Scudo Sports

Whistle Guipago modelleri hakkında

Scudo
@Aşkın Şentürk

Whistle diye bir marka yok diyerek bu anlasiliyor askin bey.

@Ozan Demirel

Ben pesin parayla aldim ozan bey hic pazarlik yapmadim. Bianchinin ana bayisi oldugu icin o hisse kapilmadim :) yapacak gibide degillerdi

@aertan

Guncelleme tarihi 20.05.2013 bir ihtimal olabilir. Ancak bianchi genel muduru muhlis beyden bilgi alsak iyi olur ellerinde olabilir

@Berksan

Peki nereden aldınız çok meşgul ettim kusura bakmazsınız umarım.

@aertan

Hocam donanım olarak biraz geri kalıyor sanırım makina.

@Aşkın Şentürk

Daha fazla uzatarak polimiğe girme gereği duymuyorum yeri değil. Siz haklısınız diyorum :)

@Ozan Demirel

Kocaelide sisman motordan aldim ancak baska yok ellerinde :(

@Berksan

Benim açıklamak istediğimi ilk başta siz yanlış anladınız. O yüzden bende devam etmek gereğinde bulundum. Yoksa ben de tartışmayı çok sevmem.

Sabit maşa ve hidrolik disk frenli olunca dikkatimi çekti. Zaten whistle 1162d bisikletimi uzun bir süre sorunsuzca kullanıyorum. Bu bisiklet için görüşleriniz nasıl olur ?
(link)

Slm bende Sirkeci'de gördüm bisikleti çok güzel görüntü olarak doyurucu 1340 lira valla whistle kullanıcısı olduğun için markayı biliyorsunuz bende bunu merak ediyorum nasıl bir marka trek giant gibimi bi alt mı.

vay be efsane bisikletmiş...bayıldım doğrusu

http://www.starbisiklet.com/foto/buyuk/WHISTLE-GUIPAGO-1160.jpg

Merhabalar arkadaşlar. Whistle guipago 1603 almayı düşünüyorum. hidrolik disk fren daha önce kullanmadım. Bisikleti kullanan varsa tavsiyede bulunabilir mi lütfen? ayrıca bu fiyat aralığında başka tavsiye edebileceğiniz şehir bisikleti var mıdır? Yardımlarınız için teşekkürler. (link)

hocam bende yakın zamanda guıpago 1603 alıcam memnun kalacağımı düşünüyorum açıkcası fiyat performans açısından diğerlerine göre biraz daha önde duruyor

Geri