Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle hakkında genel tartışma

atalalar sanirim artik fason uretimle manisada uretiliyor..

whistle ise tayvan uretimi olarak biliyorum,manisada toplaniyor..

carrarrolar icin arastirma yapip sorsamda bu konuyu aydinlaticak birsey bulamadim..

ama whistle`lar 2005 yada 2006 senesinden beri manisada toplaniyor olarak biliyorum..

Scudo
whistle bisikletleri manisada bianchi üretiyor.Bianchinin özel seriside zaten whistle bisikletler.tek farkı üstünde bianchi yazıyor.

selamlar.ben buraya yeni üyeyim şu anda elimde RALEİGH marka bisiklet var.bildiğim kadarıyla WHISTLE marka kadroların ömür boyu garantisi varmış,benim düşündüğüm şey 2.-3. el bi WHISTLE alıp(ki zaten o beni 1-2 yıl götürür)kırmaktır.benim kuzenim yalan söylemiyim 2005-206 model WHISTLE kadro aldı ve kırıldı,geçen sene servise yolladı ve 2009 model sıfır geldi.benim kafamdaki planda aynısı,ama ben yinede sizin fikrinizi almak istedim.şimdiden tşk ederim

bunun kafası çalışmıyorki adi herif.bunun gibi değersiz insanlara söylenecek çok şey var.adminler lütfen bu tip çıkarcı pis insanlarla ilgilenin bu forumunda bir imajı bir duruşu var üretici firmalar için.ayrıca bizimde sinirlerimizi hoplatmasın.şunuda şöyleyim ömür boyu garanti yok whıstle da

@Genar Batur

ilk önce özür dilemek isterim orada önemli bir ayrıntıyı eklemeyi unutmuşumben alcam 2-3 yıl kullandıktan sonra kadro doğa şartlarında kırılaçak tabi 2-3 yıl sonra

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
İşte budur! Neden bunca insanın aklına gelmedi bu fikir bu zamana kadar...

Al kardeşim sen, hemen bir kadro al 1 sene sonra da kır. Kırmaya çalışırken bi de kolunu bacağını kır ki hak geçmesin... Sonra firma kadroyu değiştirmezse foruma en sert konuyu açmayı da ihmal etme, hatta başvurduğun bayi hakkında da atıp tutabilirsin hazır elinde fırsat varken.

şaka gibi yaa .. böyle düşünenlerin herzaman olduğunu biliyorum ama bunu açık açık bu şekilde söyleyenini ilk defa gördüm okurkende içim acıdı insanlık ayıbı ne diyim sadece yazık.....:mad:

Geri