Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Sky ın sürekli kazanması yerine farklı sporcuların podyuma gelmesi daha zevkli kılıyor yarışları bence

Scudo
Froome, TTT başlamadan önce yapılan röportajda vuelta ya çok fazla asılamayacağını ima etti. Ama katıldığına göre neden olmasın ki diyordur.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/22/96fbbce5b13cd5b7c415088f216f0f3f.jpg
Amerika zamana karşı da gerçekten üstün.

Öncelikle etap yapılacağı önceden belliydi bu etaba tepkiler yarışın başlamasına 2 gün kala gelince rotayı değiştiremedim ama etabı da çıkarmaları mümkün değildi; bu yüzden zaman farkını sildiler ve etabı nötral hala getirdiler. Bu sebeple de genel klasman hedefi olan takımlar pek kasmadı; SKY'ın falan zorlamamasının sebebi bu.

Froome kesinlikle kazanmak istiyor ve canını dişine çakacak çünkü elinde tarih yazma imkanı var; daha önce Vuelta+Tour oldu ama Tour+Vuelta dublesi yapan olmadı. Froome'un açıklamalarının sebebi ise yarışın çok zor olması, 13 tane dağlık etap var ve bunların 9 tanesinde zirve bitişi yapılacak bu inanılmaz bir durum. TDF'ye çok kolay oluyor artık diye kızan arkadaşlara bu yarışı dikkatli izlemeye öneriyorum :D

BMC takım zamana karşıların artık yeni favorisi her yarışta ilk başa onların ismini yazmamız gerekecek :komik::komik:

İlginç bi yarış olcak. Froome, valverde, quintana, nibali hepsi tdf yorgunu. Bunların dışında biri kazanırsa bambaşka bi hikaye olucak. Valverdeyi hırslı gördüm ama froome da tdf den sonra aynı hırsın kaldığı konusunda şüphelerim var. Bi de burda hep ispanyol bisikletçiler birbirini aşşırı tutuyor, sanki bi ispanyol takımı varmış gibi, o yüzden froome çok zorlanıyor ispanyada.
Tj den bi umudum da var. Hadi bakalım inş keyifli bi yarış olur. Bi de eklemezsem eksik kalıcak: türkçe anlatımlı yayınları paylaşan arkadaşa şimdiden çok tşkler, tdfde de müthiş iş çıkardı ellerine sağlık.

Zaman farkları alınmadığı için çoğu takım hiç zorlamadı. Keyifsiz bir açılış etabı oldu. Bu seneki etapları tam Valverde ve Rodriguez için seçmişler gibi.

Stage-1420909308.png
2. etap profili. Bitiş küçük bir tırmanışla sona eriyor. Son 5 kilometreye kalp dayanmaz.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bugün Vuelta başlıyor işte :harika: Sadece iki tane 3.kategoriden tırmanış olmasına rağmen etap göründüğünden çok daha sert olacak, öncelikle hava sıcak, yollar kategori dışı tepelerle dolu ve ilk önemli günün stresini hem genel klasmancılar hem de etap kazanmak isteyenler taşıyacak :komik: 50 km kala geçeceğimiz tırmanışın ortalaması %4 imiş ama yüksek bir tempoyla güçsüzleri ve sprinterleri dökmeye yetecektir daha sonra inişte sprint kapısı var ve daha sonra yavaş yavaş yükseliyoruz ama asıl tırmanış 3.5 km kala başlıyor ve zirvede bitiriyoruz, ortalama %8 :ssrtcbya: Kesinlikle sprinterler dayanamaz orası bir garanti; Valverde, Rodriguez en büyük favoriler peki yanlarına kim gelebilir? Yaz kızım; Dan Martin, Dani Moreno, Sergio Henao, Luiz Leon ve Samuel Sanchez, Aru, Gonçalves, Navarro, Brambilla ve Clerq muhtemel diğer adaylar :komik::komik:

Son tırmanış

http://www.letour.fr/PHOTOS/VUE/2015/200/PROFILKMS.png

Yarışı nereden izliyorsunuz? Etap sanırım başladı...

@Okan A etap başladı ama yayın 2 saat sonra başlayacak...

Pelucchi kaza sonrası yarıştan çekilmiş... Rodriguez de ufak bir kazaya karışmış bakalım etap sonunda ne kadar etkileyecek onu...

ya bolt'a dalmışım vueltayı unuttum eurosport'1 de yayın yok mu? yoksa 2'de mi:agla:

@amatör ruhlu
Bolt yine hayvan gibi şey yaptı yavv :D :D

Yayın saat 5te başlayacak galiba.

Daha Vattenfal klasik yarışı var yayın sonrası sacma salak Adam Gemili apacisi konuşuyor :komik::komik:

Geri