Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Sagan daha 25 yaşında önünde en az 10 yıl var , tecrübelendikçe bu ikinciliklerin yerini birincilikler alacaktır.

Scudo
@sebevi Sagan'dan gk ci olmaz. Olması için çok zayıflaması lazım. Bu hali çok iyi . Klasikçi özelliği ile zevk veriyor. Sprinter özelliği ve kısa yokuşlardaki gelişimi harika

Öncelikle ilk mesajım sebebiyle herkese merhabalar diyim sonra konuya geçerim:). Aslında Geçmişte Gk kazanan Sagan benzeri bir bisikletçi var, o da vuelta kazanan Sean Kelly. Kendisi klasikler falan derken baya bir ödül toplamış bir abimizdir. Her ne kadar doping yaptığı bilinen Sean Kelly etik açıdan çok iyi bir örnek olmasa da Sagan'ın hala 3 büyük turun en küçüğü olan Vuelta'ya göz dikmek için bir sebebi oluyor. Hele de Sagan gibi hafif rahatsız ve içgüdüsel bir adamdan beklenir bence:)

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
@Cem Unden Bu adamı bu yüzden seviyorum.Üstünde sürekli bi sokak cocugu havası var.Adam işin eğlencesinde.Diger yarıscılarla olan diyaloglarından da belli oluyor.(Bkz. Chris Froome)Geçmişinden gelen bir ruh hali(bmx ve mtb+) diye düşünüyorum.Yıllarca güzel yarışlar seyrettirecek bize.Bir de şu ingilizcesini ilerletse :))) Google translater gibi herif

@Barış TURAN

bazı arkadaşlar bu adamı all rounder yapmak istiyorlar. Oysa sagan gibi adamlar artarsa yarışlar turlar daha zevkli olur.

Yoksa zaman kaygısıyla birbirlerini kontrol eden adamları seyretmektense böyle 2-3 sagan olsun tadından yenmez valla.

Contadordur froomedur quintanadır hepsi avcunu yalar. Zaten çoğu zaman sıkıntı veriyorlar. Yokuşlarda birbirlerine bakışmalarından bıktım artık. Bas git

@Cem Unden Bu kafada 2-3 tane daha olsun ötekiler de coşar zaten.Artık yarış mı izleriz ne izleriz bilmiyorum.İş bambaşka birşeye dönüşür.Adamın hamurunda yok gibi diyorum ya.Du bakalım zaman..

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
İnan özdemir bugün birebir sizin dediklerinizi yazdı Socrates'te( Link: (link) ). Sagan'ın içgüdüsel hareketleri şu yıllarda her sporun temel sorunu olan yarışı-maçı fazlasıyla kontrol altında tutma taktiğinin dışında ve bence bu özellik fazla heyecan verici. İzlemesi ve hayranı olmaması çok zor bir adam.
Ayrıca benim görüşüme göre Sagan all - arounder oldu çoktan. tek günlük yarış aldı, haftalık yarış aldı, büyük tur etabı, sprint etabı alabiliyor; hafif dağlık etaplarda çekişiyor, tepe finişlerinde çekişiyor, california turunda tt etabı aldı daha ne yapsın:D

Zaten şahsım adına kimin genel klasmanda kacıncı oldugu cok onemli degil.Günün savaşanı mı ne öyle bi olay vardı.O da güzel birşey.İzliyoruz işte. :)

@orhca Leblanc'ın sözlerini okurken Yowamushi Pedal'daki sürekli gülümseyen yaslı amca geldi gözümün önüne.

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Sagan gibi adamım olacak bütün takımı onun üzerine kurarım. Contador majka hikaye.

Sagan çoğu zaman kendi çabalıyor. Fransa turunda gördük. Takım sagana çalışsaydı kaç etap alırdı acaba ?

Bu çocuğa etixx quickstep gibi bi takım lazım . Coşar klasiklerde , tek günlüklerde senede en az on birincilik alır

@Cem Unden bildiğim kadarıyla Sagan'ın önüne fazlasıyla teklif geldi fakat kendisi bu takımı seçti, biraz kendi seçimi kısacası. İnsanların gk iddialılarını yüceltme sebebi ise 21 etaplık bir yarışta tutarlı ve istikrarlı olmanın yanı sıra fazlasıyla da formda olmanız gerekmesi. Bu nedenle tek günlükler sürprize fazlasıyla açıkken büyük turlarda sürprizden çok form şekillendirir yarışı. Aslında Cavendish gibi sporcular da kendi alanlarında fazlasıyla popülerler, hatta Cavendish, Degenkolb ve Sagan bir çok gk kazananından daha popüler bence.
@Barış TURAN Vallahi söylediğiniz mangayı hiç duymamıştım manga anime kültürüm pokemon'dan ileri gitmez pek, bir de arkadaş çevresinden duyduklarım var yani o kadar:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Cem Unden Önünde 3 5 tane kontratla hangisini seçsem şeklinde bir twiti vardı diye hatırlıyorum fakat bulamadım. Yine de o seviyede bir bisikletçinin tek bir takımdan teklif aldığını düşünmüyorum.

11. Etap da görmek lazim sagan i. Evet sagan iyi bir bisikeltci ama büyükturlar icin değil

@gokaykr

Büyük turlar için derken? (link) ve (link) bir bakın isterseniz. Büyük tur yerine GK derseniz anlarım ancak TDF'de Puan Klasmanı aldı, diğer etaplarda nasıl olduğunu herkes biliyor, Tour Of California'da genel klasmanı aldı bu sene. Sagan çok yönlü bir bisikletçi ve bence kesinlikle büyük turlar için çok iyi. Ve hala 25 yaşında. Sagan gibi 10 bisikletçi olsa Eurosport yayına son 150 km'de girer : )

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/876/%C4%B0spanya'da%20domatesler%20havada%20u%C3%A7u%C5%9Ftu/R26161637.jpg?26082015172322

Turun sürdüğü günlerde böyle festivaller yapan ülke eğlencelidir, turizmi dibine kadar biliyordur arkadaş :)

Geri