmis gercekten almanca oldugundan pek ozelliklerini anlamadim kisaca yazarmisin rica etsem

@ÖmerMuratguzelmis bu urunler burda aktif pedalda mevcutmudur acaba

@wenom Eldiven mevcut diye biliyorum, Kask konusunda ise hem özellikle üretim yılıyla ilgili bir takıntı yaptığım için, hem de aktif pedalda bu model olmadığı için yurtdışından getirtmiştim ben, şu an var mıdır bakmak lazım, yoksa bile getirtebilirler diye tahmin ediyorum.

@wenomözelligi herhangi baska bir seye ihtiyac duymadan ses tonunu kuvvetlendiriyor trafikde müzik yada navigasyonun sesini rahatlikla duyuyorsun.

• Beğen
Tesekkur ederim arkadaslar bilgiler icin

@wenom
Videoda 5 dk itibaren ayrintili izleyebilirsin.

@Fahrradizledim gercektende guzel fakat yuksek ve net ses alabilmesi yapisandan dolayimi?

@wenom
Evet özelligi o

Cantayi degistirecegim siyah ve kirmizi arasinda kararsizim fikirlerinizi almak istiyorum.Vaude aqua back

Dosyalar

• image.png
    image.png
    48,2 KB · Okunma: 22
  • image.png
    image.png
    43,4 KB · Okunma: 23
  • image.jpeg
    image.jpeg
    250,3 KB · Okunma: 27
@Fahrrad

Merhaba,

aynı çantalardan bir süre sonra ben de almayı düşünüyorum. Benzer bir kararsızlığı yaşıyordum açıkçası, ancak hem görünürlük açısından daha güvenli geldiği için hem de daha "kült" gibi hissettirdiği için (neden böyle hissettirdiğiyle ilgili hiç bir fikrim yok, tamamen kendi kuruntum) kırmızıyı seçeceğim sanırım, selamlar.

Geri