Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Scudo
İş bitti beyler Astana Sky'a,Tinkoff'a,Katusha'ya öyle bir darbe indirdi ki. 1-2'ye gidiyorlar. La Pierre Saint Martin'den sonra inanılmaz bir etapta etap 1-2'sine gidiyorlar.

İnşallah alırlar etabı.3 büyük yıldızla gelmenin ekmeğini yesin Vinkourov. 2 tane yeni star doğuyor.

Froome-Porte duble yaptığında konuşulanları düşünüyorum da Astana dublesine gösterilen pozitif yaklaşımın %1 bile değildi.:cool: Bu olayları bilerek hatırlatıyorum ara ara ki seneye aynı durumlar olursa yorumcuların medyanın yönlendirmelerine gelmeyelim diye:)

Tour de France Sky dublesinden sonra,La Vuelta'da Astana dublesi.
Bakalım bu akşam watt değerleri üzerinden tartışmalar yaşanacak mı pelotonda :)

Ben direk başlayayım sabahtan beri onu bekliyordum, tam değil sayılar akşam paylaşılır onlar ama yanlış hesaplamadıysam son yokuşta Landa 27-28 dakika, Aru da 26-27 dakika ile çıktı ki 1600 VAM, 5.70 kg/watt civarı bir değer yapıyor, inanılmaz :komik::komik:

@taner07

Onu bunu bilmem ben. Etabı analarının ak sütü gibi aldılar. Öyle yok Landa Giro'dan sonra katıldığı yarışlarda 30.-40. olmuş farketmiyor. Hem de tam bir yokuşçu fiziği olmamasına rağmen. Helal olsun başka bir şey demiyorum. Puanlar gelsin akşama sonuncuydum sonunda bayağı bir puan alacağım :)

Bu arada Aru Kırmızı Mayo'da :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Tolga Çelebi Benim mesajlarıma bakarsan etap alamaz demedim ki, herşeyi kaybeden bir sporcu elbette etap alabilir :komik::komik: Benim söylediğim şey net, ''İlk 5'i bırak, ilk 10 dahi yaparsa sürpriz olur'' :harika: Ayrıca onu bunu bırak olur mu, didik didik deşeceğiz her tırmanışını, rakamlarını yoksa @Özgür R demediğini bırakmıyor bana :ssrtcbya:

Froome kötü gözüküyordu arabaya binerken. Vuelta onun için bitmiş olabilir....

• Beğen
@taner07

Bırakmam tabi:D Sorgulanacaksa herkes sorgulansın adil olunsun istiyoruz sadece:komik:

Porte nasıl Quintana'yı yakalar diye feryat edenler, son yılların en zor tırmanışında Dumoulin nasıl Valverde ve Quintana'yı geçiyor diye sorgulamıyorsa burada sıkıntı var bence.Ayrıca duble yapan takımında Astana olması ayrıca parantez..

Kesinlikle Astana temiz değil yada Dumoulin kesin dopingli diye birşey değil söylemek istediğim, olaylara bakış açımız sorunlu bence:)

Daha fazla uzatmayayım da Raşit Abi etabın keyfini rahat rahat çıkarsın hak ettiler çünkü..Tebrikler Aru'ya helal olsun süper etap koştu bugün:harika:

@Özgür R

Zaten bende TDF'de SKY'a hiç bie kelam etmedim.Froome'un dopingli olduğuna da inanmıyorum. Ancak sadece TDF kazanmakla bence asla çok büyük bisikletçi olamaz. Giro'ya,Vuelta'ya katılmalı. Sezon bitti nasıl olsa TDF'yi aldım diye '" lay lay lom " havasında SKY.

@Raşit S

Sizin oralarda kutlama başladı mı Raşit Abi :)

Etaptan sonra Tom Dumoulin, ''Tırmanış sonrası inişte yağmurluğumu giymeye çalışırken pozisyonumu kaybettim ve çok fazla enerji harcadım'' demiş. Yani şöyle tercüme edeyim, eğer o hatayı yapmasaydım bugün bana kimse birşey yapamazdı diyor :komik::komik: Adam bildiğin kırmızı mayoya gidiyor, gerçekten bu adam çok acayip bir zamana karşıcı arkadaşlar, Aru'ya en az 2 dakika fark atabilir, Rodriguez, Quintana gibi adamlara da 1-2'er dakika atabilir hele şu formda ve moral durumundayken çok acayip şeyler görebiliriz :ssrtcbya::ssrtcbya:

Fabio Aru (8.5 km, %8.9 ort. eğim); 27 dakika 29 saniye, 18.56 km/s ortalama hız, 1653 VAM, 5.72 kg/watt.

Fabio Aru'nun şu değerleri 40 km tırmanış yaptıktan sonra yapıldı ve bu rakamlar inanılmaz arkadaşlar, rüzgarı falan yoksaydığımızda bile ortalama 390 watt gibi bir değer ortaya çıkıyor, tamam diğerleri yorgundu ama gerçekten şu sayılar çok acayip :cool: Landa da bir 30 saniye daha yavaş çıktı galiba o da çok iyi çıktı :harika::harika:

arkadaş herkes nasıl bu kadar froome dan nefret edebiliyor, yapmayın beyler adam düştüğü için geride kalmış, demediğinizi bırakmamışsınız, ne ara bu kadar vicdansızlaştık.

kim kimi geçecekse adam gibi yolda geçsin lafımız yok ama böle şeylerin arkasından bu kadar laf atmak hiç bi sporcuya ve spora gönül verenlere yakışmıyo;)

@Tolga Çelebi Arabalarla konvoy oluşturup korna çalmaksa kastettiğin, burada olmuyor o hareket, tasavvur bile edilemez. En favori yöntem havai fişek. Tam fişekleri alıp çıkıyordum ki "highlights" bölümünde yaralı bacağıyla Froome u gördüm, üzüldüm ve acıdım. Umarım devam ettirerek çocuğa zarar vermemişlerdir, yemişim vueltasını.
33799 dosyayı görüntüleTdF sırasında Aru ve Landa bir kafenin açılışına katılmıştı Almatı da. Bünyeyi kafeinle doldurmuş olmasınlar sakın?

Etapta sıkıntıdan uyuyakalmisim son 4.5 kmde uyandim bi 20 30 km kadarinda uyumusum.
Şöyle merckx gibi hinault gibi 90 100 km atak yapan biri olsaydi da cildira cildira izleseydik etabi:D
Sporun her alanindaki denge stratejisi bisikleti cok derinden yaraliyor, etap basladi zaten 90 km atak olmaz diye oturdum televizyon basina. Ama izliyor muyuz izliyoruz. :)

@Fatih Anıl Biz bu Valverde'ye çok haksızlık yapıyoruz ya, resmen kardeşi gibi görüyor Quintana'yı moral vermeye çalışıyor :(

• Beğen
Geri