Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle Guipago modelleri hakkında

Scudo
:) m 1.65-1.76 boy için gözüküyor satıcı senin için m uygun abi diyerek yemiş sanırım beni. gerçi kadro ayaktayken tam bacak arama değecek kadar yakın ama bilmiyorum deneyip duruma göre değişim talep ederim.

bacak boyu önemli

(link)

yukardaki adresten kontrol edin. fakat söylediğinize bakılırsa size uygun. ayakta iken orta boru ile apış aranız arası 3 - 5 cm gibi bir mesafe ise normaldir. daha fazla mesafe varsa değişebilirsiniz. önemli olan bisikletin içinize sinmiş olması. sürerken de rahat hissediyorsanız kendinizi sorun yok demektir. hayırlı olsun.

:) trek fx serisinin 17,5 inçi ile karşılaştırınca gördüm ki whistle "m" boy 17,5 trek'ten çok az daha büyük muhtemelen 18 inç gibi. şimdi içim rahat etti:) hafta sonu pedallayıp tadını çıkarmak kaldı geriye ilgilenen herkese çok teşekkürler.

Ben de Guipago düşünüyorum ,daha önce de sedona 321'i incelemiştim.Ancak Guipago ileriye yönelik daha iyi bir seçim olacak gibi duruyor. Asfalt yol için Guipagonun lastikleri nasıl sizce? Boy olarak sanırım L boy pek firmalarda bulunmuyor hep M boyu öneriyorlar.Benim boyum 180 cm bacak boyum 78 cm acaba M boy uyar mı? Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
boy 180 cm ise m boy sıkıntı yaratmaz boyum 178 cm scott sub(m) modelini kullanıyorum hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Refik Çetin
Seçim olarak Whistle Guipago 1160 iyi mi sizce? Ben haftada 2-3 kez 20-25 km eski çift amortisörlü bisikletimle asfaltta yol yapıyorum. Kadro ağır falan diyorlar ama bisikletin ağırlığı yaklaşık 12.50 kg..

@devilsadvocate

merhaba ben bisikleti kullanıyorum ama bi sorunum var ön freni sıktığımda bisikleti oynatınca maşada bir boşluk var bisiklet sallanıyor sıkılı olduğu halde ,sizde böyle bir sorun var mı ??

@gülçin gül

Maşa,Furş yatağına tam olarak oturmamış.
Yapılması gereken işlemler:
1.Sırasıyla;Furş kapağındaki vidayı ve gidon boynu vidalarını gevşetmek,
2.Maşayı boşluk kalmayacak şekilde oturttuktan sonra gevşettiğiniz vidaları uygun bir şekilde tekrar sıkmanız gerekiyor.
Aşağıdaki linkteki video'yu izleyin.
(link)

Dostum ben WG M kadro yeni aldım.Benim de boyum 180 bacak boyum 78. Bundan bir boy büyüğünü almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kadroyla aramda 3 cm falan var.

benimboyum185 m boy rahatlıkla kullanıyorum
kadro ölçülerine göre yaklaşık 19" e denk geliyor
benim bıyuma uygun olan 20" ama ara boy olmadığı için m boy kullanmak zorunda kaldım
tabi aldığım firmada olsa l boy 21" alacaktım ama bunında konforlu olduğu düşünüyorum

bende bugün sizlere katıldım arkadaşlar m boy guipagomu aldım.(boy 183)
yaklaşık 25 km yaptım.ilk izlenimim iyi yokuş aşağı hız makinası :)
yalnız aynakol orta göbek kısmından her çevirişte bir ses geliyor bunu çözemedim.inş iyi bir seçim yapmışımdır

Bende hiç böyle bir ses gelmedi tüm mekanizmalar tıkır tıkır çalışıyor. Muhakkak ayarlarda bir sorun vardır. Genel olarak arkadaşlar bu bisikletten memnunlar mı merak ediyorum..

1 aya yakın süredir kullanıyorum gerçekten güzel bisiklet.rahat hızlı tavsiye ederim.o göbekteki sarsıntı asfalt yoldan kaynaklanıyor sanırım düz beton zeminde öyle birşey yaşamıyorum

Geri