Scudo Sports

Whistle bisiklet tavsiyeleri

Hocam karşılaştırma ve fiyatlardan benide haberdar edermisiniz?

Ozan Esen>>>Hangi bisikletciden aldığını banada pm ile söylersen sevinirim.

Acaba daha aşağı bir fiyata bulma imkanımız var mıdır?

Scudo
En son hatırladığım ayak üstü sorduğunuzda 1061D 1000tl 1062D içinde 850 fiyat çekiyorlardı. Ama uğrayabilirsem fiyatları tekrar sorarım

arkadaşlar biraz önce erdoğanlar bisikletten whistle guipagoyu sipariş ettim inşallah gelince fotoğraflarını ve ilk deneyimlerimi paylaşacağım
öneri ve yardımlarınızdan dolayı teşekürler

• Beğen
Tepkiler: randie
Detayli fotograflari "Bisikletlerinizin Fotograflari" bolumuna koymayi unutmayiniz. Bir de WG'nin siyah-giri-beyaz modeli de var. Bence mavi-beyaz olanindan daha guzel gorunuyor. Ikisi de guzel ama benim tercihim siyahi olurdu.

randie siyah beyaz olanı tercih ettim
umarım doğru tercihtir.Çünkü whistle marka olarak türkiye ye daha giriş aşamasında bir marka.Bu tereddütlerle birlikte verdim siparişi. umarım yanılmamışımdır.Forumda görüşlerinden faydalandığım arkadaşlarıma da teşekür ederim.

@ozan esen

Hocam hangi bisikletci olduğunu pm ile söylerseniz sevinirim.

Anlatılacak gibi bir şey değil:10: çözüm varsa biri söylesin değişim dışı :)

Selam Mümin,
Eski bir Whistle kullanıcısı olarak o SR seleden ne çektiğimi bir ben bir de mabadım bilir :). Hatırladığım kadarıyla eşorfman ile sürüyordun, eşorfman altından kalın pedli bir bisiklet taytı giyersen biraz olsun o işkencen dinecektir :), ama ben taytla da kullansam kesinlikle bir faydası olmuyordu, o seleler gerçekten çok ağrı veriyor. Tavsiyem Sport Tourer marka bir jelli sele alman, evdeki koltuklardan rahat bu seleler.

Evet hocam haklısınız bu konuda değişim en iyisi olacak söylediğiniz marka bana da cazip gelmedi değil rahat fln. değince :D

@Mümin Zorcan

(link) bu seleyi tavsiye ederim. aynı fiyata türkiyedeki bisiklet mağazalarından da alabilirsin.

Türkiye daha uygun hem mağzadan hemde git al gel fiyat farkı ebayda da yok baktım Türkiye den alsam çok memnun kalırım :D

whistle kadrolar da carraro lar da görüntü açısından çok güzel dayanıklılık açısından whistle 1 adım önde kadro kalınlığı da bunu haklı çıkarıyor.

Bisikletin kalitesi konusunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Ben de tur bisikleti olarak yuma man düşünüyorum. Ağırlık konusunda eleştirilmiş yuma ama sonuçta o aksesuarlarla daha hafif olamazdı. Tura çıkarken sele, jant takmayacakmısınız. Guipagoya da eklerseniz o aksesuarları yakın ağırlığa gelecektir.

biliyorum bu konu çok geniş ama, işte ucuz yollu kilodan tasaruf performansı artırabilecek neler olabilir?

bende ona baktım ama alırken ne gibi özelliklere bakılmalı onu bilmiyorum, bisikletle ilgli hiç bir bilgim yok :(
ayrıca acaba disk fren uyumlumudur 1052v

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Bendede 2008 model whistle miwok 833d var

Öncelikle kullanımınıza bağlı. eğer araziye hiç girmiyecekseniz ya da çok az girecekseniz kesinlikle rigid maşaya geçin yaklaşık1,5 kg civarı ağırlık tasarrufu yaparsınız. ayrıca çok fazla çamurlu yolda kullanmayacaksanız söylediğim gibi asfalt da fazla kullanacaksanız disk frene bulaşmayın V de kalsın masrafa gerek yok.

Eğer ki arazide kullanıcaksanız ilk olarak yine maşayı değiştirin. Sr suntour epicon alabilirsiniz ben öyle yaptım hassas çalışıyor ve hemen hemen aynı sınıftaki diğer hemcinslerne göre oldukça hafif.. XCM maşam 2620 gr civarıydı epiconum 1815 gr civarı olması lazım.. (xcm ile epicon aynı sınıf değildir)
disk fren istiyorsanız maddi olarak biraz birikim yapmanız gerekebilir.. anlıcağınız önce maşa sonrasında aynakol ki benimde öncelik sıramda aynakol var .. ii pedallar

Mosso rigid maşa ama konfordan vazgeçmem dersen deore bir aynakol derim ilk yapabileçeklerin bunlar ayrıca sele sele borusu gidon bogazı gidon fılan bunlarda agırlastırıyor

@deniz enül

Uyumludur kardeş, ben derim ki kilon fazla ise önce ondan başla, hem en sağlıklısı hem de en masrafsızı :)

• Beğen
Tepkiler: deniz enül
Geri